Здравей Гост

Транзити и себеусещане

• 25 Отговора
  • 4413 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Транзити и себеусещане
« Отговор #20 -: Март 16, 2012, 01:56:18 pm »
Не мога да го понасям вече този земен тригон - много ми е плавно напоследък ежедневието, а вътре в мен - пожар. :(
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #21 -: Март 16, 2012, 07:36:31 pm »
На мен добре ми влияе, станала съм по-уверена в себе си, не ми пука много много, нещо съм много оптимистично настроена...И да има разлика, аз съм вечно влюбена, но не съм влюбчива, много трудно се влюбвам, и обикновено това става или спонтанно или неусетно се обвързвам, без да се замислям какъв е човекът срещу мен, по-скоро се оставям на импулсите си - не знам. Явно е въпрос на енергии към момента, но не мога да се размина без да ми е засегнат скорпионския стелиум...явно всичко това се случва за да се отработва нещо. И забелязвам напоследък, че около мен се появяват мъже със Слънце в анаретни градуси или 0 и нещо или 29 и нещо...и то с Плутон, който засяга Лилитката ми в Дева. Предполагам, че това е заради този земен тригон, който в момента е застанал на моя кажи-речи 1-ен тригон в карата...Интересно наистина, явно нещо трябва да се провокира, за да си отрабоята съвпада на тр.Плутон със Слънце, като в натала ми са със 100 градусов аспект и Плутон е стационарен и анаретен...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #22 -: Март 16, 2012, 09:30:31 pm »
Имам нужда от трансформиращи духовни преживявания. Преди съм била обсебвана от проект или от някоя идея. била съм влюбена и екзалтирана, някой друг е бил влюбен в мен и ме е зареждал. А сега нямам причина да се чувствам така заредена. Определено се чувствам заредена с излишък от енергия, която не зная какво да правя.

Аз пък губя себе си, когато не съм влюбена.Изпитвам жизнена нужда да обичам някого.Чак е притеснително.Не е задължително да е реална, изживяна любов, а просто да обичам.Влюбвам се трудно, но ме държи дълго.Преди години бях платонично влюбена в едно момче много дълго време.А най-дългата ми депресия се дъжеше на факта, че не бях влюбена в никого.Чувствах се изгубена, нямах стимул да върша каквото и да било.Според сестра ми съм луда, защото имам огромна нужда да витая из облаците...  ;D

Любовта е топлината от която се нуждаем за да живеем ....
При мен е същата работа на тема влюбване. Аз трябва да съм влюбена в някого за да се усещам жива, през другото време нямам дори желание за живот. Нямам муза, нямам живот в себе си като че ли .....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Asol

• 4140
« Отговор #23 -: Октомври 15, 2013, 07:52:02 am »
Интересна тема ... за интуицията.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #24 -: Октомври 15, 2013, 08:25:04 am »
аз почнах да усещам Т плутона на асц /4 градуса до съвпад/ ...станала съм доста нетърпелива и каквото не ми харесва си го казвам, но с доста хапещ език  /а преди си мълчах за да избягвам конфликти/ и самочувствието усещам, че  се е повишило ..това са за сега първите проявления,които в интерес на истината ми допадат... ще видим натам  ;D ;)
« Последна редакция: Октомври 15, 2013, 08:31:31 am от mail »
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #25 -: Октомври 15, 2013, 10:36:38 am »
Достатъчно ли е, че Транзитния Плутон ми прави тригон с наталната Венера, относно това, че напоследък съм станала много кокетна, увеличил ми се е сексуалния апетит и само за глупости си мисля?  :-[ И опозира натално Слънце, Луна и Меркурий...
Ама много съм зле, сега видях, че Транзитното Слънце ми прави съвпад с натален Плутон във Везни... Може би това обяснява доста неща  :-\
« Последна редакция: Октомври 15, 2013, 10:45:40 am от Cancer »
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."