Здравей Гост

Вътрешният авторитет

• 89 Отговора
  • 8595 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Вътрешният авторитет
« -: Март 11, 2012, 09:53:28 am »
Според вас кои планети отговарят за вътрешния авторитет? Знам, че Сатурн и Слънцето се свързват с това. Ако смятате, че и други планети се свръзват с това, напишете кои.

Когато тези планети са на ключово място в хороскопа и когато имат аспект с Марс, особено неблагоприятен, тогава човек трябва да изгради и заяви своя собствен вътрешен авторитет, иначе ще му се наложи да среща авторитетни, а може и авторитарни фигури отвън.

Споделете за вашите Сатурн и Слънце, имат ли неблагоприятни аспекти с Марс и какво е положението с вашия вътрешен авторитет и с авторитетните хора, които срещате в живота ви? Тези хора могат да са съпруг, шеф, баща.

За справка, темата Аспекти между Марс и Сатурн.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5932.0.html

*

Papy

• 4343
Re: Вътрешният авторитет
« Отговор #1 -: Март 11, 2012, 10:20:40 am »
Аз това с вътрешния авторитет не го разбирам...
"иначе ще му се наложи да се среща с външен"...ми то винаги се среща с външни авторитети - без значение аспекти сатурн, слънце, марс

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Март 11, 2012, 10:28:16 am »
Хм...,за ХЮМАН ДИЗАЙН ли искаш да говорим? :rolleyes: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Март 11, 2012, 10:39:19 am »
Какви качества притежавам, които могат да ми помогнат да постигна целите си?...
Кои са моите ценности и приоритети, и живея ли живота си спрямо тях?...
Това са основните въпроси , които засягат темата с вътрешния авторитет...
Смисъла се крие в много простите неща....Готови ли сме да се погледнем в огледалото и да се свържем дълбоко и откровенно със себе си?...След този въпрос започва откритието на същността...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #4 -: Март 11, 2012, 10:55:04 am »
Хм...,за ХЮМАН ДИЗАЙН ли искаш да говорим? :rolleyes: ;D

Ако имаш предвид центровете, чакрите и това дали са дефинирани или не, едва ли има смисъл.

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Март 11, 2012, 11:06:09 am »
Зависи коя система ще изберем. Съгласно астро-психологията е така:

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2571.0.html

Според някои астролози Юпитер е нашият вътрешен Гуру - собствената система от вярвания, докато Сатурн изкристализира всичките правила, табута и забрани на структурите, вън от нас.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #6 -: Март 11, 2012, 11:14:29 am »

Според някои астролози Юпитер е нашият вътрешен Гуру - собствената система от вярвания, докато Сатурн изкристализира всичките правила, табута и забрани на структурите, вън от нас.

Като казваш, че Сатурн ги "изкристализира", имаш предвид, че ни дава възможност да ги осъзнаем и да се освободим от тях?

Обаче табутата са по Плутон.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Март 11, 2012, 11:29:56 am »

Като казваш, че Сатурн ги "изкристализира", имаш предвид, че ни дава възможност да ги осъзнаем и да се освободим от тях?

Обаче табутата са по Плутон.

Не не казвам, че е това. Казвам, че всеки формира, взема за себе си онези правила и отговорности, формирани от обществото, в зависимост от дома и знака, който заема Сатурн и от неговите аспекти. Например, при Сатурн в Рак, най-големите отговорности ще са спрямо родителите и семейството.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #8 -: Март 11, 2012, 01:38:01 pm »

Не не казвам, че е това. Казвам, че всеки формира, взема за себе си онези правила и отговорности, формирани от обществото, в зависимост от дома и знака, който заема Сатурн и от неговите аспекти. Например, при Сатурн в Рак, най-големите отговорности ще са спрямо родителите и семейството.

Хмм...ако сатурн в рак е в десети-пак ли семейството?
Нещо не съм съгласна...

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #9 -: Март 11, 2012, 02:15:31 pm »

Нещо не съм съгласна...

Айде няма да пиша за себе си, че ми писна, ще пробвам да го изтълкувам това - трябва да си ограничиш инстинктите и винаги, когато прекалиш, ще има последици за професията ти и социалната ти позиция. Пример - ако на работа си позволиш да се държиш като разглезено дете и да мрънкаш, за да се измъкнеш от задълженията си, ще попаднеш на разумен шеф, който ги разбира тези емоционални игри, ще те пробва 1-2 пъти, и ще те уволни или елиминира от важните проекти.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Papy

• 4343
« Отговор #10 -: Март 11, 2012, 02:18:58 pm »
Реалността е по-различна, говоря от личен опит :)
Както и да се държиш, имаш ли шеф-или те пази като протеже-без да си такова, или те ограничава, без да заслужаваш

*

Stella

• 7765
« Отговор #11 -: Март 11, 2012, 02:19:08 pm »

Нещо не съм съгласна...

Разбира се, че дългът към семейството и възрастни родители в един момент ще излязат на преден план.
В случая противоречието с дома и знака е само привидно. Едно от възможните проявления е следното: "Човек гради кариера, за да спечели авторитет пред родител или за да продължи родителска карма". Възможно е в дени момент от живота му да се наложи да избира между кариерата и гледане на възрастен родител. Всичко зависи от това как е аспектиран, но Сатурн е силен в 10-ти дом, макар да е слаб в знака на Луната.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #12 -: Март 11, 2012, 02:29:11 pm »
Както и да се държиш, имаш ли шеф-или те пази като протеже-без да си такова, или те ограничава, без да заслужаваш

може реалността да е по-различна - защото аз дадох примерна интерпретация и не съм безгрешна, :P, но това е моя грешка, астрологията не ЛЪЖЕ.  ;D Имаш ли Сатурн в Рак, трябва да си ограничаваш инстинктите. Нямаше да се родиш иначе с този аспект (моят Сатурн е в Скорпион, емоциите и отмъщенията са под ножа :P, инстинктите за оцеляване са по РАК и явно този живот не са ми на дневен ред).

Абсолютно честна съм с теб. На всеки му се случва това, което заслужава. Имам приятели раци, до болка ми е познато как действат когато са застрашени. Някой са по-осъзнати от други естествено (много обичам приятелките си Раци с асц и луна във Водолей, те са изключително обективни и разумни), но имам познати раци, с които НИКОГА няма да работя....инстинктите им са пагубни за хората около тях. При тях Луната е зле поставена като цяло. 

*

Anabell

• 2022
« Отговор #13 -: Март 11, 2012, 02:31:09 pm »

BTW - тази ситуация, например в моя живот НИКОГА не се е случвала.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #14 -: Март 11, 2012, 02:32:38 pm »

може реалността да е по-различна - защото аз дадох примерна интерпретация и не съм безгрешна, :P, но това е моя грешка, астрологията не ЛЪЖЕ.  ;D Имаш ли Сатурн в Рак, трябва да си ограничаваш инстинктите. Нямаше да се родиш иначе с този аспект (моят Сатурн е в Скорпион, емоциите и отмъщенията са под ножа :P, инстинктите за оцеляване са по РАК и явно този живот не са ми на дневен ред).

Абсолютно честна съм с теб. На всеки му се случва това, което заслужава. Имам приятели раци, до болка ми е познато как действат когато са застрашени. Някой са по-осъзнати от други естествено (много обичам приятелките си Раци с асц и луна във Водолей, те са изключително обективни и разумни), но имам познати раци, с които НИКОГА няма да работя....инстинктите им са пагубни за хората около тях. При тях Луната е зле поставена като цяло.

Инстинктите не са ли по Скорпион и по Овен?

Я разкажи за Раците.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #15 -: Март 11, 2012, 02:36:59 pm »
Helo, какво те интересува ?  ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Март 11, 2012, 02:44:34 pm »
Половият инстинкт е по Скорпион.  :72:
Инстинктът за самосъхранение е по Луната.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #17 -: Март 11, 2012, 02:48:31 pm »
Инстинктът за самосъхранение е по Луната.

точно, и Сатурн в Рак, показва, че трябва да се осъзнаем по темата, там ще срещаме ограничения и спънки, за да се научим да мислим.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #18 -: Март 11, 2012, 03:21:31 pm »
Helo, какво те интересува ?  ;)

Интересуват ме проблемите на Раците.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #19 -: Март 11, 2012, 04:06:28 pm »
хахах много общо, ако не зададеш точен въпрос, няма да получиш точен отговор.  :P