Здравей Гост

Новолуние 22 март 2012 в 2,22 Овен

• 106 Отговора
  • 14463 Прегледи
Re: Новолуние 22 март 2012 в 2,22 Овен
« Отговор #40 -: Март 19, 2012, 09:42:35 am »
утре на пролетното равноденствие в 7,14 часа,росни -росни, си медитирайте за нещо хубаво,пожелайте си го искренно и от сърце,почукайте на вратата,която искате да се отвори ;D  успех  :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #41 -: Март 19, 2012, 10:59:07 pm »
Не съм сигурен дали е точно от Новолунието- но даваха убийство на деца в училище във Франция на расистка основа.

Определено обаче работи съвпада Меркурий/Уран в Овен,тъй като Марс чрез рецепцията се пренася в съвпада (все едно е там-срещал съм такова правило за рецепция).

Не се пренася баш в Овен, но двете планети - Марс и Меркурий си сътрудничат, заради взаимната рецепция, макар да не се виждат.

ПП. Нухе, ти са повърна баш по ретро Меркурий.  ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #42 -: Март 20, 2012, 07:41:27 am »
Нухето е виновен,  :mellow: избяга от кокошарника и ние кокошките като станахме свободни и щастливи , :P и нещата ескалираха до  златни яйца :mellow:
драго ми е да видя тъдява :08: и мечките се събудиха от дълъг зимен сън :29:

« Отговор #43 -: Март 20, 2012, 07:49:05 am »
ПП. Нухе, ти са повърна баш по ретро Меркурий.  ;D ;D ;D
повърна,и фантазията ми си го представи,как се самопоглъща и после връща поръчката
днес съм настроена много позитивно ;D :haha:

*

Stella

• 7765
« Отговор #44 -: Март 22, 2012, 05:46:24 pm »
нещо ново? някой да е придобил нова форма на живот на днешното новолуние в Овень. :29:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #45 -: Март 22, 2012, 05:52:23 pm »
нещо ново? някой да е придобил нова форма на живот на днешното новолуние в Овень. :29:

;D Нищо ново за сега.Само,където цял ден съм с ужасно главоболие.

*

Stella

• 7765
« Отговор #46 -: Март 22, 2012, 06:56:52 pm »
Аз пък днес направих една "лоша" работа. Видях, че един мой бивш приятел е регистриран в един сайт за запознанства. регистрирах се и му писах, а той взе че ми отговори. И така си говорихме без той да знае, че това съм аз, защото от снимката явно не си личи добре, а съм под псевдоним. И в момента се разиграва love.net второ действие. Засега нищо не съм го излъгала и смятам да бъда честна докрай в разговорите ни. Стига да не поиска среща. Тогава смятам да изчезна безследно.

« Отговор #47 -: Март 22, 2012, 07:22:35 pm »
Stella,при теб се заформя интересна история. ;D
Прочетох,че новолунието попада в третия ти дом-нищо чудно да те прати на среща. :P
п.п. При всички работят тези лунации,само при мен НЕ.Или в случай,че реши да проработи ще е с неприятно действие. :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #48 -: Март 22, 2012, 07:26:31 pm »
Stella,при теб се заформя интересна история. ;D
Прочетох,че новолунието попада в третия ти дом-нищо чудно да те прати на среща. :P
п.п. При всички работят тези лунации,само при мен НЕ.Или в случай,че реши да проработи ще е с неприятно действие. :-\

Ами, аз просто се забавлявам и като стане напечено, ще си свия сърмите. Искам да проверя доколко е честен с момите в този сайт. Защото аз знам доста неща за него и мога да разбера дали послъгва.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Март 22, 2012, 08:55:37 pm »
Как имате време и енергия да се занимавате с това.  ;D
Но защо пък не, може да е забавно и да разнообразява ежедневието.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #50 -: Март 22, 2012, 08:59:20 pm »

Ами, аз просто се забавлявам и като стане напечено, ще си свия сърмите. Искам да проверя доколко е честен с момите в този сайт. Защото аз знам доста неща за него и мога да разбера дали послъгва.  ;D

Аз напълно ти разбирам мотивите и поведението, обаче виж какъв смешен двоен морал се получава: да разбереш дали той послъгва, докато ти го лъжеш, че не си ти :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #51 -: Март 22, 2012, 09:32:17 pm »

Ти започна работа и взе да намекваш за липса на енергия. Не се притеснявай, работя на 2 места и слава Богу, успявам да се разтоварвам. Просто в тази част от годината не ми е толкова натоварено. А ти си в дупка пред рождения си ден. Ще ти мине скоро! ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #52 -: Март 22, 2012, 09:34:50 pm »

Аз напълно ти разбирам мотивите и поведението, обаче виж какъв смешен двоен морал се получава: да разбереш дали той послъгва, докато ти го лъжеш, че не си ти :)

Да и аз си мислех за това нещо, но то се получи спонтанно. Очаквах той да ме познае. В края на краищата имам поставена снимка. Не смятам да продължавам с това, не ми е самоцел, имам по-важни неща в живота. Не съм му задавала компрометиращи въпроси с цел да го проучвам или да го хващам в лъжа. Просто ми хрумна тази възможност. по-скоро той задаваше въпросите.

*

Uran

• 6041
« Отговор #53 -: Март 22, 2012, 09:36:53 pm »
Хм, току що изпратих заявка за приятелство към един блогър.
При мен новолунието е в 9 дом.
Дали това е проявлението, че предните не бяха много харни?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Март 22, 2012, 09:38:03 pm »
Ти започна работа и взе да намекваш за липса на енергия.

Не е намек за липса на енергия, не си ме разбрала. :)
Обикновено когато започна нова работа (преди да ми е втръснало), се чувствам окрилена, промяната ме зарежда с енергия. А пък и не е много изморяващо - работя на половин работен ден, остава време и за преводачески ангажименти. На тая хипотеза за сатурнови дупки преди рд още й търся астрологична обосновка.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #55 -: Март 22, 2012, 09:39:03 pm »

Ти започна работа и взе да намекваш за липса на енергия. Не се притеснявай, работя на 2 места и слава Богу, успявам да се разтоварвам. Просто в тази част от годината не ми е толкова натоварено. А ти си в дупка пред рождения си ден. Ще ти мине скоро! ;D

абе, аз работя една, но то зависи и каква е работата, де ;D
често през деня не успявам собствените си мисли да чуя, та едва ли и да пиша нещо смислено

« Отговор #56 -: Март 22, 2012, 09:39:11 pm »
   Оооо, аз съм го правила това преди доста време, случайно набарах с търсачката обекта на моите чувства регнат в няколко сайта за запознанства..... ;D позабавлявах се, но едновременно с това се почувствах гадно, защото чатих едновременно, паралелно с фалшивия си профил и с моя реален - при мен беше болен, не му се говореше, а на фалшивия - темата беше якоооо сееееекс, бъбрив, закачлив......така за известно време, по едно време беше лапнал яко въдицата и щях да го пратя за зелен хайвер на майна си райна  :lol: ама го съжалих, но го гледах как цял ден седи на педал  ;D ;D ;D, без да знае че субектът на желанията му е до него....И до ден днешен не съм му казала, все ми е на върха на езика....И сега няма как да му повярвам докрай и безрезервно, а той си мисли че му връзвам...Един ден сигурно когато най-малко чака и аз забравя за болката си сигурно ще му го забия чисто по скорпионски....ма на него така му харесва.....

*

Stella

• 7765
« Отговор #57 -: Март 22, 2012, 09:41:13 pm »
Ти започна работа и взе да намекваш за липса на енергия.

Не е намек за липса на енергия, не си ме разбрала. :)
Обикновено когато започна нова работа (преди да ми е втръснало), се чувствам окрилена, промяната ме зарежда с енергия. А пък и не е много изморяващо - работя на половин работен ден, остава време и за преводачески ангажименти. На тая хипотеза за сатурнови дупки преди рд още й търся астрологична обосновка.  ;D

Аз не му казвам сатурнова дупка, защото няма никаква намеса на сатурн. По-скоро се затваря един годишен цикъл на слънцето, след което започва отново нарастване на жизнената енергия. Аз така се чувствам изтощена при марсов възврат.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Март 22, 2012, 09:42:45 pm »
абе, аз работя една, но то зависи и каква е работата, де ;D
често през деня не успявам собствените си мисли да чуя, та едва ли и да пиша нещо смислено

Зависи от натовареността, рядко е еднаква през всички месеци от годината.
Но сега на новата работа нямам време дори да влизам да чета във форума, камо ли да пиша фермани, хем съм на 4 часа само... нон стоп има задачки за вършене. Приключваш, пишеш си дневния отчет за шефа и си тръгваш с чиста съвест, лек като перце.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #59 -: Март 22, 2012, 09:43:09 pm »
Мене ми е в седми. Нещо точно по седми, не мога да отнеса за деня, най-близкото беше, че се видях с една приятелка, дето напоследък нямахме много възможност за много време една с друга.  :blink: Но тя по-скоро по 11 би трябвало да бъде. Но ще видим, то все пак днес Луната постоя повечко в Рибите, влезе в Овен към 5-6 часа май, така че може да става нещо утре, знам ли.  :blink: