Здравей Гост

Ранен брак

• 79 Отговора
  • 14105 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: Ранен брак
« Отговор #20 -: Март 08, 2012, 05:11:23 pm »
А ти драга ще споделиш ли някакви наблюдения с нас по въпроса или не ти е достатъчна статистическата извадка.

Кой тук говори за необвързаните? Вземи  обвързаните и тях разгледай! Говорим за бракове.

скъпа, по ми харесва ;D
следи разговора, не се фиксирай върху заглавието :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #21 -: Март 08, 2012, 05:17:57 pm »
А ти драга ще споделиш ли някакви наблюдения с нас по въпроса или не ти е достатъчна статистическата извадка.

Кой тук говори за необвързаните? Вземи  обвързаните и тях разгледай! Говорим за бракове.

скъпа, по ми харесва ;D
следи разговора, не се фиксирай върху заглавието :blink:

Много добре следя разговора. И да, фиксирам се върху заглавието, защото всички се придържат към темата, с изключение на теб. Какво ме интересува през статистическият период 1990-1993 г. какъв е бил процентът на безбрачните, като ние тука коментираме от тези, които са се бракували, кои от тях са сключили ранни бракове отнесено към наталните им карти? Необвързаните по никакъв начин не оказват влияние върху избора на тези които са решили да се омъжат, при това рано, нали така?

ПП. Има тема за безбрачието. Що не вземем да разгледаме поколенческите характеристики на популацията в горепосочените от теб статистически периоди?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Март 08, 2012, 05:20:16 pm »
Ето една карта за пример - според моите представи мен бракът е ранен, на 19-годишна възраст.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #23 -: Март 08, 2012, 05:27:49 pm »
Много добре следя разговора.

по логика или буквално
ако имаш вкус към ранно задомяване си е всякак предразположеност към брак и необходимост от някого, тоест на принципа "никога не съм оставала сама"

*

Stella

• 7765
« Отговор #24 -: Март 08, 2012, 06:33:36 pm »
Много добре следя разговора.

по логика или буквално
ако имаш вкус към ранно задомяване си е всякак предразположеност към брак и необходимост от някого, тоест на принципа "никога не съм оставала сама"

Добре! Каза тя без никога да не е обувала обувките на другия!
поне го подкрепи астрологично, щото виждам, че не говориш от личен опит, та няма за какво да се хвана, за да ти повярвам. Или само ще си говориш, щото "така искаш".  :tongue2:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #25 -: Март 08, 2012, 06:38:36 pm »
Или само ще си говориш, щото "така искаш".  :tongue2:

мога и така
ти така ли искаш :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #26 -: Март 08, 2012, 06:45:50 pm »
между другото, ето едно невероятно творчество EN ARANJUEZ CON TU AMOR - Il Divo, не точно по темата за ранния брак, но със сигурност добро за разгръщане на въображението, което пак си има връзка с него :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Март 08, 2012, 06:48:43 pm »
тоест на принципа "никога не съм оставала сама"

Или "за да не остана сама", ако може да го перифразираме.
Според някои психологически школи тоя мотив е водещ по оста Риби/Дева.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #28 -: Март 08, 2012, 06:48:57 pm »
между другото, ето едно невероятно творчество EN ARANJUEZ CON TU AMOR - Il Divo, не точно по темата за ранния брак, но със сигурност добро за разгръщане на въображението, което пак си има връзка с него :blink:

Мерси Аброд...Много ми е любимо!
Защо имам чувството и усещането..,че нещо ти липсва? Сякаш се стремиш към емпатия и съпричаност...,но се страхуваш...Усещам много тъга и скрита агресия....

http://www.youtube.com/watch?v=bJsQZvv6xcs

Не е от изпълнението...на Жоро...

Аз доста често си пусках тази песен... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #29 -: Март 08, 2012, 06:52:41 pm »

"не мога да остана сама, защото ми е също толкова важно като храната"

*

Stella

• 7765
« Отговор #30 -: Март 08, 2012, 06:54:22 pm »

Страхотна песен. Много я обичам. Благодаря! Точно на тази вълна ме хвана. :88:

*

abroad

• 2187
« Отговор #31 -: Март 08, 2012, 06:55:19 pm »
Усещам много тъга и скрита агресия....

нито тъгата е скрита, нито агресията
сега му викат - овладяна ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #32 -: Март 08, 2012, 06:57:00 pm »

На 19-21 години едва ли някой се замисля, че би могъл да остане сам. Там подбудите са други.
По същата логика да бях се омъжила втори път веднага след развода, че имам доста претъпкана ос Риби Дева - 3 планети в Риби, сред които са Венера-У5 и Меркурий - У7,9. И още две планети в Дева. Да, ама не.

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Март 08, 2012, 06:59:56 pm »
Усещам много тъга и скрита агресия....

нито тъгата е скрита, нито агресията
сега му викат - овладяна ;D

Ей ти нещо френско... :72: по този повод "овладяването" ;D...

http://www.youtube.com/watch?v=tLoDzS1xJt4

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #34 -: Март 08, 2012, 07:00:38 pm »
На 19-21 години едва ли някой се замисля, че би могъл да остане сам. Там подбудите са други.

точно така, и защото никой не се замисля е най в резонанс на подсъзнателното

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Март 08, 2012, 07:03:54 pm »
Сега се сетих още нещо. Има една група хора, които живеят за мига. не случайно Овен и Близнаци в 7-ми дом се омъжват рано. Това не е поради търсене на сигурност. В същото време Сатурн, който най-вече се свързва със сигурността, в 7-мидом дава късен брак. Мене пък ме е страх да не си загубя свободата. Да не попадна на някой скрит деспот, който след време да ме командва. Ама се ожених млада, щото бях романтичка и идеализирах брака. Много скоро се разделих с илюзиите си.

*

abroad

• 2187
« Отговор #36 -: Март 08, 2012, 07:05:01 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=tLoDzS1xJt4

вярвай ми това съвсем не е за мен ;D по ред причини, една от които е тъгата

*

Stella

• 7765
« Отговор #37 -: Март 08, 2012, 07:05:58 pm »

Да, именно защото в тази възраст ги тресат хормоните най-силно - Марс и Венера в 7-ми ми се виждат логични "подстрекатели" за ранното задомяване. ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Март 08, 2012, 07:07:54 pm »

Да, именно защото в тази възраст ги тресат хормоните най-силно - Марс и Венера в 7-ми ми се виждат логични "подстрекатели" за ранното задомяване. ;D ;D ;D

Пълна глупост за Марс...Те почти не стигат до брак...та какво остава в ранна възраст.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #39 -: Март 09, 2012, 08:21:34 am »
Марая за марс в 7-ми ли имаш предвид че не стигат до брак? защото аз съм с такава позиция и аистина съм чела на много места, че дава прибързан брак и неуспешен също така.