Здравей Гост

4-те нива на проработка на планетите

• 168 Отговора
  • 29690 Прегледи
Re:4-те нива на проработка на планетите
« Отговор #20 -: Януари 24, 2010, 12:32:16 pm »
     ;D Простичко е - за да не ти се наложи, сам си го налагаш. Верно, Слънчев дъжд,  ;D при Уран нищо не помага...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #21 -: Януари 24, 2010, 12:38:23 pm »
Оле, Хело моля ти се ... Уран е просто непредвидим и носи ужасен стрес.
Повярвай ми, аз от поне 5-6 години се заминавам с астрология, свикнала съм на Уран до голяма степен, поради натални аспекти, но това чудо просто трябва да вложиш много усилия и енергия да се "справиш" с влиянието му, дори думата не е справиш, Уран иска друго от теб. Помага астрологията, защото транзита му просто ти дава възможността да получаваш прозрения и разбиране по много въпроси, но не облекчава особено или да заличава неговата сила.
Аз принципно го харесвам, не съм седнала да се оплаквам от него, напротив, но когато те изтощи и те захвърли в ъгъла да си събираш чарковете малко се отрезвяваш и гледаш само да можеш да станеш на крака и да продължиш.       
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #22 -: Януари 24, 2010, 12:40:56 pm »
Ако се занимаваме с астрология, астрономия, компютри, може би ще омилостивим тази планета.

Вие откакто се занимавате с астрология забелязали ли сте Уран да НЕ ви вреди? Може да не помага, но поне да не вреди?  :unsure:

Да, по рождение ми е дал усета за много неща, които дори не се е налагало толкова да уча, за да ми станат ясни и да ми помагат в живота.
Абеее какво говоря - той е една прекрасна планета!  ;D :P Да не ме чуе/види какви крокодилски ги редя сега ...  Само от време на време като го хванат кривите и докато не те отнесе, не мирясва.  :mellow:
« Последна редакция: Януари 24, 2010, 12:52:10 pm от sunrain »

*

abroad

« Отговор #23 -: Януари 24, 2010, 12:51:00 pm »

Идва Уран - там нищо не помага.  ;D

;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #24 -: Януари 24, 2010, 12:59:46 pm »
Хело, а как ще отработиш Уран и Сатурн в тао-квадрат към натална луна. Кой от давата титана ще омилостивяваш по-напред? та те са с противополижни принципи на действие - единият изисква от теб нестандартен подход и обръщане на всичко с краката нагоре, а другият е традиционалист и те ограничава в познатото русло от правила.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #25 -: Януари 24, 2010, 01:03:41 pm »
Ам тъй, тия двамцата в квадрат с Марс, докато бяха наскоро ... питате ли ме.  :blink:  Единия рипа, другия те натиска, въобще невъобразимо.  :-X

*

Nebesna

« Отговор #26 -: Януари 24, 2010, 01:04:43 pm »
За Уран не съм съгласна, че носи само ядове. И аз съм си патила от него, обаче.... Един изживял времето си брак, в който и двамата се наказват може да продължи да съществува по ред причини, ако Уран не даде тласък към промяна. Моят приятел се реши да се ожени с Уран в съвпад с Десц. му, след 42 годишен отчаян избор на съпруга, при който ги гледаше една по една под лупа. ...добре че беше Уран да му разчупи рутината, в която беше затънал. Самият той изненадва себе си.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #27 -: Януари 24, 2010, 01:11:13 pm »
За Уран не съм съгласна, че носи само ядове.

О, не, не не казвам това. Ама така прозвуча знаех си.  ;D  ;) И аз имам за какво да благодаря на Уран, затова по-горе се поправих, беше просто задължително. Накъде сме без Уранчо.  :blink: 

*

Helo

« Отговор #28 -: Януари 24, 2010, 02:26:15 pm »
Добре, значи почитането на дадена планета може до някаква степен да ни предпази от евентуалното лошо влияние Казвате, с изклъчение на Уран.

А може ли да ни даде благодатта на тази планета и тя да ни залее с придобивките, характерни за нея?

:P

И знаете ли някоя хубава астрологично-духовна книга, която разказва точно за това - как да получим благодатта на планетите?
« Последна редакция: Януари 24, 2010, 02:30:34 pm от Hi »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #29 -: Януари 24, 2010, 02:29:51 pm »
Добре, значи почитането на дадена планета може до някаква степен да ни предпази от евентуалното лошо влияние Казвате, с изклъчение на Уран.

А може ли да ни даде благодатта на тази планета и тя да ни залее с придобивките, характерни за нея?

точно уран е планетата ,която най-лесно се отработва! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #30 -: Януари 24, 2010, 02:31:16 pm »

точно уран е планетата ,която най-лесно се отработва! :blink:

Другите казват, че било точно обратното.

Как се отработва?

« Отговор #31 -: Януари 24, 2010, 02:32:39 pm »
 :P Ам мила ти си доста напреднала по митичната астрология - и въобще митовете. Виж там как омилостивяват боговоте /респективно планетите/...просто тогавашните възприятия са били други. Докато в днешно време си ги омилостивяваме по друг начин, в случая лично и съзнателно, без да ни се налага отгоре от някой жрец, шаман или не знам къв си  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Януари 24, 2010, 02:34:55 pm »
уран- с астрология и нестандартен подход към всичко.
най-труден е плутон.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #33 -: Януари 24, 2010, 02:35:48 pm »
Другите не са казали точно обратното. Просто споделях урановите си пресни вълнения и приключения. Та, докато се сетиш да я работиш, току-виж те отнесла нейде Уран.  ;D

Не обичам думата отработва и незнам точно какво визираш ти, Хело.  :blink:

Пък Марая вече ще каже мнението си по въпроса.  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #34 -: Януари 24, 2010, 02:36:31 pm »

Туй добре, но ако иска още тоя дзвер, кво правим тогава.  :P 

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Януари 24, 2010, 02:38:26 pm »

Туй добре, но ако иска още тоя дзвер, кво правим тогава.  :P 

продължаваме , значи не му е достатъчно ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #36 -: Януари 24, 2010, 02:39:57 pm »

Туй добре, но ако иска още тоя дзвер, кво правим тогава.  :P  

продължаваме , значи не му е достатъчно ;D ;D ;D

Иска още жертвоприношения или почит?

Жертвата трябва да е лична. Така мисля. Не мисля, че трябва да се дава курбан или нещо подобно и да се убиват невинни същества, както се прави още от древността, а и днес.

Макар, че в митологиите се казва как самите богове поискали да им дават кървави жертви. Това поискали боговете от хората в Попол Вух на маите.

А в Епос за Гилгамеш в частта за потопа се казва как Утнапищчим след края на Потопа, след като слязъл на планината излял бляговония и заколил някакво животно, за да благодари на боговете, че са живи. Боговете се събрали като мухи над жертвеното животно.  :o

Тук има нещо извратено!!!
« Последна редакция: Януари 24, 2010, 02:54:05 pm от Hi »

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Януари 24, 2010, 02:42:32 pm »
Иска още жертвоприношения или почит?

Жертвата трябва да е лична.

зависи дали е доброволна или по принуда.
уран е най-лесен момичета ,няма да ви убеждавам.
има време да се убедите сами..... ;)
« Последна редакция: Януари 24, 2010, 02:47:46 pm от Марая »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #38 -: Януари 24, 2010, 02:45:43 pm »

Според вас дали може да се спечели благословията на планетите, като ги почитаме чрез извършване на дейности, които са под тяхно управляние?  :rolleyes: :P

можеш да ги умилостивиш, но зависи от причината поради която искаш да го направиш  ;)

ако решиш, че така ти е скимнало и не изпитваш вътрешен порив или нужда, ако не осъзнаваш самата енергетика на планетите, ако ти самата не си достигнала до дадената енергетика, просто можеш да забравиш да умилостивиш някое божество  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Helo

« Отговор #39 -: Януари 24, 2010, 02:52:33 pm »
Сигурна съм, че знаете, особено ти Вещичке, някоя книга, в която това е описано. Някоя астрологично-духовна книга за работата с планетите. Кажете една книга.  :rolleyes: