Здравей Гост

Затъмнение 21 май 2012

• 120 Отговора
  • 18558 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: Затъмнение 21 май 2012
« Отговор #20 -: Април 11, 2012, 10:57:19 am »
Попада в 8-ми в точен съвпада с натален Вертекс, който е на 0:30 в Близнаци. Някоя съдбоносна и предопределена среща може би. Или пък повратен момент в живота ми :o
При синът ми също попада в 8дом,тригон Слънце(3гр.орбис).А при мен е в 10дом,но не образува аспекти. :blink:

И при мен е в 8ми. Аз го гледам финансово - как да го тълкувам? В квадрат с нат. Юпитер У3, секстил с нат. Слънце и тригон с дир. СЛВ и Марс.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Grace

• 2257
« Отговор #21 -: Април 22, 2012, 07:51:23 pm »
наближава и това Слънчево затъмнение. Планетата, която го управлява е Меркурий. Наблюдавайте аспектите, които транзитния Меркурий прави към градуса на затъмнението и вижте дали ще задейства събития. Разбира се, за целта затъмнението трябва да е в близък аспект /до 5 * макс / с лична планета или ъгъл. Транзитните Марс и Слънце също могат да имат ролята на тригер.
Има ли някой с очаквания за нещо значимо, според аспектите спрямо натала ?   

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #22 -: Април 22, 2012, 08:41:54 pm »
наближава и това Слънчево затъмнение. Планетата, която го управлява е Меркурий.

Слънчевото затъмнение прави съвпад с К8 /точен аспект до минута/ и на градус от наталния Меркурий в Близнаци.

Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Grace

• 2257
« Отговор #23 -: Април 22, 2012, 08:47:40 pm »
как е разположен Меркурий в натала? какво управлява? какво очакваш ?

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #24 -: Април 22, 2012, 09:09:01 pm »

Меркурий в натала е на 2` в Близнаци, точно до куспидата на К8.

Сключва следните аспекти: секстили с Марс и Сатурн, квинконс с Уран.

Управлява 8-ми дом /Близнаци/ и 6-ти /Дева/ ; очаквания ~ нямам...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #25 -: Април 22, 2012, 09:12:01 pm »
На деня на затъмнението меркурий ще е в съвпад с марса и луната ми.Меркурий е У3ти в 9ти опозиция уран,луната е У12ти в10ти,а марса е У10ти в 10ти. :-\
Иначе затъмнението се случва в съвпад със сатурна ми,съвпад дирекционен МС и опозиция нептун.
И тригон плутон У5ти.
« Последна редакция: Април 22, 2012, 10:19:52 pm от Milkyway »

*

Grace

• 2257
« Отговор #26 -: Април 22, 2012, 09:26:03 pm »

Меркурий в натала е на 2` в Близнаци, точно до куспидата на К8.

Сключва следните аспекти: секстили с Марс и Сатурн, квинконс с Уран.

Управлява 8-ми дом /Близнаци/ и 6-ти /Дева/ ; очаквания ~ нямам...

а би трябвало  :blink:
звучи ми като промяна в положителна посока по отношение на работата и доходите  :blink:
после дай обратна връзка  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #27 -: Април 22, 2012, 09:40:01 pm »
наближава и това Слънчево затъмнение. Планетата, която го управлява е Меркурий. Наблюдавайте аспектите, които транзитния Меркурий прави към градуса на затъмнението и вижте дали ще задейства събития. Разбира се, за целта затъмнението трябва да е в близък аспект /до 5 * макс / с лична планета или ъгъл. Транзитните Марс и Слънце също могат да имат ролята на тригер.

Аз имам.... ;D сериозни очаквания....При мен е в точен съвпад с ДСЦ...и опозиция на пренаталното затъмнение...

Първата планета която ще пресече оста на затъмнението е Юпитер...,пропуснала си да споменеш това...-все пак е опозиторната ос... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #28 -: Април 23, 2012, 08:42:57 am »

В деня на затъмнението Меркурий ще е в точен съвпад с К8, в натала е У на 9-ти и 11-ти, след месец прогресивния Меркурий прави съвпад с наталана Венера в Близнаци пак в 8-ми!  Светилата на затъмнението са в точен съвпад с Вертекс пак в 8-ми, а ЮЛВ с натална Венера пак там! Кажете ми че ще е нещо с финансите свързано, че другите осмодомни теми никак не ми се нравят :(

нищо страшно не виждам  :blink:
вероятно ще сложиш началото на някаква промяна / това по отношение на затъмнението /

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #29 -: Април 25, 2012, 11:10:39 am »
В 4ти дом, секстил на натални Сатурн и Луна в 7ми. Очаквам промени в партньорства, възможност за промяна по-скоро, дали ще я приема отделен въпрос. Меркурий (У5, У8) в съвпад с Юпитер (У11), и те в 4ти. Значи очаквам плодотворни комуникации или хубави новини. Нещо, което дълго съм искала може да види бял свят по това време.

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Май 06, 2012, 05:34:14 pm »
Хора,
Някой със затъмнение на АСЦ/ДСЦ- останал жив..,да сподели? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #31 -: Май 10, 2012, 08:06:58 am »

Как ще изтълкуваш Сл.затъмнение съвпад с ДСЦ/АСЦ ,съвпад с пр.Меркурий,Меркурий упр.ДСЦ /МЦ ,в деня на затъмнението тр. Меркурий е тригон с Плутон и съвпад с пр.К5 ? ;)

Пейшън, понеже затъмнението се случва по оста 1-7, ще има промяна в посоката на личните взаимоотношения и на тези с партньорите. Може да скъсате с някакъв модел и да поставите ново начало.

Мунданен Меркурий в съвпад с пр. К5 е много бърз транзит и ако не ти засяга чувствителна точка от наталната карта, недей изобщо да залагаш на него.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #32 -: Май 10, 2012, 01:51:02 pm »

Как ще изтълкуваш Сл.затъмнение съвпад с ДСЦ/АСЦ ,съвпад с пр.Меркурий,Меркурий упр.ДСЦ /МЦ ,в деня на затъмнението тр. Меркурий е тригон с Плутон и съвпад с пр.К5 ? ;)

passion, много лесно ще го изтълкувам  :blink:
през следващата една година, партнъорствата ще са основен фокус; вероятно ще се установиш с постоянен партнъор, ако сега нямаш такъв. Той ще направи крачка към теб. Вероятно ще е доста по - млад  :blink: Тази връзка ще те направи щастлива и ще бъде от кармично естество. В близко бъдеще очаквам да потвърдиш думите ми от опит  :blink:

Много интересно е следното съвпадение и ако искаш направи му тълкувание:
всичко е както при теб - само че вместо Дсц, при мен е на МЦ.
т.е. прогресивен Меркурий е съвпад МЦ. а Слънчевото затъмнение е съвпад МЦ. Точни !

е, искам да ти кажа, че и в моя и в твоя случай това си е много значим момент и той няма да мине без важни последствия. Ще има опит и информация да обменяме !  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Май 10, 2012, 01:56:04 pm »

passion, много лесно ще го изтълкувам  :blink:
през следващата една година, партнъорствата ще са основен фокус; вероятно ще се установиш с постоянен партнъор, ако сега нямаш такъв. Той ще направи крачка към теб. Вероятно ще е доста по - млад  :blink: Тази връзка ще те направи щастлива и ще бъде от кармично естество. В близко бъдеще очаквам да потвърдиш думите ми от опит  :blink:

Много интересно е следното съвпадение и ако искаш направи му тълкувание:
всичко е както при теб - само че вместо Дсц, при мен е на МЦ.
т.е. прогресивен Меркурий е съвпад МЦ. а Слънчевото затъмнение е съвпад МЦ. Точни !

е, искам да ти кажа, че и в моя и в твоя случай това си е много значим момент и той няма да мине без важни последствия. Ще има опит и информация да обменяме !  :blink:

;D Interesno w moq slu`aj kak ]e podejstwa.... ;D

Точен съвпад ДСЦ до минутка. Съвпад с пренаталното затъмнение.
Меркурий на ДСЦ -управител.
В същия ден ПРОГРЕСИВНО НОВОЛУНИЕ ВЪВ ВОДОЛЕЙ В ТРИГОН КЪМ ЗАТЪМНЕНАТА ОС... ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #34 -: Май 10, 2012, 02:13:49 pm »
Марая, при теб бих разгледала нещата поотделно. Въпреки че е съвпад Дсц - ти нямаш прогресивна планета там,  Близнаци е интерсептиран знак, значи ще има изява на нещо, което е било скрито или неизявено. Със сигурност финансовите въпроси ще са замесени, така че в твоя случай не е задължително да говорим за интимно партнъорство.
Венера при теб има доста финансово и материално значение, Юпитер също. Мисля, че ще има позитивно развитие с оглед на транзитите и прогресиите. Много са активни Лунните възли - значи и при теб ще има кармичен характер събитието. Въпросът е дали действия или хора от миналото ще се проявят сега и как? защото традиционо, обратния възврат на нодалната ос се счита за по-малко благоприятен. Каквото и да става, ще има връзка с миналото.

*

Grace

• 2257
« Отговор #35 -: Май 10, 2012, 02:21:06 pm »
Цитат
Интересно предизвикателство. 
С този акцент ти би трябвало да смениш статус -обществен,личен,работен. Или ако досега си била зависима в партньорството(интимно,бизнес) ,сега е момента чрез пътуване,комуникации,търговия и най-вече с младежка хитрост да превземеш "върха".
6 месеца срок- ако са нужни финанси,ще ги получиш чрез манипулиране,ако е вид стока/материали или от чужбина ,или малко "по-втория начин",ако е нужна "тръпка" ще е Марсова.
Подготвена ли си за "големия удар"?

Passion, интересно тълкувание  :P
нямам бизнес планове за близко бъдеще, а тр  Юпитер се е запътил и той към 10-я ми дом ...Много активна е тази ос ...
а по отношение на другите партнъорства - не знам, ще видим ...  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #36 -: Май 10, 2012, 04:14:10 pm »
Цитат
Интересно предизвикателство. 
С този акцент ти би трябвало да смениш статус -обществен,личен,работен. Или ако досега си била зависима в партньорството(интимно,бизнес) ,сега е момента чрез пътуване,комуникации,търговия и най-вече с младежка хитрост да превземеш "върха".
6 месеца срок- ако са нужни финанси,ще ги получиш чрез манипулиране,ако е вид стока/материали или от чужбина ,или малко "по-втория начин",ако е нужна "тръпка" ще е Марсова.
Подготвена ли си за "големия удар"?

Passion, интересно тълкувание  :P
нямам бизнес планове за близко бъдеще, а тр  Юпитер се е запътил и той към 10-я ми дом ...Много активна е тази ос ...
а по отношение на другите партнъорства - не знам, ще видим ...  :blink:

Аз споменавам ли някъде "бизнес планове"???  ;) Тр.Сатурн не заменили "не знам" и " ще видим" с "концентрирам се " и "работя усилено" в посока повече "самоувереност " в делата си?!? ;) Имаш един месец размисли и страсти в посока връзки,партньорства,финанси. :mellow:

Слънчице, случайно да си видяла тр Нептун / У7 / квадрат МЦ ?  :P  на него " концентрирам се " и " самоувереност в делата " не му се нравят много ...
обаче относно тайминга може и да си права. и знаеш ли защо ? защото прогр Луна до месец ще квадратира и без друго много атакувания МЦ  :blink:

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #37 -: Май 10, 2012, 04:40:05 pm »
Сега погледнах и аз= Точно на 21- ви в 10 дом попадат Луна, СЛънце, Юпитер, Меркурии и ЛИЛИТ. Там  е и натален Хорон. Има и някакви транзити, но не знам как точно да ги разчета....уча се де ...  :-[ :-[

Ама всичките тези накуп и на едно място малко ме плашат....

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #38 -: Май 10, 2012, 04:43:05 pm »
Долепени са една до друга и на следващия ден се пръскат....Какво мислите? Да се покривам ли някъде :)))

*

elfidka

• 3129
« Отговор #39 -: Май 10, 2012, 07:31:47 pm »
Колко градуса давате за аспект със затъмнението ? В 10 дом е .
При мен е опозе на У8 , но той е на 3 в стрелец и опозе на пр. Луна също
Прави 150 гр. с  Юноната в Скорпион  и 150  с У5 - Юпи в Козирог
и още тригон към У4 - Плутон
Марайке как може да се тълкува това ?

Има и още аспекти към СД  Сатурн и СД МЦ
« Последна редакция: Май 10, 2012, 07:41:44 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!