Здравей Гост

Ретро Меркурий - март/април 2012

• 12 Отговора
  • 1751 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Ретро Меркурий - март/април 2012
« -: Март 09, 2012, 09:54:31 pm »
Вече в сянката си...на ретроградие Меркурий отново ще бъде ретро в Овен...ще премине отново в знака на рибите и ще поостане там. Миналата година отново имаше ретроградие в Овен.
Интересен период е за всички онези...,при който ще аспектира личните планети , както и за индивидите с ретро в натала.
Меркурий носи енергията на планетата до която е в досег...в случая по-дълго ще се задържи до Уран.
При мен предстои тригон с наталната му позиция. Перфектен аспект. Смятам да се възползвам на макс от документи..,да открия такива които са позачезнали...

При Вас какво се случва в този период?

Приятно писане...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
Re: Ретро Меркурий - март/април 2012
« Отговор #1 -: Март 09, 2012, 09:59:23 pm »
добре, че светилата нямат назадничав ход, инак много ретро ми стана ;D, къде по натал, къде по прогресия

« Отговор #2 -: Март 09, 2012, 10:13:53 pm »
При мен прави съвпад наталния ми/ ретрограден/ и се обръща, пак тригон с Нептун - 10 дом и секстил с Марс, Венера и Сатурн в 4 -ти, след това опозиция с Плутон и влиза в риби. Но незнам как да тълкувам. Може ли да ми помогнете?

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Март 10, 2012, 11:09:50 am »
При мен прави съвпад наталния ми/ ретрограден/ и се обръща, пак тригон с Нептун - 10 дом и секстил с Марс, Венера и Сатурн в 4 -ти, след това опозиция с Плутон и влиза в риби. Но незнам как да тълкувам. Може ли да ми помогнете?

В кой дом?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #4 -: Март 10, 2012, 11:13:14 am »

В кой дом?
звучи като 2-ри

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Март 10, 2012, 11:25:55 am »

В кой дом?
звучи като 2-ри

Но може да бъде и 6-ти. А аз напоследък забелязвам...., че домовете имат приоритет по-голям от знаците. И всяка планета си има място където разгръща повече от потенциала си...съобразно домовете.

« Отговор #6 -: Март 10, 2012, 11:38:27 am »
Втори, да с интерсептация на овен.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Март 10, 2012, 12:08:29 pm »
Втори, да с интерсептация на овен.

А някой да има ти връща нещо.... :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #8 -: Март 10, 2012, 01:37:20 pm »
Слава богу, че е кратко, няма и месец.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #9 -: Март 10, 2012, 02:15:10 pm »
По-скоро, аз имам да връщам :rolleyes:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #10 -: Март 10, 2012, 04:37:46 pm »
през април става директен в съвпад със слънцето ми и квадрат с луната. мисля да уреждам едни отношения с банката си :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #11 -: Март 10, 2012, 07:07:45 pm »
през април става директен в съвпад със слънцето ми и квадрат с луната. мисля да уреждам едни отношения с банката си :blink:

Изчакай да излезе от ретроградната сянка, гадината недна. Миналата седмица само проблеми ми създаде на работното място - 2 пъти ми се прецаква базата данни в едни екселски таблици и се налагаше наново да я сортирам, а  още не беше обърнал посоката. Днес загубих един файл от флашката си - добре, че се сетих, че съм го пращала и го имам в електронната си поща. много ми е ценен.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
« Отговор #12 -: Март 10, 2012, 07:48:27 pm »
Пък на мен Ретро Мерка транзитира в 8 дом и ще  прави опозе на наталното Слънце във втори.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!