Успяваме...ВСИЧКИ ГО МОЖЕМ...,но само когато имаме ясна визия за целите и намеренията..за поетите ангажименти и задачи...
Години наред...беше КЪРТОв/ф/СкИ :57: ТРУД И ИГРА НА ВЪЖЕ...Живота обича СМЕЛИТЕ....Обича онези...които имат дух,душа и енергия....
За протокола...САТУРН по транзит е в ТОЧЕН ТРИГОН С ЮПИТЕР....

...Домовете 11-ти транзитен в полза на Сатурн...7-ми натален с настанен Юпитер...Управляват 1-ви и 2-ри...Или с две думи

...класика в жанра...
От друга страна Плуто апликация Луна /натална/...Марс тригон..Луна /нат/...Юпи и Венера в партер на Луна /нат/...и за капак...

прогресивната в тригон с ДСЦ и секси с АСЦ...И нещо от изключително значение...УРАН в тригон ЮЛВ и сексТИЛ СЛВ...

...Следващия апликиращ аспект на Уран...тригон с Мерка...последващия трин Слънце...
Какво искам да кажа ли?!

....Мдаа...за всичко си има време...
ВРЕМЕ ДА СЕЕШ...
ВРЕМЕ ДА ЖЪНЕШ...
ВРЕМЕ ДА ДАВАШ...
ВРЕМЕ ДА ВЗЕМЕШ...
И няма ЗЕМНА сила...,която да СПРЕ НОВОлудието ми във ВОДОЛЕЙ!

...ЗАСЛУЖИХ ГО!
Таа...мисълта ми е...не изпускайте възможностите на каретата...,зад тях винаги има мишена...прицелете се...стаете дъх...и натиснете спусъка...един патрон...винаги носи трофей...понякога...

....собствения...,но всъщност тръпката си струва...дори да си си отрязал главата... :rolf:...,а АКО НЕ СИ...КАКТО АЗ УСПЯХ...ЗНАЧИ СИ ЗАКУСВАЛ...ОБЯДВАЛ И ВЕЧЕРЯЛ С ГОСПОД!
Но всичко това...може да се случи само след аспекти на тежкарите...

...СПРАВКА :
МОЯ НАТАЛ...