Тежки думи е изричала.
Меркурий да не е докоснат от Сатурн или Плутон?
Според нея аз съм изричала такива, а убий ме- не се сещам за нещо кой знае какво (според мен все пак).
Самата реплика ми беше дразнеща, а не това, което значи. Не знам как да го обясня.
Аз си знаех, че не мисли, че съм някакво чудовище, но и сега много си обича да е драматична в изказа. 
В мунданната най-тежки катаклизми /земетресения например/ идват от опозицията на Меркурий с Юпитер. Този аспект го водят като много бърз и мощен. Та тя така си ги реди явно, бързо и да заболи.
Mneee....не съм съгласна... 
плутон/сатурн/луна....това е ключа от бараката....
...и вертекс.... :blink:
Абе и на мен не ми се струва чак такава бомба този аспект, ама като на такъв му се води славата. Тия дни във Франция убийството на децата стана при съвпад на Уран с Меркурий например. Знае ли човек точно кой аспект как и на къде ще "гърми".
Тццц...
Виж минорните...и още нещо...разходяща квадратура на Уран/Меркурий и Плутон...Тук обърни внимание!
Ех..,че те обичам Дивна...кога ли ще хванеш самолета за БГ...Май само това не познах!
Липсваш ми...мисля , те!
ИЗБИЙ СИ ОТ ГЛАВАТА , ЧЕ ЩЕ УМИРАШ...Виж..може да катапултираш в прегръдките на някой...някой ,който те заслужава! :wub:
Ohhhh, не знам дали и тази година ще ми се отвори парашута за БГ.

Лятото се очертава голямо учене.
Що се отнася до капитулацията: "Дай боже!" За съжителство с мъж обаче, в радикса ми е дадено чак към 2018 някъде, та да не беше и по-късно. В момента желая да изживея нещо, което не изживях преди около 2-3 години с един бивш колега (този, който ми съчиняваше поеми). Аз съм споменавала за него. Всъщност, регистрирах се в този сайт по повод синастрията ни. Така че ветераните, знаете историята. От вчера пускам хорари и таро на лягане и на ставане и все едно голямо НЕ ми се пада.

Сега въпросната личност е с уранова опозиция, аз пък с Уран срещу Венера.

Та знае ли човек, може да му е дошло времето.
Марая, да те питам в мъжка карта за изврънбрачни удоволствия и т.н. какво гледаш? Не ми се вижда много акцентирана картата му, ама аз често се случва нещо да подмина, когато е за много близки.