Здравей Гост

Ретроградна Венера в Близнаци

• 171 Отговора
  • 30241 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re: Ретроградна Венера в Близнаци
« Отговор #120 -: Май 20, 2012, 01:42:25 pm »
Да де, аз одеве нали това разправях, но има и такива хора, които като чуят "ретро" и автоматично му лепват етикет "пасив". Предполагам защото подобно твърдение е по-масово разпространено. Някои на тази база и в следствие на тази на самовнушението, може да нарочат ретро Меркурий, че са си изгубили химикалката.  ;D
« Последна редакция: Май 20, 2012, 01:49:07 pm от Asol »

*

Papy

• 4343
« Отговор #121 -: Май 20, 2012, 01:45:38 pm »
Не е ли странно-толкова дълга връзка и точно сега да я озаконят

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #122 -: Май 20, 2012, 02:01:22 pm »
Искам да споделя за събитие ...Венера едвам изчака да стане ретроградна!

При мен Венера от 10 управлява 2/8.

Преди 2 дни настана хаос свързан с банковите ми сметки, което доведе до бърза промяна и на банки и на сметки...причините и отключващото събитие беше по 10- работата ми. По принцип са лични неща- но събитието имаше връзка и към службата.

Пр. венера си е в 11 дом при мен от много време.

Браво, само не разбрах как така Венера управлява хем 2-ри, хем 8-ми?

Когато телец и везни са на 2/8...домовете от коя планета се управляват?
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #123 -: Май 20, 2012, 02:55:03 pm »
Не е ли странно-толкова дълга връзка и точно сега да я озаконят

Богати хора......трябваше да идат на астролог....да им предскаже ;D Че не е редно по ретро венера да подписват :-[

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #124 -: Май 20, 2012, 03:19:59 pm »
Да де, аз одеве нали това разправях, но има и такива хора, които като чуят "ретро" и автоматично му лепват етикет "пасив". Предполагам защото подобно твърдение е по-масово разпространено. Някои на тази база и в следствие на тази на самовнушението, може да нарочат ретро Меркурий, че са си изгубили химикалката.  ;D

В никакъв случай не е пасив, много често е 2 шанс.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #125 -: Май 20, 2012, 03:27:28 pm »
Zuckenberg, създателят на FB, освен, че е станал милиардер миналия петък, се е оженил за дългогодишната си приятелка - при ретро Венера - дивиденти от миналото.

http://btvnews.bg/lifestyle/mark-zukrbrg-se-ozheni.html
 ;)

Аааааа, чакай, рано е за изводи! Пилците се броят наесен.  ;D
Някои си живеят щастливо, докато....не се оженят.

Ноооо, нека поразсъждаваме. ИМА ДЕЙСТВАЩА ВЗАИМНА РЕЦЕПЦИЯ.
По тази логика ретроградността лесно може да се прехвърли на Меркурий.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
« Отговор #126 -: Май 20, 2012, 03:33:23 pm »
естествено, възможен е развод и т.н, но все пак е положителна развръзка по време на ретро Венера, Сатурн, и да рецепция Мерк-Венера и Марс подчинен на Мерк-а. ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #127 -: Май 20, 2012, 11:08:00 pm »
Може ли някой да обобщи, добре ли е да се възобновят лични отношения или не през този период? Не става ясно. Аз например точно на 16-ти в първия ден на ретроградието си се поскарах с моя любим и "се разделихме". Това какво означава? По-добре да се бях събрала с него и възобновила отношенията си или разделила? В кой вариант се очаква завръщане и в кой временна история?

*

Anabell

• 2022
« Отговор #128 -: Май 21, 2012, 11:43:27 am »
Може ли някой да обобщи, добре ли е да се възобновят лични отношения или не през този период? Не става ясно. Аз например точно на 16-ти в първия ден на ретроградието си се поскарах с моя любим и "се разделихме". Това какво означава? По-добре да се бях събрала с него и възобновила отношенията си или разделила? В кой вариант се очаква завръщане и в кой временна история?

Мия, мила вкарваш се в някакви филми, сериозно. Ако искаш да се събереш с него, нищо не може да те спре, ретроградността ще означава само, че могат поради независещи от вас фактори, да се забавят нещата. Да има спънки. Хубав период за преосмисля не е.

Ние направихме с колеги 15 години РД на една от студ. организации и в събота се видяхме с хора, които не се бях виждала от години и беше страхотно. Някой дойдоха с бебетата, съпрузите/съпругите и т.н. и на мен определено ми беше "завръщане" в миналото този рожден ден.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #129 -: Май 21, 2012, 06:33:07 pm »
една много красива снимка на Венера, през този Април, когато съвпада с Плеадите, с пожелание да сте искрено обичани.  ;)

От сайта на НАСА е и там е озаглавена - Венера и сестрите и (знаете митовете за Плеадите и т.н.)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #130 -: Май 21, 2012, 07:56:14 pm »
Прекрасна е!!! Ех, Венера...  :wub:  :-[

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #131 -: Май 21, 2012, 08:41:06 pm »
една много красива снимка на Венера, през този Април, когато съвпада с Плеадите, с пожелание да сте искрено обичани.  ;)

От сайта на НАСА е и там е озаглавена - Венера и сестрите и (знаете митовете за Плеадите и т.н.)

Мерси и за теб същото :-[ :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #132 -: Май 25, 2012, 09:23:04 am »
Парадът на планетите - слънце, венера , земя на една линия
http://svetoven.pogled.info/news/35740/Zemyata-Slantseto-i-Venera-shte-zastanat-na-edna-liniya-sled-deset-dni
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #133 -: Май 25, 2012, 09:54:04 am »
http://svetoven.pogled.info/news/35740/Zemyata-Slantseto-i-Venera-shte-zastanat-na-edna-liniya-sled-deset-dni

Точно на рождения ден на момченцето ми,на 6ти юни :blink:
Това дали е добра поличба??

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #134 -: Май 25, 2012, 12:28:49 pm »
Цитат
В нощта на пети срещу 6 юни жителите на планетата ще станат свидетели на рядко астрономическо събитие Слънцето, Земята и Венера ще се подредят в една линия.
Ще може да се наблюдава как на фона на слънчевия диск като тъмно петно преминава Венера.

И не мога да разбера как през нощта ще видим Венера да преминава пред Слънцето?!  :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #135 -: Май 25, 2012, 12:38:11 pm »
Цитат
В нощта на пети срещу 6 юни жителите на планетата ще станат свидетели на рядко астрономическо събитие Слънцето, Земята и Венера ще се подредят в една линия.
Ще може да се наблюдава как на фона на слънчевия диск като тъмно петно преминава Венера.

И не мога да разбера как през нощта ще видим Венера да преминава пред Слънцето?!  :blink:

Ми по същия начин по който преди няколко нощи имахме слънчево затъмнене ...
Ми помисли малко де  ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Anabell

• 2022
« Отговор #136 -: Май 25, 2012, 12:53:13 pm »

СТРАХОТНО!

*

Stella

• 7765
« Отговор #138 -: Май 25, 2012, 09:07:21 pm »
Фазите на Венера са изключително важни за връзките и брака на родените с Телец или Везни на десцендента.

При мен Телецът управлява 5-ти дом, а Везните - 10-ти.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #139 -: Май 25, 2012, 09:12:58 pm »
При мен ретро Венера в 5ти явно е посветена на покупки. Получавам всевъзможни втори шансове, я от Ибей, я от друг сайт. За съжаление желаната от мен случка засега не й влиза в плановете.  :-\