Здравей Гост

Какво за тоз' младеж?

• 54 Отговора
  • 5136 Прегледи
Какво за тоз' младеж?
« -: Март 08, 2012, 07:00:49 pm »
Дами, много ме вълнува какво мислите за този младеж. Нямам час на раждане затова съм сложила 12.00, но пускам неговата карта и отделно синастрията ми с него. Кажете как го виждате господина, а после и как виждате моите отношения с него.

След новата работа и новата къща успешно завършвам поредицата с нов мъж  ;D
Като петокласничка съм станала откакто с него засилихме общуването. Познаваме се от година, но контактите ни бяха вяли. Преди два дни обаче нещо стана и...май отнесох плувката  :-[  Няма да казвам повече сега, за да не преча на преценката ви. Като свършите с коментарите ще споделя още.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Какво за тоз' младеж?
« Отговор #1 -: Март 08, 2012, 07:03:24 pm »
Е много меркантилно...и лично.
Не можеш  да съдиш другите..,а да допускаш техните грешки...

Но айде от мен да мине...Готин..,краченцата се разтреперват...Ако слушкаш и проработиш тежкарите може и да те е огрее.... ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Март 08, 2012, 07:12:46 pm »
Уоу, много сложен характер, бе! Според мене няма да издържи връзката. той е деспотичен, заради квадратът на светилата и Сатурн в тао-квадрат. А ти с този стелиум върху неговия тао-квадрат само дърпаш "котето за опашката". За романтична връзка става, за брак - не. Изживей си романтиката, колкото се може по-дълго, защото Сатурн не пуска лесно. Сближите ли се, няма да е лесно да се откъснете един от друг. Трудна връзка, според мен. Но той самия човек е труден.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3 -: Март 08, 2012, 07:22:58 pm »
Но все пак имаме потенциал за връзка? На мен ми е трудно да преценя дали между нас ще се развие онази химия, дали би имало любов и пълноценни отношения или има само моментно привличане, което бързо ще изконсумираме.
Точно защото е сложен ми е много интересен. Откривам в него едни неща, които не ми се вярваше, че може да съществуват на куп у някого.
Засега е обсебващ - не съм свикнала на такова бомбардиране с смс-и, а и не си падам. Нищо чудно и да е деспотичен  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Март 08, 2012, 07:25:54 pm »
Ако питаш за секс, виждам двойно повтарящ се съвпад на Марс с Меркурий - сексуалната енергия се издига на ментално ниво. Затова те бомбардира с смс-и.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Март 08, 2012, 07:27:37 pm »
Неговият Плутон е в съвпад с Венерата ти, затова ти се струва обсебващ. Това е страстен аспект.

« Отговор #6 -: Март 08, 2012, 07:28:27 pm »
Ако трябва да бъда съвсем директна - ще има ли и друго освен секс? Засега ми се струва, че връзката би била предимно сексуална, но мисля, че с него мога да имам и по-пълноценни отношения.

« Отговор #7 -: Март 08, 2012, 07:29:12 pm »
А моят Плутон е в аспект с неговата Венера. Вярно, малко широк, но все пак го има. Имаме и широка опозиция на Луните

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Март 08, 2012, 07:30:34 pm »
Секса може да дойде по-късно...Няма аспекти за КЕКС... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #9 -: Март 08, 2012, 07:30:52 pm »
Уоу, много сложен характер, бе! Според мене няма да издържи връзката. той е деспотичен, заради квадратът на светилата и Сатурн в тао-квадрат. А ти с този стелиум върху неговия тао-квадрат само дърпаш "котето за опашката". За романтична връзка става, за брак - не. Изживей си романтиката, колкото се може по-дълго, защото Сатурн не пуска лесно. Сближите ли се, няма да е лесно да се откъснете един от друг. Трудна връзка, според мен. Но той самия човек е труден.

Стела, кое те наведе на тази мисъл? Според мен има много предпоставки за сериозна връзка/обвързване.

« Отговор #10 -: Март 08, 2012, 07:32:12 pm »
Въпреки че липсва час на раждане, ми се струва, че Венерата на господина е силно акцентирана. Ако е роден следобяд, Луната излиза от напрегната конфигурация със Слънце и Сатурн, тъй че би могъл да бъде много приятен при близко общуване. Виждам го като доста целеустремен. Кариерата му върви добре, надявам се. В синастрията ви даже ми се струва, че има повече общуване на интелектуално ниво, отколкото сексуално. Имам предвид, че водещо би трябвало да личностното привличане. Така че имате базата, на която да градите, не би трябвало да изгорите бързо. Както Стела отбеляза, силна намеса на Сатурн и откъм двете карти - можете да се хванете един за друг много здраво.

Отново относно натала му. Венера в съвпад с Нептун и квадрат с Марс. Само за всеки случай, но да не се окаже някой малко... promiscuous. :-\ С тази общителна везнишка Луна.

*

Stella

• 7765
« Отговор #11 -: Март 08, 2012, 07:37:39 pm »

Стела, кое те наведе на тази мисъл? Според мен има много предпоставки за сериозна връзка/обвързване.

защото бракът ще е много-много труден, деспотичен тя няма да е щастлива, а и ще и бъде трудно да се откъсне, поради чувство на дълг. Имат битовистичен аспект - Венера Луна в знаков съвпад със Сатурн в Овен. Според мен най-големите трудности ще започнат, когато заживеят заедно. И Венера и Сатурн са заточени тук, а и обърни внимание на квадрата на сатурните.
« Последна редакция: Март 08, 2012, 07:42:04 pm от Stella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #12 -: Март 08, 2012, 07:40:26 pm »
Сега виждам, че имате и Плутон в квадрат с Марс. Чела съм, че този квадрат може да доведе до сексуално насилие и трябва да се избягва в една връзка.

« Отговор #13 -: Март 08, 2012, 07:41:58 pm »
Стела, не се ли получава някакъв вид прехвърляне на моя Сатурн върху него? С този човек ме чакат приключения, това ми казва рибешката и уранова интуиция.

*

Stella

• 7765
« Отговор #14 -: Март 08, 2012, 07:42:33 pm »
Стела, не се ли получава някакъв вид прехвърляне на моя Сатурн върху него? С този човек ме чакат приключения, това ми казва рибешката и уранова интуиция.

Вие имате квадрат на сатурните, мила! Това никога не се отработва.
Всеки има различни разбирания за дълг и морал.

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Март 08, 2012, 07:44:26 pm »

Вие имате квадрат на сатурните, мила! Това никога не се отработва.
Всеки има различни разбирания за дълг и морал.

Уаууу...нали не беше важен СатЪра... ;D
Ей...това буквите са голЕми врагове...на мислите и....на Луната... ;D

« Отговор #16 -: Март 08, 2012, 07:52:16 pm »
Благодаря, че се включи Стела. Вероятно покрай него ще се науча на доста неща. Смятам да оставя отношенията ни да се развиват и засега имам желание за дълготрайна връзка с него. Мисля, че съм способна да го обичам.

Мирабела, и аз се опасявам, че може и да не подбира много. Отдалече му личи, че е шавлив, но се надявам това да не му е константно състояние, според мен може да е отдаден, когато има чувства. Поне ми се иска да е така.

Дивна, когато се запознах с него си казах, че това е мъжа ми :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #17 -: Март 08, 2012, 07:57:09 pm »

Приключения ще имаш, ще се изненадвате, ще се провокирате, лесно може да се стигне до секс заради самото напрежение
Венерата ти е боса при него, неговата при теб също, луната му към твоя нептун-винаги ще мисли, че нещо не му казваш и го въртиш, може на ревност да иде работата
Луната му само твоя меркурий я подхранва, твойта-неговия марс, което е хубаво, но е малко...

С една дума-може малко секс и чао

*

Stella

• 7765
« Отговор #18 -: Март 08, 2012, 07:59:15 pm »
Благодаря, че се включи Стела. Вероятно покрай него ще се науча на доста неща. Смятам да оставя отношенията ни да се развиват и засега имам желание за дълготрайна връзка с него. Мисля, че съм способна да го обичам.

Ох, миличка, това са толкова възвишени чувства, пък аз започнах с негативните неща, за да те предпазя. Осъзнавам, че няма начин това да стане, защото не зная ти от какво имаш нужда. Всъщност ти ще изживееш това, от което се нуждаеш. Късмет!

*

Divna

• 2478
« Отговор #19 -: Март 08, 2012, 08:02:12 pm »

защото бракът ще е много-много труден, деспотичен тя няма да е щастлива, а и ще и бъде трудно да се откъсне, поради чувство на дълг. Имат битовистичен аспект - Венера Луна в знаков съвпад със Сатурн в Овен. Според мен най-големите трудности ще започнат, когато заживеят заедно. И Венера и Сатурн са заточени тук, а и обърни внимание на квадрата на сатурните.

Според мен в синастрията дори и без да знаем часът на раждане на младежа има много потенциал. Негови лични планети (Слънце/Меркурий) докосват много важна точка - асцендентът й. Нодалната му ос е върху ИЦ/МЦ. На Овенската й Луна мислиш ли, че Сатурн няма да е добре ако е на близо да й "подрежда" емоциите?!  ;) А пък и той самият не е много силен в Овен, та накрая може да "заиграе" по свирката на луната.  ;D
Единственното нещо, което би ме притеснило и бих предупредила двойката да бъде предпразлива откъм рискови ситуации, като автомобилни катастрофи например. От картите на двамата се вижда, че са любители на риска и големи авантюристи.  :blink: