Здравей Гост

Какво за тоз' младеж?

• 54 Отговора
  • 5150 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Какво за тоз' младеж?
« Отговор #20 -: Март 08, 2012, 08:04:52 pm »
Опозицията между Луните в синастрията често е фактор за силно привличане и допълване, но за съжаление не е достатъчна за трайни и перспективни отношения.

Като за начало би могла да заложиш на по-активно общуване, интелектуални провокации и закачки. :)

Що се отнася до емоционалния модел, сте като две различни вселени с него, които трудно се срещат във времето и пространството. Но знае ли човек, понякога и силно изявената различност може да бъде фактор, провокиращ интереса ни.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #21 -: Март 08, 2012, 08:05:51 pm »
като начало, един основен акцент при вас е факта, че вие интелектуално много се стимулирате един друг.
жалко, че нямаме час на раждане, но и без него е видно - има привличане и възбуда / тежките ти планети и особено Уран върху Сл му е много вълнуващ / друг е въпроса, че с такава конфигурация няма да се разминете без множество раздели и събирания или другия вариант е - една нетрадиционна, свободна връзка. разбирам че те вълнува този младеж - страстта, която има и отнася към партнъора си импонира прекрасно на твоите Овенски Луна и Венера, да не говорим за емоционалния глад на Слънцето в Риби. Обсебване - може би, както казах той носи много скорпионови характеристики в любовта, но в синастрията ти си Плутон, а не той. :)
съгласна съм със Стела, че той самият не е много лесен характер, но и ти си доста дива, тъй че в случая може би това те и привлича.   

*

Divna

• 2478
« Отговор #22 -: Март 08, 2012, 08:07:08 pm »
Благодаря, че се включи Стела. Вероятно покрай него ще се науча на доста неща. Смятам да оставя отношенията ни да се развиват и засега имам желание за дълготрайна връзка с него. Мисля, че съм способна да го обичам.

Мирабела, и аз се опасявам, че може и да не подбира много. Отдалече му личи, че е шавлив, но се надявам това да не му е константно състояние, според мен може да е отдаден, когато има чувства. Поне ми се иска да е така.

Дивна, когато се запознах с него си казах, че това е мъжа ми :blink:

Защо не!  :blink: И аз така си казах когато се запознах със съпруга ми.  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #23 -: Март 08, 2012, 08:07:21 pm »
Опозицията между Луните в синастрията често е фактор за силно привличане и допълване, но за съжаление не е достатъчна за трайни и перспективни отношения.

Да-тоя аспект защо не е нарисуван-щеше да е по-добре

*

Grace

• 2257
« Отговор #24 -: Март 08, 2012, 08:15:11 pm »
и още нещо - аз спокойно бих казала, че това е връзка с дълготраен потенциал, макар и съпътствана от много емоции в двете крайности. връзката е кармична и не мисля, че ще приключи бързо. и секса би трябвало да е вълнуващ :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #25 -: Март 08, 2012, 08:18:27 pm »
и още нещо - аз спокойно бих казала, че това е връзка с дълготраен потенциал
връзката е кармична и не мисля, че ще приключи бързо.

Ей тия нещица ако ми обясниш къде ги видя...

*

Grace

• 2257
« Отговор #26 -: Март 08, 2012, 08:22:04 pm »
веднага  :blink:
нейния Сатурн е съвпад с неговото Слънце в Козирог - това освен кармичност е един от най-често срещаните аспекти при брак. аз хич не се учудвам на изказването
Цитат
Дивна, когато се запознах с него си казах, че това е мъжа ми
  :blink:
освен това, неговия Сатурн в Овен е в широк съвпад с нейните Венера и Луна.
Плутон също е намесен със съвпади в синастрията. А дори не съм гледала за възлите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Март 08, 2012, 08:22:12 pm »
Всички връзки са кармични  ;D - в някой минал живот все някакви сме си били.

Кармични са и в настоящия живот, защото са свързани с думи, мисли и действия спрямо отсрещния.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #28 -: Март 08, 2012, 08:26:19 pm »
да кажем, че според мен някои са "по-кармични". с всички учим уроци, но с някои уроците са по-дълги и по-важни  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Март 08, 2012, 08:31:36 pm »
Забелязах, че много се говори за "карма" и "кармичност", пък не се разбира в дълбочина същността на понятията.

И като чуя "Ау, бау... вашата връзка е много кармична!" леко ме напушва на смях, честно казано.
Изглежда, че доста се разчита на неосведомеността на повечето хора, особено сред търсещите астрологична консултация.  ;)

Цитат
с всички учим уроци, но с някои уроците са по-дълги и по-важни

Да, това е така, напълно съм съгласна.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #30 -: Март 08, 2012, 08:36:38 pm »
Ами то твърдението е много удобно-върви доказвай кой колко е кармичен на някой
Плутоните не им пускам никакви широки аспекти
Слънце съвпад сатурн не стига
Обикновено като има такова усещане, има по няколко-положит и отрицат грубо казано аспекти между сатурн, плутон и важните-слънце, луна, венера, марс
И често има съотв в двата хороскопа-единия на 2-я, 2-я на първия

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Март 08, 2012, 08:38:36 pm »
Ами то твърдението е много удобно-върви доказвай кой колко е кармичен на някой

То цялата "кармична астрология" е такава - априори трябва да се приеме всичко за вярно поради липса на доказателства.  ;D

И често има съотв в двата хороскопа-единия на 2-я, 2-я на първия

Това имах предвид и аз, т.е. "огледалният образ" да намира съответствия в картата на партньора, да отзвучава в нея по някакъв начин.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #32 -: Март 08, 2012, 08:41:32 pm »
Цитат
Забелязах, че много се говори за "карма" и "кармичност", пък не се разбира в дълбочина същността на понятията.
   :blink: съгласна

Papy, какво конкретно ти липсва в тази синастрия, че да не я определиш като кармична? защото тия дето си ги изброила ги има...

сега гледам, неговото Сл съвпад неин Асц - супер аспект ! харесват се тези хора, много !
съвпад Юпитер/СЛВ - трябва да я има тази връзка - те ще провокират и развиват най-доброто един в друг.

« Последна редакция: Март 08, 2012, 08:50:05 pm от Grace »

*

Papy

• 4343
« Отговор #33 -: Март 08, 2012, 08:59:49 pm »
Грейс-не ми се спори-все едно гледаме различни карти...

The_One- сигурна съм, че има голямо наелектризиране пом/у ви
Това за "твоя мъж"-вярвам го-аз дори се омъжих с подобна силно уранова синастрия
Практически бракът продължи 3 год, теоретично -5
Много се измъчих, научих страшно много неща-и за себе си и за живота...

Решението си е твое и нас не ни слушай
Не мога да кажа дали ако съм знаела как ще е съм щяла блалала...
Но ми беше трудно-факт

*

abroad

• 2187
« Отговор #34 -: Март 08, 2012, 09:05:17 pm »

а, има време, те, кармичните задачи най-трудно се преглъщат и си е успокоително да им вмениш вина

*

Divna

• 2478
« Отговор #35 -: Март 08, 2012, 09:12:47 pm »
The One, желая да те попитам, дали преди година-две мъжът е имал развод или някакво прекъсване на сериозна връзка?

*

Grace

• 2257
« Отговор #36 -: Март 08, 2012, 09:16:10 pm »
Papy, като имаш време и настроение, сложи една кармична синастрия, според теб. ще ми бъде интересно.

*

Papy

• 4343
« Отговор #37 -: Март 08, 2012, 09:21:16 pm »
Papy, като имаш време и настроение, сложи една кармична синастрия, според теб. ще ми бъде интересно.

С удоволствие :)
Само да уточня, че ще сложа такава, в която на партньорите връзката им тежи, нараняват се взаимно, но не се разделят
Щото иначе по какво ще я познаем, че е кармична-
Ако човек е роден под слънце-кв плутон, опозиция сатурн, амче сумати народ му е кармичен...нали така

*

Grace

• 2257
« Отговор #38 -: Март 08, 2012, 09:22:59 pm »
Цитат
Ако човек е роден под слънце-кв плутон, опозиция сатурн, амче сумати народ му е кармичен...нали така

ами да кажем, че има доста карма за отработване....чрез този-онзи  :blink:

Цитат
Само да уточня, че ще сложа такава, в която на партньорите връзката им тежи, нараняват се взаимно, но не се разделят
Щото иначе по какво ще я познаем, че е кармична-
да, то обикновено точно това са кармичните връзки. хич не са само цветя и песни ..
макар че, много ми се иска да си ги определям по прекрасния съвпад Венера/ СЛВ .. :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #39 -: Март 08, 2012, 09:27:12 pm »
Да бе да-сега гледам-ние с лили имаме много да отработваме-една с друга...
Не сме си виждали очите, ама ако се срещнем...ще отработим със сигурност