Здравей Гост

А показатели за многобрачие?

• 33 Отговора
  • 4547 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
А показатели за многобрачие?
« -: Март 08, 2012, 04:25:59 pm »
Кои според вас са показателите за многобрачие?
Аз  имам два брака , сега имам връзка на семейни начала/ много смешно определение/
като се замисля някога  ако се появи единствения на бял кон :blink:, бих се пробвала пак.
Та как да определим показателите за многобрачие.Освен двойните знаци на дсц, или намирането на управителя на 7 дом в двоен знак, доброто аспектиране на планетите управители и вътре в дома
.....
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Stella

• 7765
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: А показатели за многобрачие?
« Отговор #2 -: Март 08, 2012, 04:46:19 pm »

Ето малко инфо за многобрачието... ;D :P

* стелиум в 7-ми дом
* Уран в 7-ми дом  или в съвпад с DSC;
* Плутон в 7-ми дом или в съвпад с DSC;
* Управителя на 7-ми дом е в аспект с Уран Меркурий или Луна
* голям 7-ми дом
* AСЦ-DСЦ е в мутабелни знаци /интерсептирани също/

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3 -: Март 08, 2012, 05:26:08 pm »
И нищо от стандартните показатели да нямаш, пак може да си многобрачна. До този извод стигнах аз.  ;D Пък ако броиш и съжителствата (защото времената все пак се променят и не виждам каква точно е разликата в днешно време, освен подписа, ако хората не са религиозни), съвсем ще опровергаеш теориите. Аз така се оказа, че правя.  :P

« Отговор #4 -: Ноември 25, 2013, 10:56:51 am »
Качвам карта на жена със 7 брака...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #5 -: Ноември 25, 2013, 11:35:10 am »
Виждате ли в тази карта индикации за многобрачие,защото лично аз съм затруднена...Венера (у7) е в един дом с Меркурий и Юпитер,но не може да се каже,че са в съвпад...Иначе Меркурий и Юпитер действат разширяващо и в аспект с У7 могат да дадат многобрачие.
« Последна редакция: Ноември 25, 2013, 11:39:33 am от Just_a_Dream »

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #6 -: Ноември 25, 2013, 11:44:02 am »
Виждате ли в тази карта индикации за многобрачие,защото лично аз съм затруднена...Венера (у7) е в един дом с Меркурий и Юпитер,но не може да се каже,че са в съвпад...Иначе Меркурий и Юпитер действат разширяващо и в аспект с У7 могат да дадат многобрачие.
Венера У7 е разположена в Стрелец- двойнствен знак,освен това Венера в тази позиция държи на свободата. :blink:
« Последна редакция: Ноември 25, 2013, 12:16:10 pm от sindi »

« Отговор #7 -: Ноември 25, 2013, 12:09:46 pm »
Дамата има ЮЛВ в 7-ми дом,а уж това ограничавало.Надявам се,че картата и е ректифицирана,че всичко дотук ми се вижда много съмнително.Да,Венерата и е свободолюбива,но това далеч не е достатъчно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Ноември 25, 2013, 12:13:28 pm »
Дамата има ЮЛВ в 7-ми дом,а уж това ограничавало.

При мен наистина действа ограничаващо, но в нейния случай Кету попада в дуален знак, Лагна и Венера също.

Интересно, обаче Луната е в накшатра, която по принцип се счита за по-моногамна. Но влияние на тази накшатра съм проследявала и в картите на хора, които са с много магнетично въздействие върху протипоположния пол.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #9 -: Ноември 25, 2013, 12:17:39 pm »
Венера куинконс  Нептун-търси съвършения партньор ;D

« Отговор #10 -: Ноември 25, 2013, 12:34:29 pm »
Според древните майстори ЮВ разрушава темите на дома, в който се намира. Освен това дамата си е до голяма степен самодостатъчна. Марс и Слънце упр. АСЦ и я описват. Венера и Сатурн отговарят за ДСЦ, и двамата са в двойнствени знаци
освен това "не се виждат" помежду си. Картата е интересна... но тези начални градуси на осите са ми съмнителни.

« Отговор #11 -: Ноември 25, 2013, 12:43:12 pm »
Навамша и Тримшамша също би ми било интересно да видя, но не съм на моя компютър в момента. Довечера, ако остане време. За комбинациите между АС в рожденната карта и АС в Тримшамша (30-та производна карта) има кратки описания по ведическите книжки. Прилагат се особено за женски карти, за да се види колко целомъдрено е момичето.
Дотук виждам, че управителят на 7-ми дом в рожденната карта (Меркурий) не е в дуален знак - по сидерал попада във фиксиран Скорпион. Получава малефично влияние от Сатурн в 3-ти и Раху в 1-ви, който го аспектират.
Бяхме коментирали картата на Елизабет Тейлър във връзка със следните три условия, които се срещат във ведическите карти на многоженци:
- У7 в дуален знак;
- У7 силно поставен (тронов или екзалтиран например);
- У7 да попада под влиянието на малефици.
Но картата на Барбара не е типичен пример по горните три показателя.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #12 -: Ноември 25, 2013, 12:45:20 pm »
Въпросната дама е била  една от най-богатите в началото на ХХ век и банковата й сметка е била магнетична за мнозина.Ако беше родена в др. социална прослойка,не мисля,че щеше да срещне "любов" 7 пъти. ;D

« Отговор #13 -: Ноември 25, 2013, 12:56:14 pm »
А на мен друго ми идва на ума.Когато нещо не е отредено да ти се случи-дори и да го направиш-то ще се разпадне! Не виждам индикации за многобрачие в тази карта.Било е въпрос на личен избор,а не на събда.И точно защото не и е било отредено-всичко се е разпадало...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #14 -: Ноември 25, 2013, 01:11:06 pm »
Ама ако не ти е дадено натално и все пак си го направил - евала! Изиграл си звездите дето се вика :blink: аз виждам и само един сходящ аспект на слъцето т.е. и онова правило за сходящите аспекти на слънцето не важи.

« Отговор #15 -: Ноември 25, 2013, 01:17:14 pm »
Мисля,че можеш да изиграеш Звездите.Но цената е висока...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #16 -: Ноември 25, 2013, 01:20:48 pm »
е тук венера е най- висока планета в картата на барбара, съвпад е с юпиер, който е тронов. тя вечно е преследвала идеал някакъв по отношение на брака. това става във важния за сключването на брак - 9ти дом.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #17 -: Ноември 25, 2013, 01:22:06 pm »
Да пази Господ от правилото за сходящите аспекти,че имам 5!  :o  :rolf:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #18 -: Ноември 25, 2013, 01:23:29 pm »
в картата на барбара също- у 7 опозиция с плутон- това може би е водело до разводите...
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #19 -: Ноември 25, 2013, 01:24:28 pm »
в картата на барбара също- у 7 опозиция с плутон- това може би е водело до разводите...
О да...определено! У7 в напрегнат аспект с Плутон (по-висшата октава на Марс)...