Здравей Гост

Прогресивно новолуние във водолей

• 25 Отговора
  • 3191 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Прогресивно новолуние във водолей
« -: Март 08, 2012, 04:39:03 pm »
Новолуние - 12° зад - до 33° пред Слънцето при прогресии...Новолунието се свързва с началото на цикъла, началото или появата на най-характерното нещо за следващите 29 години. ;D
Домът и знакът, в които се случва новолунието, са важни - показват основната тема за този период. Това е фазата, през която започва ново начало в живота ни.Импулс за нови дейности.... нови желания. Някои от тези, нови желания може да не се проявят външно в продължение на няколко години Обаче, когато накрая се появят, те могат да бъдат описани посредством дома и знака, в които се е случило новолунието.
Предстой само след няколко месеца...Броя ги както отброявам зрънцата в броеницата , когато чета мантри...
Днес се замислих върху това  как бих могла да интерпретирам предстоящата лунация и споделям.... ;D
Нестандартно решение на проблемите...
Свобода на мисълта от форми,образи...
Свобода на материята от ограниченията ...
Свобода от матрицата...
Непредсказуеми модели на поведение....
Нестандартни внезапни пътувания...
Нови контакти и връзки...
Работа в полза на колективния разум и дух....
Работа в група...
Визията за бъдещето е с чисто нов, положителен, и с надежда за промяна поглед....
Подкрепа и изразяване на платонична любов ....
Откъсване от миналото и стремеж към бъдещето.....
Достигне до менталния и емоционалния свят на  хората, в социалния кръг и във световната общност, и признаване на  стойностите на  приятелствата и социални мрежи....

Мястото е втори дом  :blink:..позната материя. Тук става дума за талантите придобити по време на различните инкарнации , за ценностната система , за финансовата сигурност , за енергията като форма на живот , на емоционална независимост , на обмен м/у мен/нас/ и света ...както и света и мен нас/....
Нов поглед към ресурсите на всички нива.
Умело и нестандартно използване на същите тези ресурси....
Да приземиш Уран на земята , чрез мунданния управител на втори дом Венера е супер предизвикателство... ;D
Защо ли си вярвам , че ще го направя?  :rolleyes:

Градуса на който се случва е 1*09мин. ранен градус под диспозиторството на Уран...В наталната карта СТАТУТ на  VIP има Уран...поставен в знака ДЕВА- знак на народа.Уран е  и на МЦ...и е в контакт със всички планети от картата... ;D...Прекалено контактен...бих казала.

Затъмнението на 21.05.2012-та година съвпада с АСЦ и ДСЦ от наталната ми карта 0*21" оста Близнаци-Стрелец. Тук е и пренаталната лунация. Нещо повече , аспекта ще бъде тригон към Прогресивното Новолуние в картата....
На 4*41" в знака на Близнаци /Стрелец се намират възлите или Нодалната ос....Градус на екзалтация за възлите по знак...
По същото време Нодалната ос ще транзитира в знаците Близнаци/Стрелец като ще съвпадне с Меркурий от натала....Последния е управител на СЛВ...Засегната ос е отново АСЦ/ДСЦ....Управителя на Пр.Новолуние Уран ще бъде в тригон с нат.Меркурий и транзитната нодална ОС...

Изумява ме подредбата в небесната сфера...

Възможно ли е да се усети действието на новолунието няколко градуса преди фактическата стойност?

Пропуснах да спомена , че Венера е на 29:33"в Козирог и приемам ПР.Новолуние за съвпад с нея...Наред с това същото се случва в деня на затъмнението.... :o

Моля да споделили опит , ако имате такъв...или наблюдения в/у новолуние във водолей... :wub:
Въобще как бихте изтълкували това...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re: Прогресивно новолуние във водолей
« Отговор #1 -: Март 30, 2012, 07:34:38 pm »
Понеже в другите теми се говореше избутвам темата си напред... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #2 -: Март 30, 2012, 07:46:17 pm »
Марая, супер е!  :blink: Аз съм с прогресивно пълнолуние върху натална Луна /знаеш ми картата/. Ще ми е много приятно да прочета твоето мнение!   :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Март 30, 2012, 07:51:04 pm »
Марая, супер е!  :blink: Аз съм с прогресивно пълнолуние върху натална Луна /знаеш ми картата/. Ще ми е много приятно да прочета твоето мнение!   :blink:

Качи карта с много бавен нет съм...и ще говоря... :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #4 -: Март 30, 2012, 07:55:11 pm »
Blagodarq!  :58:

Някой би ли ми качил картата, моля!  :blink:
Проблемът е, че мога само да качвам карта от астроком, но с изтичане на време. Перманентна карта не мога да поставя, тъй като нямам нужната програма. Благодаря ви за разбирането!  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #5 -: Март 30, 2012, 07:55:49 pm »
коя карта искаш дивна-релокирана- новолунска?

1-вата е прогресивно новолуние
2-та - прогресии и солар арк

новолунието не би трябвало да се влияе от избраната дата- то си го смята- сменям само 2-та карта
« Последна редакция: Март 30, 2012, 08:17:55 pm от Papy »

*

Divna

• 2478
« Отговор #6 -: Март 30, 2012, 07:58:34 pm »

Благодаря, Papy!  :blink:

Наталната с дирекции и прогресии от астрокома.

*

Papy

• 4343
« Отговор #7 -: Март 30, 2012, 08:11:19 pm »

Благодаря, Papy!  :blink:

Наталната с дирекции и прогресии от астрокома.
моля- само виж дали са ок

*

Divna

• 2478
« Отговор #8 -: Март 30, 2012, 08:15:02 pm »
Sloji gi samo na dne6na data, a ne kogato sym rodena, za6toto progresivna Luna na rojdenniqt mi den otminava to4niq aspekt s dosta gradusi.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #9 -: Март 30, 2012, 08:21:11 pm »
Аз съм веднага след теб, в началото на юни е точният съвпад. Качвам карта, в 11 градус на Стрелец върху натален Нептун, тригон към Сатурн в 7ми и Юпитер в 3ти натални, съвпад с пр Меркурий.

Защо не качиш карта, на мен ми е трудно да си представя визуално всичко, което си написала.  :-\ Иначе дали може да се усети по-рано - мисля, че да, на мен ми е много неспокойно, заливат ме всякакви сънища и видения, всичките ми визуализации избухнаха със страшна сила, станала съм много мечтателна и определено преместих фокуса върху отношения, тъй като тримата съуправители на моя 7ми са в съвпад в новолунието.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Март 30, 2012, 08:25:58 pm »
Аз съм веднага след теб, в началото на юни е точният съвпад. Качвам карта, в 11 градус на Стрелец върху натален Нептун, тригон към Сатурн в 7ми и Юпитер в 3ти натални, съвпад с пр Меркурий.

Защо не качиш карта, на мен ми е трудно да си представя визуално всичко, което си написала.  :-\ Иначе дали може да се усети по-рано - мисля, че да, на мен ми е много неспокойно, заливат ме всякакви сънища и видения, всичките ми визуализации избухнаха със страшна сила, станала съм много мечтателна и определено преместих фокуса върху отношения, тъй като тримата съуправители на моя 7ми са в съвпад в новолунието.

Може...от 12* преди Слънце до 33* след слънце...
Ето тук има синтезирана информация...
http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,1138.0.html

« Отговор #11 -: Март 30, 2012, 08:31:53 pm »
   Дивна, прогресивното новолуние ти е минало, картата и към днешна дата ще е същата, щото при нас малко нещата са сходни, забелязах че и ти като мен имаш съвпад прогресивно Слънце с Луна, както и аз към момента, макар че съвпада вече е разходящ, както че и ти си имала прогресивно пълнолуние, сигурно е било миналата година, при мен беше скоро, но също вече е разходяща опозицията....така че не знам какви събития точно са ти се случили в този интервал от време, при мен още нещата не са се развили, но са тръгнали натам....Та за това не бързам да правя равносметка...но ми е интересно при теб прогресивното пълнолуние как точно се е развило...

*

Papy

• 4343
« Отговор #12 -: Март 30, 2012, 08:39:13 pm »
на дивна може и да й е минало-ама марая обеща да говори :)
пък то си е за доста годинки, така че- оставям картата

*

Divna

• 2478
« Отговор #13 -: Март 30, 2012, 08:41:38 pm »
   Дивна, прогресивното новолуние ти е минало, картата и към днешна дата ще е същата, щото при нас малко нещата са сходни, забелязах че и ти като мен имаш съвпад прогресивно Слънце с Луна, както и аз към момента, макар че съвпада вече е разходящ, както че и ти си имала прогресивно пълнолуние, сигурно е било миналата година, при мен беше скоро, но също вече е разходяща опозицията....така че не знам какви събития точно са ти се случили в този интервал от време, при мен още нещата не са се развили, но са тръгнали натам....Та за това не бързам да правя равносметка...но ми е интересно при теб прогресивното пълнолуние как точно се е развило...

Дейзиииии, къде ме пращаш в миналата година? ;D Прогресивна Луна не беше влязла още в Телец тогава.  ;)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #14 -: Март 30, 2012, 08:43:36 pm »
О, аз не очаквам пр новолуние да даде конкретни събития, освен ако не застъпи значими транзити. То задава тон, ама този тон е за следващите 29 години средно. При мен застъпва солар и транзити, да видим.

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Март 30, 2012, 08:46:23 pm »
Невъзможно е да няма събитие...при новолуние!

*

Divna

• 2478
« Отговор #16 -: Март 30, 2012, 08:50:45 pm »

А при пълнолуние как стои въпроса?  :blink:
Имам Марс каре Сатурн ... да не ми е дошло времето за гътане в хоризонтална позиция два метра под земята?  ;)

« Отговор #17 -: Март 30, 2012, 08:52:48 pm »
Ааааа, Дивна, ко съм гледала  ;D - предстои ти прогресивно пълнолуние мила, при мен мина вече, но си е още в тази фаза. Иначе за периода на прогресивното новолуние - бяха тежки мрачни години, за мен....Въпреки че е било в 9-ти дом и то във Водолей, където ми е и наталната Луна. Но Марая, няма нищо, което да си спомням....нищо съществено.

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Март 30, 2012, 08:54:01 pm »

А при пълнолуние как стои въпроса?  :blink:
Имам Марс каре Сатурн ... да не ми е дошло времето за гътане в хоризонтална позиция два метра под земята?  ;)

Ти пък...е ...... ;D много е дълбоко ;)...
Я не се излагай!
Ще си отидат много модели на поведение, ще приключиш с един период...От тук нататък ще почнеш да чистиш...

Виж ,ако можеш моето кога е било...ще ти споделя... ;)

« Отговор #19 -: Март 30, 2012, 08:58:09 pm »
  А прогресивното пълнолуние, беше едновременно със съвпада на прогресивно Слънце с натална Луна /все още е нула и нещо/, съответно прогресивна Луна опозиция със себе си - много интересна комбинация...9 /прогр Слънце/ 3 /прогр. Луна/, иначе към момента прогресивната Луна мина и съвпада с ЮЛВ и ИЦ.....Някой ако иска може да подхвърли идеи /отделно имам и съвпад на симв. Юпитер точен със Слънце, което е пък в точен съвпад с транзитен Плутон.....