Здравей Гост

Прогресивно новолуние във водолей

• 25 Отговора
  • 3186 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Прогресивно новолуние във водолей
« Отговор #20 -: Март 30, 2012, 09:46:40 pm »
Невъзможно е да няма събитие...при новолуние!

Прогресивно? Мислех, че е тон, фон, осезаем нов етап, но не нещо, което баш на датата да се прояви, по-скоро задвижване на машината в нова посока.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Март 30, 2012, 09:50:09 pm »
Невъзможно е да няма събитие...при новолуние!

Прогресивно? Мислех, че е тон, фон, осезаем нов етап, но не нещо, което баш на датата да се прояви, по-скоро задвижване на машината в нова посока.

Има проява винаги...чети темата за малефиците и бенефиците.... ;) :blink: И споко! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #22 -: Март 30, 2012, 09:50:47 pm »
  А прогресивното пълнолуние, беше едновременно със съвпада на прогресивно Слънце с натална Луна /все още е нула и нещо/, съответно прогресивна Луна опозиция със себе си - много интересна комбинация...9 /прогр Слънце/ 3 /прогр. Луна/, иначе към момента прогресивната Луна мина и съвпада с ЮЛВ и ИЦ.....Някой ако иска може да подхвърли идеи /отделно имам и съвпад на симв. Юпитер точен със Слънце, което е пък в точен съвпад с транзитен Плутон.....

Това пълнолуние вече е минало, така ли? И нищо ли не се случи по 3/9? Аз за пр пълнолуние знам, че е период на приключване на даден етап от живота, берем плодовете на предишните фази. По 3/9... Договори, писане/публикация... Някой да е заминал надалеч, може би? Роднина, близък? А в какви знаци беше? А сега къде е пр Луна, в какъв знак? Сега четох пр Луна на ИЦ, промени в дома, може и свързани с майката. С ЮЛВ не ще да е лесна промяната според мен, но кажи в кой знак е.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #23 -: Март 30, 2012, 09:51:32 pm »

Има проява винаги...чети темата за малефиците и бенефиците.... ;) :blink: И споко! :wub:

Мерси, ще чета. Тъкмо прочетох сега за Стилиян Петров, само това ми липсваше.

« Отговор #24 -: Март 30, 2012, 10:16:02 pm »
  Прогресивна Луна е в Лъв  :blink:. За прогресивното новолуние когато съм била на 27 години, ама нищо, нищо....само мога да споделя че, родих на 25 и до 7 годишнината възраст на сина ми се борих с болестите му....

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #25 -: Март 30, 2012, 10:18:48 pm »
Лъв също е свързан с децата. Да не се преместите? Аз така ги навързвам - промени в дома, може би нелесни или поне не инициирани от теб... заради ЮЛВ там.

Явно пр новолуние може и да мине между другото. Освен ако не повтаря други теми, солари, транзити и т.н.