Здравей Гост

Новолуние 22 март 2012 в 2,22 Овен

• 106 Отговора
  • 14512 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Новолуние 22 март 2012 в 2,22 Овен
« Отговор #60 -: Март 22, 2012, 09:44:54 pm »
Аз така се чувствам изтощена при марсов възврат.

Марсовата опозиция също не е цвете, в момента ми е точна.
Но усещането не е точно за липса на енергия, така се чувствам обикновено малко преди марсовия възврат.
Опозицията ме изпълва енергия, но същевременно се чувствам психически изтощена, не физически, а това се отразява и върху продуктивността.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #61 -: Март 22, 2012, 09:47:16 pm »
   Оооо, аз съм го правила това преди доста време, случайно набарах с търсачката обекта на моите чувства регнат в няколко сайта за запознанства..... ;D позабавлявах се, но едновременно с това се почувствах гадно, защото чатих едновременно, паралелно с фалшивия си профил и с моя реален - при мен беше болен, не му се говореше, а на фалшивия - темата беше якоооо сееееекс, бъбрив, закачлив......така за известно време, по едно време беше лапнал яко въдицата и щях да го пратя за зелен хайвер на майна си райна  :lol: ама го съжалих, но го гледах как цял ден седи на педал  ;D ;D ;D, без да знае че субектът на желанията му е до него....И до ден днешен не съм му казала, все ми е на върха на езика....И сега няма как да му повярвам докрай и безрезервно, а той си мисли че му връзвам...Един ден сигурно когато най-малко чака и аз забравя за болката си сигурно ще му го забия чисто по скорпионски....ма на него така му харесва.....

Моят човек се държа достойно и с уважение. Въобще не е ставало дума за секс. Пита ме тривиални неща: какви са ти плановете, какво правиш през свободното си време, с какво се занимаваш и т.н.  Не зная дали ще изтърпя цялата тази игра, за да го видя докъде ще стигне. :confuse3:  Дейзи, такова нещо не се признава, мила. Нямаме право никого да упрекваме. Всеки сам си носи отговорност за собствените избори.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Март 22, 2012, 09:48:27 pm »
Моят човек се държа достойно и с уважение. Въобще не е ставало дума за секс. Пита ме тривиални неща: какви са ти плановете, какво правиш през свободното си време, с какво се занимаваш и т.н.

Браво на него, засега се държи на ниво.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #63 -: Март 22, 2012, 09:49:36 pm »
Аз така се чувствам изтощена при марсов възврат.

Марсовата опозиция също не е цвете, в момента ми е точна.
Но усещането не е точно за липса на енергия, така се чувствам обикновено малко преди марсовия възврат.
Опозицията ме изпълва енергия, но същевременно се чувствам психически изтощена, не физически, а това се отразява и върху продуктивността.

Психически изтощена, вероятно защото Марс е в Риби?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Март 22, 2012, 09:51:55 pm »
Психически изтощена не толкова астрологично, а от насъбралите се обстоятелства.

В офиса ходя да се разтоварвам, там се чувствам в свои води. Много бързо намерихме общ език и с колежката, рядко ми става толкова симпатичен някой. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #65 -: Март 22, 2012, 09:55:11 pm »
  Значи си е такъв сигурно....търси просто запознанства за чат, не за реални връзки и еднодневни срещи...
Абе хора, обикновено на самия ден на лунациите нищо не ми се случва, но 3-4 дена преди това има случки, забелязала съм го и то даже вече съм сигурна - когато е пред новолуние - ми върви на любене, а пред пълнолуние - пиячка и веселба....

*

Papy

• 4343
« Отговор #66 -: Март 22, 2012, 11:09:48 pm »
Вече съм сигурна, че гастрита ми се прецква при тия фази
Много се радвам, че при вас има съвсем други прояви, защото аз както всичко си ми е наред и си пийвам червеното винце и въобще не отразявам никакви луни, 40 мин по-късно пия смекти и нож-па...

*

Stella

• 7765
« Отговор #67 -: Март 23, 2012, 08:20:46 am »
  Значи си е такъв сигурно....търси просто запознанства за чат, не за реални връзки и еднодневни срещи...
Абе хора, обикновено на самия ден на лунациите нищо не ми се случва, но 3-4 дена преди това има случки, забелязала съм го и то даже вече съм сигурна - когато е пред новолуние - ми върви на любене, а пред пълнолуние - пиячка и веселба....

Да, така е! Малко по-рано стават нещата, когато се затваря цикъла на Луната към Слънцето, при сходящия съвпад. Аз съм родена точно в такава фаза и твърдят, че е по-гадничка от тази на растящата луна, но какво да направя като майка ми тогава ме е пръкнала. А уж новолунието действало до следващото. каквото има да става, то си става по-рано и това е.

*

Grace

• 2257
« Отговор #68 -: Март 23, 2012, 08:31:20 am »
никъде не е казано, че събитията се случват точно в деня на лунацията. валиден е целия период, а много често нещо значимо се случва точно на 5-я ден СЛЕД лунацията.   

« Отговор #69 -: Март 23, 2012, 08:42:53 am »
до пълнулунието- все случки ,заложени по новолуние
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Uran

• 6041
« Отговор #70 -: Март 23, 2012, 09:53:26 am »
Стела, овена ли си приклещила? :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #71 -: Март 23, 2012, 05:07:12 pm »
И аз ще потвърдя,че лунациите могат да работят по-рано със скорошен пример:
Новолунието в Овен ми е точно на К8- 3 дни преди това направих спешна операция на котката. А наталният ми Марс е точно на К6- управителят на 8ми дом.

Дори когато гледах рецепцията Меркурий/Марс си мислех,че като цяло домашните любимци ще изискват повече внимание,тъй като Марс е в Дева-проблема в действителност беше стар, което върви с ретро Меркурий.

направо като по учебник.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #72 -: Март 23, 2012, 05:30:02 pm »
Да, наистина.

По учебник беше и аспекта на транзитно Слънце тригон натален Уран в деня на събитието,
управителите на 12 и 6ти дом.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #73 -: Март 23, 2012, 05:36:34 pm »
забелязвам и на сегашното новолуние (в 8ми дом) и на предишното (в 7-ви) се муствах около 2 дни ужасно. всички са ми криви, ама страшна история. нямам обяснение, единственото което ми хрумва е че прогресивната ми луна е балсамична, след 4 години е точното пр. новолуние - възможно ли  затова да се чувствам така?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #74 -: Март 24, 2012, 11:46:22 am »
никъде не е казано, че събитията се случват точно в деня на лунацията. валиден е целия период, а много често нещо значимо се случва точно на 5-я ден СЛЕД лунацията.   

Потвърждавам, от опит. При мен правилото 4 дни преди до 4 дни след лунация работи. За добро или лошо. И затова още не смея да кажа нищо за това новолуние, само се зареждам с позитивизъм.  :-\

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #75 -: Март 24, 2012, 06:02:55 pm »
При мен бе в 9ти дом съвпад слънце.Същият ден говорих по телефона с мъж овен,който живее в чужбина.
Разговора бе приятелско романтичен и флиртаджийски :-[ :P

« Отговор #76 -: Март 24, 2012, 06:37:32 pm »
новолуние в 8 дом,У8 съвпад с У6,У3,днес научих неприятна новина за здравословното състояние на съсед и приятел :'(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #77 -: Март 25, 2012, 03:36:12 pm »
  Аз забравих да кажа, също че научих за смъртта на чичото на зет ми ден преди новолунието. Сега като те прочетох СТреличке, се сетих, но понеже не ми е кръвна връзка, не го отразих. Но иначе е бил в казармата с баща ми и от там имал огромен респект и страхопочитание към баща ми...Когато зет ми открадна сестра ми, чичо му /мир на духа му/, като разбрал кой е бащата на булката му казал - "Сега изгоря"...Та с това ще го запомня.

*

Grace

• 2257
« Отговор #78 -: Март 25, 2012, 05:11:54 pm »
това Новолуние се стовари с пълна сила върху съвпада на тр Уран върху Сатурн.
някакви идеи за - У6 / Уран / върху У5 /Сатурн / в 8-ми дом ?

ПП Сатурн има само един аспект - секстил МЦ.

*

Stella

• 7765
« Отговор #79 -: Март 25, 2012, 07:07:49 pm »
това Новолуние се стовари с пълна сила върху съвпада на тр Уран върху Сатурн.
някакви идеи за - У6 / Уран / върху У5 /Сатурн / в 8-ми дом ?

ПП Сатурн има само един аспект - секстил МЦ.

Подаде ли си данъчната декларация?