Здравей Гост

Да поговорим за мен

• 89 Отговора
  • 10010 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Да поговорим за мен
« -: Март 20, 2012, 11:47:41 am »
Според вашето честно!!! мнение, смятате ли, че аз съм - обсебваща, задушаваща, агресивна, нападаща, командваща?

Оособено ме интересува задушаваща.

Сега да не питате защо питам! Просто питам!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Да поговорим за мен
« Отговор #1 -: Март 20, 2012, 11:49:59 am »
Според вашето честно!!! мнение, смятате ли, че аз съм - обсебваща, задушаваща, агресивна, нападаща, командваща?

Ne...нито едно от изброените... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #2 -: Март 20, 2012, 11:56:57 am »
Честита първа Пролет!

:93: :49:

Днес Луната е в Риби - отделя се от Нептун и и предстоят секстили и с Венера и Юпитер в Телец и с Плутон в Козирог.

Освен това Меркурий върви към Слънцето, което вече е в Овен. Мисля, че точно това Слънце е повлияло на Хело да направи тази тема. 

Хайде аз да задам въпроса така - кои хора са добри психолози и обективни, според астрологията, за да преценим, на чие мнение можеш да се довериш.  :P :-[

Кой има дълбочината на мисълта, концентрацията, за да може наистина да ти помогне. Малко като темата - как да си изберем лекар или астролог.  ;D
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Март 20, 2012, 12:22:34 pm »
Нападаш да, вадиш стари работи от нафталина. Злопаметността е типична за Телеца, което говори за потискана агресия, която само чака удобен момент, за да се изяви. Обсебваща и задушаваща дали си, не мога да кажа, защото тези качества се проявяват най-вече в интимния кръг- там хората навлизат по-близо в личното си пространство. Тук не сме си близки и спрямо нас няма как да проявиш обсебване. но този, който ти го е казал, сигурно е имал нещо предвид, защо не го питаш кое го е навело на тази мисъл?

Като ти гледам хороскопа нямаш данни за обсебваща личност. Може нещо в синастрията с човека да има и той/тя да те възприема като такава.

Обаче сигурно командориш с този съвпад на Марс и Сатурн в асцендента.
И това е видно от пръв поглед, защото асцендента дава първото впечатление за човека.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #4 -: Март 20, 2012, 12:54:34 pm »
Нападаш да, вадиш стари работи от нафталина. Злопаметността е типична за Телеца, което говори за потискана агресия, която само чака удобен момент, за да се изяви. Обсебваща и задушаваща дали си, не мога да кажа, защото тези качества се проявяват най-вече в интимния кръг- там хората навлизат по-близо в личното си пространство. Тук не сме си близки и спрямо нас няма как да проявиш обсебване. но този, който ти го е казал, сигурно е имал нещо предвид, защо не го питаш кое го е навело на тази мисъл?

Като ти гледам хороскопа нямаш данни за обсебваща личност. Може нещо в синастрията с човека да има и той/тя да те възприема като такава.

И това е видно от пръв поглед, защото асцендента дава първото впечатление за човека.

Не става въпрос за това някой да ми го е казал. И как така да няма данни за обсебваща личност? Имам Плутон в Скорпион в съвпад с асцендента и Слънце в 8-ми дом!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #5 -: Март 20, 2012, 12:56:22 pm »
Прозорлива и умна, ама често досадна.  :P

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6 -: Март 20, 2012, 01:21:58 pm »
обсебваща - не,

задушаваща - не, захлупена/затворена - "агресивно" ;) си изграждаш бариерки

агресивна - не наистина, припряна, съгласна с Кайли, за умното и прозорливото, ама често ахааа да хванеш подводното течение и току се изхързулиш по повърхността

нападаща - пряма, до грубост, нетърпелива, поради туй досадна

командваща - не

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7 -: Март 20, 2012, 01:25:15 pm »
Честита първа Пролет!

Честита и на теб, Анабел! ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Papy

• 4343
« Отговор #8 -: Март 20, 2012, 01:27:33 pm »

Ne...нито едно от изброените... :blink:

Не

*

Divna

• 2478
« Отговор #9 -: Март 20, 2012, 01:31:47 pm »
... смятате ли, че аз съм - обсебваща, задушаваща, агресивна, нападаща, командваща?

A ti kak misli6? Pritejava6 li vsi4ki tezi ka4estva i ako da, koga gi proqvqva6?
Ina4e vseki bi ti dal razli4en otgovor spored tova dali dokosva6 imenno nqkoe ot tiq ka4estva vyv vyprosnata li4nost.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #10 -: Март 20, 2012, 02:04:32 pm »
Обсебваща...Плутон в твърд аспект с Луна.

Агресивна...Марс в твърд аспект към светилата.

Задушаваща...Луна във воден знак в напреднала фаза...в  аспект с Венера.

Нападаща...Силен аспект на Марс и Сатурн към светилата.

Командваща...Силно поставено и аспектирано Слънце ,ненаранено МЦ...

Според мен ти си човек , който харесва да изследва. Допада ти да ровиш в дълбокото...сякаш там ще откриеш себе си. Неуверена си , а и наред с това се страхуваш сякаш от собствения си потенциал.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #11 -: Март 20, 2012, 02:20:36 pm »
Честита Първа Пролет!
Желая Ви обновление!
http://www.youtube.com/watch?v=79YYVr37MTg&feature=player_embedded#!

Нито едно от нещата, които си изредила. Имаш обаче (според мен) мераци за власт, значимост, признание някакво. Всъщност- признание, от което пък следват останалите.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #12 -: Март 20, 2012, 02:26:41 pm »
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ НА ВСИЧКИ  ;D
Какво можем да кажем за Хелото .......
Ми то всеки изглежда различен в очите на различните хора. Аз не те познавам лично, но у мен оставаш впечетлението, че се доверяваш иаключително трудно, даже ич......
Упорита си в поставените цели ....
И не на последно място виждам у теб едно непреодолимо желание да покажеш на хората, че си някой, че си значима, и държиш именно това да ти се показва....
Защо иначе да отваряш такава тема  ;)

Хело, бъди себе си, защото това е най-ценното у един човек, а именно уникалността му  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Papy

• 4343
« Отговор #13 -: Март 20, 2012, 03:10:33 pm »

Според мен ти си човек , който харесва да изследва. Допада ти да ровиш в дълбокото...сякаш там ще откриеш себе си. Неуверена си , а и наред с това се страхуваш сякаш от собствения си потенциал.

Много точно! Нямах време да пиша, но 100% подкрепям

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Март 20, 2012, 03:28:17 pm »
Честита пролет!

Хело, бъди себе си, защото това е най-ценното у един човек, а именно уникалността му  :blink:

Напълно подкрепям.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #15 -: Март 20, 2012, 04:24:00 pm »
ще дадеш ли карта ? ако искаш и на лични. иначе впечатленията ще са общи и недостатъчно обосновани. аз не бих се доверила.
но мога да кажа и така - последователна; човек, който преследва целите си, дори с цената да бъде безскрупулен; обича да стига до дъното на нещата и захване ли се с нещо, обикновено го прави така; човек на крайностите си; не се страхуваш от конфронтации;

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Март 20, 2012, 05:01:03 pm »

Не става въпрос за това някой да ми го е казал. И как така да няма данни за обсебваща личност? Имам Плутон в Скорпион в съвпад с асцендента и Слънце в 8-ми дом!

Не е достатъчно.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #17 -: Март 20, 2012, 05:01:46 pm »
Честита първа Пролет!

Честита и на теб, Анабел! ;D

Мерси  :P

Айде, след като всички основни участници почти са се изказали и аз ще си кажа мнението  :rolf:
Само Вещичка ми липсва, тя има мнение със сигурност за Хело и щеше да бъде забавно да го чуем.  ;)

Мога да ти кажа спрямо мен как те усещам, което не е обективно. Аз например живея в много агресивна среда, ти в никакъв случай не си агресивна сравнена с 80% от жените около мен. На фона на форума си агресивна.

Когато не си доволна от някой и ти губи времето енергията (спами ти темата) нападаш, но това е защитна реакция, никога не съм те видяла да нападаш първа. Така, че за мен не си нападателна.

Командир - отговаряш сухо, което по някога звучи като командване и си мисля, че в последствие в живота ти (и поради професията ти)можеш да развие такъв навик.

Съгласна съм със Стела, че във форум трудно ще се усети дали си задушаваща или обсебваща, но съм забелязала, че сама си се забавляваш добре - а и не познавам Огнена Луна, която да е задушаваща. Водните Луни ги търси тук.

Но зависи с какви хора се събереш. Аз на фона на форума съм агресивна, но на фона на мъжете, с които работя съм душица. Няма как, хората около теб променят изгледа. А и например един мъж Риби с асц Скорпион, не би се примирил с жена по-малко от обсебваща (емоционално обсебваща) и не би издържал и ден до жена, която се занимава само със светски събития (някоя Везна, Близнаци).  ;D
When One Door Closes Another Door Opens

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Март 20, 2012, 05:11:15 pm »
Само Вещичка ми липсва, тя има мнение със сигурност за Хело и щеше да бъде забавно да го чуем.  ;)

Нищо по-различно от "тъпия телешки Мерк" и "иди да пушиш люцерна" не бих очаквала да чуя.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #19 -: Март 20, 2012, 06:02:07 pm »

Нищо по-различно от "тъпия телешки Мерк" и "иди да пушиш люцерна" не бих очаквала да чуя.  ;D

Всеки е уникален, нали се съгласи с това преди малко. А на тебе какво ти е направила Вещичка да питам като Хело и аз?  :19: