Здравей Гост

Ретроградна Венера в Близнаци

• 171 Отговора
  • 30178 Прегледи
*

Stella

• 7765
Ретроградна Венера в Близнаци
« -: Март 09, 2012, 09:03:44 pm »
Венера влиза на 04.04. в Близнаци /демек в к**ваци/, става ретроградна на 16.05. и така я кара чак до 28 юни. Хич не е приятно, че този период се съчетава с новолунието на 19.06.  :41:
Периодът е изключително неблагоприятен за разрешаване на взаимоотношения и за започване на нови връзки.

Къде се намират Везните и Телеца във Вашия хороскоп и къде транзитира ретроградната Венера?
« Последна редакция: Март 10, 2012, 01:22:36 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
Re: Ретроградна Венера в Близнаци
« Отговор #1 -: Март 09, 2012, 09:06:40 pm »
При мен Везните са в 10-ти дом, а Телец в 5-ти. А ретроградната Венера ще транзитира в 6 дом, като ще засегне малка част от 7-ми дом /само няколко дни/. Очаквам забавяне в работата си.
Как ще ми се отрази на 5-тия дом, нямам идея. :P
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2 -: Март 09, 2012, 09:12:20 pm »
При мен телец е в 4 дом, везни в 9 дом. Транзита на венера  през близнаци ще ми е в 5 и малко в 6 дом. Какво мога да очаквам?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #3 -: Март 09, 2012, 09:20:36 pm »

Къде се намират Везните и Телеца във Вашия хороскоп и къде транзитира ретроградната Венера?

Защо те интересува?

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Март 09, 2012, 09:21:08 pm »
При мен телец е в 4 дом, везни в 9 дом. Транзита на венера  през близнаци ще ми е в 5 и малко в 6 дом. Какво мога да очаквам?

Недей да си обзавеждаш дома, не купувай никакви мебели за в къщи, картини и други произведения на изкуството, защото после ще съжаляваш. Ако имаш път в чужбина, може да не ти мине много комфортно пътуването. А в 5-ти дом венерката сигурно ще забави любовните дела, не знам. Тя по принцип ретро венерата не си е добър показател за развитие на връзките.

*

abroad

• 2187
« Отговор #5 -: Март 09, 2012, 09:26:29 pm »
Тя по принцип ретро венерата не си е добър показател за развитие на връзките.

освен за тези с ретроградна по рождение :P
шегувам се - не вярвам в това

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #6 -: Март 09, 2012, 09:39:00 pm »
Тя по принцип ретро венерата не си е добър показател за развитие на връзките.

освен за тези с ретроградна по рождение :P
шегувам се - не вярвам в това
дано че моята е ретро по рождение

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7 -: Март 09, 2012, 09:48:40 pm »
За Венера в Близнаци любовния живот е сложен...и без друго , а сега при ретро спектакъла още повече ще бъде склонна към разнообразие , любовни игри и флиртаджийски истории...Единствената надежда е , че обърната навътре към себе си ще бъде твърде възможно да установи по-дълбока връзка , силно и трайно чувство макар и контролирано от разума...Венера тук се изявява чрез ръцете и мисълта...литературното творчество няма да и липсва..както и думите... :blink: И все пак...за Венера е от изключително значение прогресията. Така, че онези които по прогресия имат Венера в Близнаци...нека бъдат по-внимателни при пътуванията...,при разговорите...при писането..,а и със съседите... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #8 -: Март 09, 2012, 10:43:57 pm »
При мен транзитът ще е през 11ти дом.Интерсептиран.
Везни имам на К4 и К11. Хм.
Иначе в началото ще мине през нат сатурн.
В 11 дом имам точка антивертекс ,както и прогресивни марс и венера на 20 гр.

« Отговор #9 -: Март 10, 2012, 01:43:36 am »
При мен ще е в 10-ти дом от 16 Май до 6-ти Юни, ужас :o после, до 27-ми ще е в 9-ти ! В хороскопа Везни са във 2-ри, а Телец в 9-ти.

« Отговор #10 -: Март 10, 2012, 06:59:16 am »
При мен ще е в 5 дом, по някое време ще направи съвпад с Юпитер (у10)  :blink: Как може да се прояви този аспект според вас?
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #11 -: Март 10, 2012, 09:25:47 am »
Венера влиза на 04.04. в Близнаци /демек в к**ваци/, става ретроградна на 16.05. и така я кара чак до 28 юни. Хич не е приятно, че този период се съчетава със Слънцевото затъмнение на 19.06.  :41:
Периодът е изключително неблагоприятен за разрешаване на взаимоотношения и за започване на нови връзки.

обръща се внимание и на планетите ,който са в Телец и Везни
преоценка на стойностните неща в живота ни,партньорство,приятелства, притежания,

НЕ е най-благоприятното време за следното:

- Да вземаме или да даваме пари назаем, да теглим кредити;
- Да се женим/омъжваме или да подаваме молба за сключване на брак;
- Да се купуват недвижими имоти и да се инвестират пари в тях  /прекалено скъпо ще излезе/;
- Да се купуват скъпи дрехи, бижута, луксозни предмети и за интериорно обзавеждане;
- Да се извършват козметични процедури;
- Да се организират празненства, презентации, рекламни кампании;
- Да се ходи на почивка, да се излиза в отпуск;
- Да се преяжда.

Затова пък в този период е препоръчително:

- Да преразгледаме отношенията си със заобикалящата среда - и най-вече с жени, приятелки, любими, бизнес и брачни партньори;
- Да осъзнаем истинските си възможности, пречупени през призмата на отношенията ни с околните, с "другите";
- Да реализираме творческите си идеи, които вече отдавна обмисляме и искаме да осъществим, но не намираме време и/или сили за това. Може и да започнем да пишем стихотворения, разкази, приказки, статии и дори цяла книга да сътворим, или просто да си водим дневник

Както Меркурий, Венера Rетро  е подходяща за възстановяване и изглаждане на отношенията

при мен
ретро Венера ще е транзит в 10 дом,като на 16 май ще се обърне ретро  върху СЛВ ,
три пъти ще опозиционира Слънцето,У12,в каре към Марс,Уран и Плутон,У8,6,3
по натал е У2 и 9 дом,държи и Юпитер в Телец

промени ще има ,касаещи работа и семейството, дано са за добро :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #12 -: Март 10, 2012, 09:35:03 am »
При мен Везните са на К10, а Телеца на К5, но макар, че К4 е в Овен, по-голямата част от дома е също в Телец. В 10 дом, по-голямата част от който попада и в Скорпион, е Плутон в точен съвпад с Парс Фортуна. В пети дом нямам планети, но У5 - Венера е в Овен в 3 дом.
Близнаците са ми на К6 и Венера ще бъде ретро през моя шести дом, който е най-малкия в картата ми. Част от 5 дом също е в Близнаци.
Очаквам събития, защото затъмнението ще засегне оста МЦ-ИЦ
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #13 -: Март 10, 2012, 10:38:56 am »
О, много й се радвам там даже. Първо ще целне ИЦто заедно с Юпитер в Телец, после влиза в 5тия ми дом в Близнаци и там ще се разхожда напред-назад, и в добавка ще тригонира себе си в 8ми натален. Там са ми и Везните. Очаквам да направя ремонта, който глася вече половин година и всичко да мине супер. После очаквам да напиша нещо наистина страхотно и да гопродам за публикация. Или да намеря пари да го публикувам аз. Или да купят стари мои ръкописи.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #14 -: Март 10, 2012, 11:38:33 am »
На мен ще ми се движи през 11-ти и ще ми мине 3 пъти през съвпада юлв/луна.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Stella

• 7765
« Отговор #15 -: Март 10, 2012, 11:54:56 am »
О, много й се радвам там даже. Първо ще целне ИЦто заедно с Юпитер в Телец, после влиза в 5тия ми дом в Близнаци и там ще се разхожда напред-назад, и в добавка ще тригонира себе си в 8ми натален. Там са ми и Везните. Очаквам да направя ремонта, който глася вече половин година и всичко да мине супер. После очаквам да напиша нещо наистина страхотно и да гопродам за публикация. Или да намеря пари да го публикувам аз. Или да купят стари мои ръкописи.

Няма да мине супер. Ще съжаляваш за някои неща сетне и ще се наложи да ги преправяш. То не е рокля, да кажеш, че вече не ти харесва и да я подариш на някого. По-горе написах, че е не е подходящо време за ремонт на къщата на една друга съ-форумка, при която Венера имаше някаква връзка с 4-ти дом. Избягвай поне ретроградния период, но тя и ретроградната сянка действа.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #16 -: Март 10, 2012, 12:14:11 pm »
Ретроградна ще е в 5ти вече. В 4ти, на ИЦто ще е в съвпад с Юпитер, относително скоро, не виждам причина да не си харесам ремонта при тази конфигурация, още повече, че той е точно разширение (Юпитер).

*

Stella

• 7765
« Отговор #17 -: Март 10, 2012, 12:22:26 pm »
Ретроградна ще е в 5ти вече. В 4ти, на ИЦто ще е в съвпад с Юпитер, относително скоро, не виждам причина да не си харесам ремонта при тази конфигурация, още повече, че той е точно разширение (Юпитер).

Дано не се проточи много, че като знам какво е да правиш ремонт! Дано не хванеш ретроградната сянка. Виж кога започва ретроградната сянка на Венера. Успех!

Вчера набрах съвсем случайно едно старо гадже и днес разбрах, че Меркурий е в ретроградна сянка. При ретро Меркурий често срещаме стари познати и приятели.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #18 -: Март 10, 2012, 12:32:28 pm »
Мерси. Ще подплатя всичко астрологично.  :blink:

« Отговор #19 -: Март 10, 2012, 02:22:06 pm »
 Абе, аз защо не я виждам тази ретро Венера, нито зета го показва, нито астрото...На мен Везни ми е 5-ти дом, но е интерсептиран, а Телец 12-ти - аааах, с тия скрити любови, забранени любови...
  Аааа, сега гледам, че на 16.05 става ретро в Зета и се мота точно на Асцедента...