Не съм си правила ректификация, защото часът ми е верен. Знам го от двама души, присъствали на раждането. Отделно приятели са ми гледали картата в много важни моменти и изглежда пак верен часа. Например, смъртта на баща си и аз мога да я видя, колкото и да ми е замъглено виждането за лични неща, тя е очевадна.
Значи, аз тук се съгласявам с
Grace. Имам предвид следното: аз от много години следя тази конфигурация Луна в Рак +- Сатурн, защото не я разпознавам. И моят личен извод е, че в моя конкретен случай съвпадът (точен и в един и същи знак) на Слънцето и екзалтирал Уран надделява. Още повече, че за мен съвпадът на Луната и Сатурн е малко под въпрос, наистина. Има и нещо друго - в ранните ми детски години, може би докъм 10-12 максимум бях по-близо до Луната в рак, но имах и натиск отстрани (Сатурн), тоест това не беше моят собствен избор. Оттам нататък избухнах със страшна сила, ама наистина.

И оттоагав досега не позволявам да ми дишат във врата и си следвам своя път безпрекословно, а той е съвсем близък до написаното от
priya, но далеч от това, което обикновено пише по книжките. Романтична съм, обичам си майчинството, но дотам. Нито от партньори имам нужда да ми висят вкъщи, нито от домашни аспекти, волна птичка съм аз.
rossin, тъй като моята няма шанс да го добута до Везни, явно други общи аспекти делим. Уран къде ти е? :blink:
abroad, твоята в колко градуса Рак е? И в кой дом?