Здравей Гост

Ретроградна Венера в Близнаци

• 171 Отговора
  • 30236 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Ретроградна Венера в Близнаци
« Отговор #100 -: Май 18, 2012, 01:46:48 pm »
при мен много странно проявление, всъщност не е странно, но много силно - веднага още на стационарната фаза почувствах като че ли всичко в мене спря. като, че потънах толкова дълбоко в себе си...и нищо отвън не може да достигне. при мен в стационарна фаза аспектира всички лични планети без меркурий (него ще го квадратира по-късно).

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #101 -: Май 18, 2012, 02:54:58 pm »
Забелязвам, че напоследък нямам желание да се храня - просто не изпитвам глад, Венера транзитира 2-ри дом и е в опозиция със Сатурн в момента.
при мен много странно проявление, всъщност не е странно, но много силно - веднага още на стационарната фаза почувствах като че ли всичко в мене спря. като, че потънах толкова дълбоко в себе си...и нищо отвън не може да достигне. при мен в стационарна фаза аспектира всички лични планети без меркурий (него ще го квадратира по-късно).
И това също ми се случва.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #102 -: Май 18, 2012, 03:40:09 pm »

да и аз съм така. При мен е в квадрат с наталната Венера. А мерка е в секстил.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #103 -: Май 18, 2012, 03:50:40 pm »
При мен Венера е в близнаци транзит в 11 дом;
Слънце, Юпитер, Меркурии, Лилит в Телец 10 дом

Нищо особено не се случва...

Едно въпросче- при ретроградна Венера не е хубаво да се започва нищо ново като връзка и т.н. Ок 11 Юни моя Юпитер прави съвпад с Нат. Хирон и влиза в близнаци. Някой ми спомена, че ми се отваряла вратата на Пепеляшка...Но това не е ли малко противоречие при условие, че Венера е ретрогр до ок 28.06?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #104 -: Май 18, 2012, 07:18:56 pm »
мене ми се отвори тази врата миналата година ама никой не мина през нея ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #105 -: Май 18, 2012, 07:24:52 pm »

Едно въпросче- при ретроградна Венера не е хубаво да се започва нищо ново като връзка и т.н. Ок 11 Юни моя Юпитер прави съвпад с Нат. Хирон и влиза в близнаци. Някой ми спомена, че ми се отваряла вратата на Пепеляшка...Но това не е ли малко противоречие при условие, че Венера е ретрогр до ок 28.06?

На мен ми се отвори при съвпад на транзитен Юпитер с Хирон "вратата на Пепеляшка", колкото и да не вярвам в това, трябва да си го призная, но не мога да го изолирам от другите аспекти, защото имаше и други замесени планети. Не, не е в противоречие, малко след това и при мен Венера тръгна ретро и нямаше никакъв проблем във връзката докато беше в ретрограден ход.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #106 -: Май 18, 2012, 08:27:37 pm »

На мен ми се отвори при съвпад на транзитен Юпитер с Хирон "вратата на Пепеляшка", колкото и да не вярвам в това, трябва да си го призная, но не мога да го изолирам от другите аспекти, защото имаше и други замесени планети. Не, не е в противоречие, малко след това и при мен Венера тръгна ретро и нямаше никакъв проблем във връзката докато беше в ретрограден ход.

Мн интересно....А, колко време е отворена тази врата и с какво се характеризира?
МИсля да направя такава тема :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #107 -: Май 18, 2012, 08:39:13 pm »
kris, къде ти е Марса, че май остана отворен въпроса  ;)

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #108 -: Май 18, 2012, 09:28:12 pm »
kris, къде ти е Марса, че май остана отворен въпроса  ;)

Аз знам, аз знам!  :P  :-[
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #109 -: Май 19, 2012, 01:56:06 pm »
Искам да споделя за събитие ...Венера едвам изчака да стане ретроградна!

При мен Венера от 10 управлява 2/8.

Преди 2 дни настана хаос свързан с банковите ми сметки, което доведе до бърза промяна и на банки и на сметки...причините и отключващото събитие беше по 10- работата ми. По принцип са лични неща- но събитието имаше връзка и към службата.

Пр. венера си е в 11 дом при мен от много време.

« Последна редакция: Май 19, 2012, 02:10:38 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #110 -: Май 19, 2012, 02:06:32 pm »
Искам да споделя за събитие ...Венера едвам изчака ретроградна!

Преди 2 дни настана хаос свързан с банковите ми сметки, което доведе до бърза промяна и на банки и на сметки...причините и отключващото събитие беше по 10- работата ми. По принцип са лични неща- но събитието имаше връзка и към службата.

А аз мисля,че се влюбвам :'(
Ретро венера върху прогресивни марс и венера в 11 дом
Много тъпо :-\

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #111 -: Май 19, 2012, 02:16:15 pm »
Милки- къде е венерата ти в натала и кои домове управлява?

Мисля, че 11 дом може да се тълкува и любовно- да..като опозиционен на 5...така както и в композита..

Познаваш човека от преди?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #112 -: Май 19, 2012, 02:37:34 pm »

Мисля, че 11 дом може да се тълкува и любовно- да..като опозиционен на 5...така както и в композита..

В натала е в 10 ти дом,управлява 4ти и 11 ти домове.
Познавам от преди...какво имаш предвид? :-\ От минало прераждане ли или нещо друго??

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #113 -: Май 19, 2012, 02:55:35 pm »

Познавам от преди...какво имаш предвид? :-\ От минало прераждане ли или нещо друго??

Не..дали това влюбване е в някой, който познаваш от повече време...

А така като гледам...това влюбване...този човек представяш ли си го в сериозен план- усещаш ли нуждата да имаш дом, семейство..а него го намрираш за "подходящ"... ако не си обвързана вече, де...
тогава бих могла да си го обясня :rolleyes: желание за повишаване на социалния статус..а и възможност това да се случи.

но едно събитие е съвкупност от транзити, прогресии и дирекции и малко са ми сложни все още тези- предиктивните неща :rolleyes:
« Последна редакция: Май 19, 2012, 03:04:30 pm от zikovu »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #114 -: Май 19, 2012, 05:01:48 pm »

Не..дали това влюбване е в някой, който познаваш от повече време...

А така като гледам...това влюбване...този човек представяш ли си го в сериозен план- усещаш ли нуждата да имаш дом, семейство..а него го намрираш за "подходящ"... ако не си обвързана вече, де...
тогава бих могла да си го обясня :rolleyes: желание за повишаване на социалния статус..а и възможност това да се случи.

но едно събитие е съвкупност от транзити, прогресии и дирекции и малко са ми сложни все още тези- предиктивните неща :rolleyes:
Познавам го от 5 години по интернет.Пишехме си и чак сега се запознаваме,защото той дойде в България за малко.
Аз съм обвързана да,а за тези сериозни неща дето говориш...не знам :'( Но истината е,че ретро венерата ли ,какво ли,просто прави нещата още по-нереални и замъглени.Поне аз така се чувствам.Толкова ми е силно въображението,че чак боли.
А нищо чудно и прогресивната луна в скорпион да си казва думата.Тя е и в опозиция с наталната венера.
Толкова силно се пристрастявам към някои взаимоотношения,че чак свят ми се вие......
Трябва да сляза на земята :'( Но ми е трудно,живея като в някакъв облак,мъгла......нереално.
Дали слънчевото затъмнение съвпад със сатурн ,ще ме приземи??

*

Stella

• 7765
« Отговор #115 -: Май 19, 2012, 08:08:03 pm »
Искам да споделя за събитие ...Венера едвам изчака да стане ретроградна!

Браво, само не разбрах как така Венера управлява хем 2-ри, хем 8-ми?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #116 -: Май 19, 2012, 08:12:22 pm »
Защо да не-и при мен е така, макар и като 2-ри уп

*

Stella

• 7765
« Отговор #117 -: Май 19, 2012, 08:13:31 pm »
Защо да не-и при мен е така, макар и като 2-ри уп

Възможно е да е втори управител, не го изключвам това. В такъв случай се казва, че съ-управлява 8-ми.
Особено ако има интерсептация.

*

Papy

• 4343
« Отговор #118 -: Май 19, 2012, 08:16:04 pm »
Точно както е написано-не може
« Последна редакция: Май 19, 2012, 08:21:49 pm от Papy »

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #119 -: Май 20, 2012, 09:34:40 am »
Zuckenberg, създателят на FB, освен, че е станал милиардер миналия петък, се е оженил за дългогодишната си приятелка - при ретро Венера - дивиденти от миналото.

http://btvnews.bg/lifestyle/mark-zukrbrg-se-ozheni.html
 ;)
« Последна редакция: Май 20, 2012, 09:58:48 am от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens