Здравей Гост

Новолуние 22 март 2012 в 2,22 Овен

• 106 Отговора
  • 14539 Прегледи
Re: Новолуние 22 март 2012 в 2,22 Овен
« Отговор #20 -: Март 18, 2012, 12:38:16 pm »
Съвпад хирон 10 дом / ако 5 гр.не е твърде голям орбис/И незнам какво ми управлява.Хирона у на везни ли беше?

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #21 -: Март 18, 2012, 12:52:14 pm »
Хирон е управител на Дева
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #22 -: Март 18, 2012, 01:02:26 pm »
Хирон е управител на Дева
Мерси.Значи нещо по 4 дом

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #23 -: Март 18, 2012, 01:04:52 pm »
При мен пък това новолуние е в 7 дом- ЗНАЧИ НЕЩО ПО 7  ;)
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #24 -: Март 18, 2012, 02:28:59 pm »
Как ви се вижда новолуние на МЦ(2* откъм 9-ти),в точен тригон със СЛВ и в съвпад с нат.диспозитори на възлите? :unsure:

*

Stella

• 7765
« Отговор #25 -: Март 18, 2012, 05:01:48 pm »
Как ви се вижда новолуние на МЦ(2* откъм 9-ти),в точен тригон със СЛВ и в съвпад с нат.диспозитори на възлите? :unsure:

Зависи кои са диспозиторите и в кой дом са възлите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #26 -: Март 18, 2012, 05:03:26 pm »
На мен новолунието ми се пада в трети дом близо до Лилитката, но не е в съвпад с нея. Уран е в съвпад с нея.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #27 -: Март 18, 2012, 05:14:48 pm »
като се наложи да посетя за годишнини на близки вечният покой, дето е пълно с почиващи и веднага ми се приработва  :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #28 -: Март 18, 2012, 05:23:22 pm »
И при мен новолунието ще е в трети дом. Ще направи секстил с Меркурий, който е във 2 дом и ще ми квадратира асцендента. Тоест ще има квадрат с Марс, Нептун, Уран и Сатурн. Едва ли ще има външни събития
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #29 -: Март 18, 2012, 06:54:03 pm »
В духовните науки споменава ли се нещо като РАБОТА по 10 часа и повече? И като се прибереш най-необходимото и после заспивам като талпа, може и където съм седнала........И три седмици всяка събота и неделя сън на състезания с децата/ част от тях ги отложиха заради лошото време/ и следващите 2 две седмици пак така. Дано за Великден успея повече :blink:

казват например, че прекаленият светец и богу не е драг :blink:

казват още, че като се оплакваме от нещо, Вселената ни чува и може и да ни освободи от толкова много работа :blink:

Ан, направо ме накара да се чувствам виновна ;D и взех че измих прозорците на 2 стаи....Това да направиш основно чистене на цялото жилище за един ден си е направо утрепия. :(   не ща да ме включват в книгата на Гинес ;D
аз не съм против това, но не успявам да се справя.......и аз съм човек с ограничени способности все пак.
Преди време говорих с бащата на моя ученичка, който е свещенник- заговорих ме се за постите и той ми каза, че по това време и от секса трябва да се въздържаме- и това се смятало за пости..... :P
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Stella

• 7765
« Отговор #30 -: Март 18, 2012, 07:08:51 pm »
Преди време говорих с бащата на моя ученичка, който е свещенник- заговорих ме се за постите и той ми каза, че по това време и от секса трябва да се въздържаме- и това се смятало за пости..... :P

Пълно въздържание, според църковните канони. А според мен е излишно.
Прочистването на организма - да, но другото е излишно.

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #31 -: Март 18, 2012, 07:21:14 pm »
 :08:
 и аз така мисля. Отдавна не робувам на предмети, мебели та дори и на колата. Те трябва да ми служат, не аз на тях. :blink:
Ката взема да се скапя- то много важно че съм овършала къщата. ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #32 -: Март 18, 2012, 07:45:12 pm »

Организма се почиства...след като се прочистят мислите и намеренията...Иначе е невъзможно...дори храната става отровна от лошите намерения и мисли...
В този смисъл и секса е забранен...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #33 -: Март 18, 2012, 07:53:05 pm »

Организма се почиства...след като се прочистят мислите и намеренията...Иначе е невъзможно...дори храната става отровна от лошите намерения и мисли...

за това съм съгласна... и дори като съм нервна или ядосана не ям......
ама за последното.........ми аз като искам да гушкам някой не му мисля лошото, дори напротив? :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #34 -: Март 18, 2012, 07:55:17 pm »
ама за последното.........ми аз като искам да гушкам някой не му мисля лошото, дори напротив? :(

И аз като съм нервна и ядосана не правя секс. За мен сексът е свещенодействие.

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Март 18, 2012, 08:13:59 pm »

Seкса като акт предполага удоволствие ..,по време на пост това е категорично забранено...Въздържане от всичко с цел прочистване.
За мен лично обмена на енергия при сексуалния акт е над тленния. В този ред на мисли...
 ;D, аз дълги години постих на великден...И сега се смятам за достатъчно пречистена , така , че не постя нито физически...нито психически.
И така откакто живея с БОГ! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #36 -: Март 18, 2012, 08:23:30 pm »
 :(
Когато постиш трябва да изпитваш удоволствие иначе има обратния ефект. :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Март 18, 2012, 08:31:44 pm »
:(
Когато постиш трябва да изпитваш удоволствие иначе има обратния ефект. :(

Аз съм на мнение , че фазите на луната са страхотни помощници за сваляне на килца.
Що се отнася до поста ...сряда и петък са дните в седмицата ,когато трябва да се пости според БПЦ.
Поста е в душата...,забранен е за тези ,които пътуват, болни са или бременни. С две думи въпрос на избор. :blink: Какъвто има само на тази земя...

« Отговор #38 -: Март 18, 2012, 09:29:51 pm »

Зависи кои са диспозиторите и в кой дом са възлите.
Ами СЛВ е в 5-ти дом Стрелец,Мерка е на 1.37*,а Юпитер на 4.17* в Овен.Освен Слънце и Луна,Мерк и Уран и те там   :-[

*

AH

• 2201
« Отговор #39 -: Март 19, 2012, 06:06:43 am »
Ан, направо ме накара да се чувствам виновна ;D и взех че измих прозорците на 2 стаи....

вероятно смисълът е да успеем да наложим волята си над себе си, без да се подчиняваме на ограничения/умора, болест, чужда власт и пр/

Защото какъв смисъл да постим, ако никога не сме гладни, или да чистим, ако си е чисто.

Може би по лесен начин отработваме каквото трябва, за да не оставаме без работа, гладни или мръсни :blink: