Честита първа Пролет!
Честита и на теб, Анабел! 
Мерси

Айде, след като всички основни участници почти са се изказали и аз ще си кажа мнението :rolf:
Само Вещичка ми липсва, тя има мнение със сигурност за Хело и щеше да бъде забавно да го чуем.

Според вашето честно!!! мнение, смятате ли, че аз съм - обсебваща, задушаваща, агресивна, нападаща, командваща?
Мога да ти кажа спрямо мен как те усещам, което не е обективно. Аз например живея в много агресивна среда, ти в никакъв случай не си агресивна сравнена с 80% от жените около мен. На фона на форума си агресивна.
Когато не си доволна от някой и ти губи времето енергията (спами ти темата) нападаш, но това е защитна реакция, никога не съм те видяла да нападаш първа. Така, че за мен не си нападателна.
Командир - отговаряш сухо, което по някога звучи като командване и си мисля, че в последствие в живота ти (и поради професията ти)можеш да развие такъв навик.
Съгласна съм със Стела, че във форум трудно ще се усети дали си задушаваща или обсебваща, но съм забелязала, че сама си се забавляваш добре - а и не познавам Огнена Луна, която да е задушаваща. Водните Луни ги търси тук.
Но зависи с какви хора се събереш. Аз на фона на форума съм агресивна, но на фона на мъжете, с които работя съм душица. Няма как, хората около теб променят изгледа. А и например един мъж Риби с асц Скорпион, не би се примирил с жена по-малко от обсебваща (емоционално обсебваща) и не би издържал и ден до жена, която се занимава само със светски събития (някоя Везна, Близнаци).