Здравей Гост

Ранен брак

• 79 Отговора
  • 14075 Прегледи
*

Stella

• 7765
Ранен брак
« -: Март 07, 2012, 02:33:05 pm »
 :72:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
Re: Ранен брак
« Отговор #1 -: Март 07, 2012, 02:33:31 pm »
Падам.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2 -: Март 07, 2012, 02:43:36 pm »
Един от показателите за това е Меркурий като У7 до колкото знам .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Март 07, 2012, 05:38:44 pm »

Имам Близнаци на върха на 7-ми дом и ранен брак. На 21 години се омъжих и родих. ;D

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #4 -: Март 07, 2012, 05:39:53 pm »
Аз имам козирог и също ранен  брак  ;) на 19-20г. се омъжих.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Март 07, 2012, 05:55:27 pm »
Аз имам козирог и също ранен  брак  ;) на 19-20г. се омъжих.

Имаш ли планети в 7 дом?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Март 07, 2012, 06:00:16 pm »
Венера и Марс в 7 дом може да дадат ранен/прибързан брак, защото се счита, че нагнетяват страстта, правят натива чувствен и привързан към сетивната страна на отношенията.

Според мен съвпад на Луна и Венера в 7 дом също би могъл да даде афинитет към ранни бракове, тук мотивът е задоволяване на потребностите (от нежност, грижа, привързаност или дори притежание), нужда от емоционална споделеност, такъв човек трудно би понесъл самотата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7 -: Март 07, 2012, 06:02:27 pm »
Венера и Марс в 7 дом може да дадат ранен/прибързан брак, защото се счита, че нагнетяват страстта, правят натива чувствен и привързан към сетивната страна на отношенията.

Според мен съвпад на Луна и Венера в 7 дом също би могъл да даде афинитет към ранни бракове, тук мотивът е задоволяване на потребностите (от нежност, грижа, привързаност или дори притежание), нужда от емоционална споделеност, такъв човек трудно би понесъл самотата.

При мен това важи  :blink:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Stella

• 7765
« Отговор #8 -: Март 07, 2012, 06:07:20 pm »
Приятелката ми е с асцендент Близнаци и Венера и Луна в 7-ми дом - Стрелец. Има ранен брак.

« Отговор #9 -: Март 07, 2012, 09:53:04 pm »
Връх на 7 дом в Овен, южен възел е разположен там. Омъжих се рано на 20 г.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Март 07, 2012, 10:44:58 pm »
Сетих се за една колежка от университета, омъжва се на 19.
АС Везни и Уран на АС, стелиум във Водолей/4 дом - Слънце, Луна, ретро Венера и Меркурий, Марс в Телец/7 дом.

И още една колежка от студентските ми години, но нейният час не е на 100% сигурен, беше ректифициран. Омъжва се на 21, но сменя доста партньори. Първият брак е "по сметка", за да се махне от България.
АС в края на Риби, Слънце и Луна в Телец, съвпад Венера/Марс в Овен/1 дом в опозиция с Плутон в 7ми, Уран в 7 дом в опозиция с Меркурий и Луна. Започва да съжителства с мъж на семейни начала още на 15-годишна възраст.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #11 -: Март 07, 2012, 11:04:20 pm »
При мен това важи  :blink:

това важи за цялото ви поколение, за разлика от това от '73 до '79

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #12 -: Март 08, 2012, 08:31:26 am »
какво общо има поколението с личните планети? и при мен важи - марс е в 7-ми, а съм от тези между 73 и 79-та

« Отговор #13 -: Март 08, 2012, 08:39:34 am »

Потвърждавам. ;)
У7 в 7-ми - Меркурий, Венера - в 7-ми. На 19 г. :P

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #14 -: Март 08, 2012, 08:55:42 am »
Имам Риби на върха на 7-ми и брак на 21  :blink: Но нали е важно луната и слънцето в кои домове попадат за  определянето на това дали ще е ранен бракът? рАнен или ранЕн, а  ;D
The only distance is that which we create!

« Отговор #15 -: Март 08, 2012, 10:16:39 am »
какво общо има поколението с личните планети? и при мен важи - марс е в 7-ми, а съм от тези между 73 и 79-та
И аз тъкмо това щях да питам  :blink:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Март 08, 2012, 10:40:09 am »
Връх на 7 дом в Овен, южен възел е разположен там. Омъжих се рано на 20 г.

Овенът и той нетърпелив, там където е.

*

abroad

• 2187
« Отговор #17 -: Март 08, 2012, 04:40:11 pm »

и аз се чудя какво общо има
само ти като извадка никак не си ми достатъчна, чисто статистически най-голям процент на необвързани е сред горецитираните
обратна тенденция се наблюдава при тези след '85-87

*

abroad

• 2187
« Отговор #18 -: Март 08, 2012, 04:55:42 pm »
ако изключа Плутон, Нептун, и особено Уран, може би трябва да се разглеждат циклите на Венера

*

Stella

• 7765
« Отговор #19 -: Март 08, 2012, 05:05:53 pm »

и аз се чудя какво общо има
само ти като извадка никак не си ми достатъчна, чисто статистически най-голям процент на необвързани е сред горецитираните обратна тенденция се наблюдава при тези след '85-87

Марс и Венера са лични планети и няма как да дадат поколенчески характеристики. А и Лили се е обосновала с това, че нагнетяват страстта и вероятно го е проследила в доста карти. А ти драга ще споделиш ли някакви наблюдения с нас по въпроса или не ти е достатъчна статистическата извадка.

Кой тук говори за необвързаните? Вземи  обвързаните и тях разгледай! Говорим за бракове.