Здравей Гост

4-те нива на проработка на планетите

• 168 Отговора
  • 29673 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:4-те нива на проработка на планетите
« Отговор #60 -: Януари 24, 2010, 04:05:56 pm »
Слънце квадрат с Марс? Да се науча на търпение ли? И да мълча по-често ли?

Напротив. Бъди дейна, силна и борбена.   :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #61 -: Януари 24, 2010, 04:12:07 pm »
Благодаря, вчера имах много неприятен разговор в колектив, с които хора от години имаме проблеми -явно интуитивно с 2 думи - точно , ясно и остро си казай нещата и се врътнах! Останах доволна!

а квадратите на Луната с Юпитер и с Нептун?
взривен ентусиазъм и пълна апатия?
трудно да разделяш истината от измишльотината?

страшна работа!

« Отговор #62 -: Януари 24, 2010, 04:18:28 pm »
    Еее, виж как Сънрейн точно ти го е казала, точно така се отработват гадните аспекти, Слънце квадрат Марс, приемаш всяка провокация като си готова за бой  :blink:, без да се страхуваш от последствията. В противен случай си понасяш негативите. След като се отработи вече, имаш знанието и възможността отдалеч да направляваш ситуациите без да стигаш до конфронтация  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #63 -: Януари 24, 2010, 04:22:30 pm »
а квадратите на Луната с Юпитер и с Нептун?
взривен ентусиазъм и пълна апатия?
трудно да разделяш истината от измишльотината?

юпитер е планета на истината , а квадратурата към луната показва ,че емоцийте у другите за теб не са истина.или поне ги подлагаш на съмнение/нептун/.
квадратурата е аспект на действието-лесно можеш да го направиш стига да се опиташ да погледнеш от другата страна на монетата.
а практически прави по-богати трапези и с добро вино , с аромати и свещи...... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #64 -: Януари 24, 2010, 04:29:17 pm »
Благодаря ви на всички!
 а относно богатите трапези, виното и т.н. ;) цар съм!  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Януари 24, 2010, 04:32:58 pm »

;D ;D ;D ;D ;D ,не сме били свидетели и го поставям лично аз под съмнение ;D ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #66 -: Януари 24, 2010, 04:33:30 pm »
Благодаря ви на всички!

Ха така.  ;D 

« Отговор #67 -: Януари 24, 2010, 04:37:39 pm »
ето от тези аспекти най ме е било страх винаги!
но вече разбрах!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #68 -: Януари 24, 2010, 04:39:37 pm »
Недей бе, винаги има по-страшни.  ;D
Все треперим като мравчици, а после разбираме, че тогава даже ни е било леко в сравнение със следващото, което ни се изсипва на главата. 

*

sunrain

• 6710
« Отговор #69 -: Януари 24, 2010, 10:32:53 pm »
най-труден е плутон.....

Така е, мамка му.  :rolleyes: Ама като стане дума за "проработка" някак си поне Плутон действа бавно и ти дава време да осъзнаеш какво те чака, а Уран идва като буря и ха ... зяпваш, кво праим.  :P ;D

« Отговор #70 -: Януари 25, 2010, 12:26:57 pm »
    В съседната тема за симв.дирекции сте засегнали и тази тема. Болката...така е! Чрез страданието, което ни учи на състрадание, може да вникнем в дълбочината на битието, да приемем всички около нас като част от някаква космическа програма. Та това исках да кажа и на Хело, няма смисъл да правиш жертва за да омилостивяваш дадени планети, ако не си осъзнал тяхното действие и влияние. Но когато го правиш с чиста мисъл, с примирение и осъзнаване на последствията, би трябвало да има ефект.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #71 -: Януари 25, 2010, 12:49:04 pm »
    Но когато го правиш с чиста мисъл, с примирение и осъзнаване на последствията, би трябвало да има ефект.

О, да, много съм съгласна с теб.  :blink: Снощи точно това си говорихме с един човек. Че каквито и метани да правиш, ако не ти идва отвътре и да следваш посоката - тц, няма смисъл и до нищо не води.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #72 -: Юли 06, 2010, 11:34:45 pm »
Първо това касае четвърто ниво на проработка, което се среща изключително рядко при хората.
Второ, прочете ли внимателно текста преди болднатото - На това ниво човек може да влияе на развитието на социалните процеси, при това не толкова с непоследствени външни действия, а с директна работа в егрегора
Това означава да седиш, да си гледаш пъпа и отстрани да изглеждаш най-мързеливият човек на земята, а всъщност да извършваш огромна вътрешна работа. Точно срещу това говореше доскоро.

*

kaily

• 5145
« Отговор #73 -: Юли 06, 2010, 11:37:30 pm »
Не си разбрала правилно текста. отговарям ти щото аз съм го превеждала и аз съм го мислила как да го изразя най-точно.

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Юли 06, 2010, 11:38:24 pm »
да Вижън!
правилно си го разбрала. но възлите винаги работят двупосочно.
друг е въпроса , че егрегора е на всеки сантиметър. ;) :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Юли 06, 2010, 11:44:46 pm »
молим , молим , за ничего ;D.
нещо за рейките , започваш ли ги?

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Юли 06, 2010, 11:56:53 pm »
не..аз не започвам нищо с усилие на волята, а когато идеята узрее добре, всички фактори във вселената са в хармония и се срещна лице в лице с подходящите хора..чак тогава.. :blink:

много си права! винаги идва времето за онова ,което би следвало да се случи....
мисля , че при тригона и секстила на транзитната ос ще ти се случи.
а той ще влезе в стрелец скоро....6/12....

*

kaily

• 5145
« Отговор #77 -: Юли 06, 2010, 11:57:10 pm »
Не си разбрала правилно текста. отговарям ти щото аз съм го превеждала и аз съм го мислила как да го изразя най-точно.
кое от това не е правилно:
юлв/лъв/12 дом- дневна полусфера- външен свят
слв/водолей/6 дом- нощна полусфера-егрегор

Условието на задачата не е правилно. Това, което не си написала. Правилото важи при четвърто ниво на проработка.

*

Nebesna

« Отговор #78 -: Юли 07, 2010, 12:11:09 am »
не..аз не започвам нищо с усилие на волята, а когато идеята узрее добре, всички фактори във вселената са в хармония и се срещна лице в лице с подходящите хора..чак тогава.. :blink:

това е много хубаво. И аз така правех, но с едно изключение, когато съжалих, заради преценката си и понесох жесток удар. Но човек се учи цял живот..включително и да оценява това което има, сравнявайки го с моментите, в които е трябвало да се лишава от важните неща. Пренареждаш приоритетите и ....  така.

« Отговор #79 -: Юли 07, 2010, 09:06:52 am »
юлв/лъв/12 дом- дневна полусфера- външен свят
слв/водолей/6 дом- нощна полусфера-егрегор
   Не разбрах Вижън, какво точно се опитваш да разбереш. Доколкото аз разбирам положението на ЮЛВ в Лъв или в 12 дом указва, че индивида е с богат натрупан опит /житейски, духовен капитал/, който ще му позволи в този си житейски път, да посее или раздаде най-доброто от него. Докато в 6 или Водолей, човекът е търсещ, алтруист, с пълни идеи, които са насочени във времето напред, реално нямат много връзка с хората около него. Предполагам за това се казва, че ще работи с егрегор.
  Болднатия текст, същото послание носи и книгата Селестинското пророчество - не знам коя част...В дъното на всичко седи мисълта, чистата енергия, която е толкова концентрирана, че може да повдигне планини, да променя географски ширини, да влияе на Космоса, това е всъщност частичката от Бог в нас. Но ние сме прекалено слепи и малоумни, за да го разберем и още повече да проумеем. И по-добре....