Здравей Гост

Любим аспект

• 76 Отговора
  • 7604 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Любим аспект
« Отговор #40 -: Март 20, 2012, 10:30:12 pm »
Силна е Лъвската Луна, може да води, оправя се във всякакви ситуации (не го казвам само от личен опит, имам и такива приятели). Мисли и е разумна, а където има разум, всичко се нарежда.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #41 -: Март 20, 2012, 10:31:31 pm »
Защо мислиш, че не се прикривам? :blink: Макар че не е много успешно, но поне не си демонстрирам мераците - тук хората наистина не обичат другите да искат, да мечтаят и да опитват. Тук се цени да си еднакво намачкан и прилежно нареден до другите, но това не ми пречи.
Това във форума няма нищо общо с мен, ти не подозираш колко мълчалив ръб съм. Пък нещо да споделя ми трябва десетилетие. Но във форума никой не познавам лично така че съм си изключила "цедката"  ;D
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #42 -: Март 20, 2012, 10:36:25 pm »
Защо мислиш, че не се прикривам? :blink: Макар че не е много успешно, но поне не си демонстрирам мераците - тук хората наистина не обичат другите да искат, да мечтаят и да опитват. Тук се цени да си еднакво намачкан и прилежно нареден до другите, но това не ми пречи.
Това във форума няма нищо общо с мен, ти не подозираш колко мълчалив ръб съм. Пък нещо да споделя ми трябва десетилетие. Но във форума никой не познавам лично така че съм си изключила "цедката"  ;D

:08:

да бях забравила, че си слънчева Риба.

« Отговор #43 -: Март 20, 2012, 10:46:32 pm »
И аз не разбирам тая силната мания по някфи емоционални драматични Луни.  ;D Луна Козирог и проблема е решен.  ;D Високия пост - гарантиран, но в малко по-стабилна възраст, а оня какво казал, как си се почувствал от това, проблем нула, щото не те бОли фара.  :unsure: Ако в астрала ми кажат - "Жено, Хекторова, има само едно нещо от настоящия си натал, което можеш да отнесеш в следващия живот", определено си избирам Луничката в Козичка.  ;D ;D Луна в Лъв наистина се интересува дали ги оценяват високо, дали техните качества са оценени и т.н, Козите луни ... съдейки по моята, хич ама даже, важно е хората да се правят.  :P За другото ме бОли фара, коя друга Луна го може?  ;D ;D

« Отговор #44 -: Март 20, 2012, 10:48:37 pm »
За другото ме бОли фара, коя друга Луна го може?  ;D ;D

Луна във Водолей :)
:)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #45 -: Март 20, 2012, 10:49:24 pm »
И аз не разбирам тая силната мания по някфи емоционални драматични Луни.  ;D Луна Козирог и проблема е решен.  ;D Високия пост - гарантиран, но в малко по-стабилна възраст, а оня какво казал, как си се почувствал от това, проблем нула, щото не те бОли фара.  :unsure: Ако в астрала ми кажат - "Жено, Хекторова, има само едно нещо от настоящия си натал, което можеш да отнесеш в следващия живот", определено си избирам Луничката в Козичка.  ;D ;D Луна в Лъв наистина се интересува дали ги оценяват високо, дали техните качества са оценени и т.н, Козите луни ... съдейки по моята, хич ама даже, важно е хората да се правят.  :P За другото ме бОли фара, коя друга Луна го може?  ;D ;D

аз не съм видяла някой емоциите да са го довели до нещо добро....любов, възхита, адмирация, чувствата - да, но емоциите....

« Отговор #46 -: Март 20, 2012, 10:57:34 pm »

Те са на втора писта по болифарство, признавам ги.  ;D Но нали хората гонят и успех сега, така че им дадох нещо, което се води, че го носи по-гарантирано

Иначе Анабел, именно. Аз затова не съм фен на огнени луни, водните, макар да са по-ограничени в постъпките, които си позволяват под владението на емоциите си, пак в един момент стават много депресивни и прекалено много преживяват нещата. Принципно съм рамо, на което може да се поплаче, но понякога и на рамото му писва от водна луна наоколо.  ;D Иначе за чувства ... всички можем да изпитваме чувства като човешки същества. Никой не е имунизиран нито за времето, нито за мястото, нито за човека, към когото може да изпитва истински чувства. Това с каквато и Луна да си, не може да стане, но и не трябва, защото както каза, чувствата са съзидателна сила. Но прекалено много се навъдиха хора, които вземат твърде сериозно общественото мнение и е меко казано тъпичко. Или бъркат чувството с емоцията. Затова е хубаво хората да ги бОли фара.  ;D Да, ама не ...

« Отговор #47 -: Март 20, 2012, 11:02:30 pm »
Офф топик: ThunderGoddess, имаме огледално описание, да не би асцендента ти да е Водолей?  ;D
:)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #48 -: Март 20, 2012, 11:03:33 pm »
мнението ти за огнените Луни ме учуди. Аз пък не съм забелязала да сме емоционални. Но може и на земните да изглеждаме драматични.  ;) ;D

Със сигурност сме по-големи екстремисти.  :P

« Отговор #49 -: Март 20, 2012, 11:14:04 pm »
Ами, Анабел, например в една такава ежедневна ситуация аз как виждам нещата относно огнените Луни. Да кажем, докато режем нещо са любимата си манджа, си режем пръста. Това, което правя аз е просто спокойно да го измия, да отида да взема от аптечката лекопласт или нещо и да го превържа. Няма ух, няма ах, няма ех. За да чуеш звук от мен, трябва да е изхвърчал пръст, или нещо.  :blink:
Ако, да кажем, до себе си имам приятелка с огнена луна и заедно режем ... лука и тя се пореже, дори драскотината да е малка, ще се започне - Охххх, пръстаа мии, нарязах гоо, болии меее, вижжжж колко много се нарязааах, виж колко ме боли.
Аз определено не се имам са мерило за адекватни реакции, тъй като моите са твърде обрани и флегматични даже, но излишното словоизлияние и драматизирането за подобни малки неща ме изнервят понякога.  ;D Огнените луни не създават атмосферата на истинска тъга и безнадежност около себе си, колкото .... не знам, все едно има психологически модел че ТРЯБВА да има реакция и ТРЯБВА всички да разберат. Водните луни са ... да не говорим ... дъжда валии, аз съм тъжеен, истинскиии тъжееен, ненужен на света и т.н, атмосферата там е наистина потискаща. Напоследък повече се разбирам с въздухарчета, преди ми бяха нещо много дистанцирани и бях повече по огнените даже, но нещо съм се сбъркала.  :rolleyes: Със земните винаги е имало любов и винаги ще има.  :rolleyes:

Иначе относно оффтопика, Асцендент Дева съм.  ;D

« Отговор #50 -: Март 20, 2012, 11:16:04 pm »
Ми..аз съм с огнена Луна и реагирам като теб. Драми от този род са ми чужди. Но авантюризма ми е много
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #51 -: Март 20, 2012, 11:21:25 pm »
Ми..аз съм с огнена Луна и реагирам като теб. Драми от този род са ми чужди. Но авантюризма ми е много

да и аз не си хабя енергията за глупости, особено да мрънкам, но ако и в 2 през нощта ми звъннат да тръгнем за Италия например, за 2 дни, веднага тръгвам. ;) Работа ала - бала ще се измъкна - огънят има нужда от пространство... и предизвикателства от този тип (не 20 години да твори кариера като Козирога  :P).

Най-обичах да бягам от часове, такава свобода изпитвах. И като бягах отивах да седна под борчето до Двореца на жълтите павета и да гледам хората.  :P Къде, къде по интересно (по Огъня - да бягам, по Земята - в парка).  ;)

« Отговор #52 -: Март 20, 2012, 11:24:30 pm »
Да, но си с Кози асцендент, върху който са кацнали Уран и Сатурн, нито едно от трите не си пада по бурни, драматични реакции, така че нормално.  :blink: Аз по-скоро се опитах да представя светоусещането си за огнена луна като изолиран от другите фактор.

Иначе авантюризма ми е между 0 и -1, там някъде.  ;D ;D ;D

*

Anabell

• 2022
« Отговор #53 -: Март 20, 2012, 11:27:41 pm »
Да, но си с Кози асцендент, върху който са кацнали Уран и Сатурн, нито едно от трите не си пада по бурни, драматични реакции, така че нормално.  :blink: Аз по-скоро се опитах да представя светоусещането си за огнена луна като изолиран от другите фактор.

Иначе авантюризма ми е между 0 и -1, там някъде.  ;D ;D ;D

:P

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #54 -: Март 21, 2012, 12:33:24 am »
Хубаво си ги охарактеризирате Луничките . От моя гледна точка нещата стоят по- следният начин ;

- овчата луна иска сега, веднага, на секундата
- овчата луна не я свърта на едно място/ и аз бягах от училище, защото чиновете не са удобни да полегнеш в някой скучен час/ .
- овчата лума мрази неискреност, всякакви наченки на подмолност и лицемерие
- овчата луна обича да има предизвикателство и не може да приеме да не е първа
- овчата луна ако не и се обръща внимание/not good idea/

А аспектите, които си обичам, много са/явно много обичам себе си/, но да кажем Юпитер тригон Уран/минавам м/у капките, когато трябва/, Марс квадрат Юпитер и Луна съвпад Юпитер/много енергия, понякога даже имам чувството, че мога да помета всичко след себе си/ .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #55 -: Март 21, 2012, 01:16:48 am »
Аз в  хороскопа ми и да имам възможност не бих променил нищо  :mellow: .
От аспектите на планетите в моя натал, любими са ми квадратите на Меркурий с Юпитер, Сатурн, Уран и Нептун.

« Отговор #56 -: Март 21, 2012, 06:18:44 am »

Те са на втора писта по болифарство, признавам ги.  ;D Но нали хората гонят и успех сега, така че им дадох нещо, което се води, че го носи по-гарантирано

Иначе Анабел, именно. Аз затова не съм фен на огнени луни, водните, макар да са по-ограничени в постъпките, които си позволяват под владението на емоциите си, пак в един момент стават много депресивни и прекалено много преживяват нещата. Принципно съм рамо, на което може да се поплаче, но понякога и на рамото му писва от водна луна наоколо.  ;D Иначе за чувства ... всички можем да изпитваме чувства като човешки същества. Никой не е имунизиран нито за времето, нито за мястото, нито за човека, към когото може да изпитва истински чувства. Това с каквато и Луна да си, не може да стане, но и не трябва, защото както каза, чувствата са съзидателна сила. Но прекалено много се навъдиха хора, които вземат твърде сериозно общественото мнение и е меко казано тъпичко. Или бъркат чувството с емоцията. Затова е хубаво хората да ги бОли фара.  ;D Да, ама не ...

Твоето рамо съм го признала, освен всичко това мисля,че  Луна ти е и обективна  :P Нямам много огън в картата единствено съвпада на Марс и Венера в Лъв, но драматизма си ми е доста добре развит  ;D ;D Като цяло съм много съгласна с теб за чувствата,на мен точно те ми пречат в повечето време, много съм подвластна към чувствата на хората,ако например съм с някой,който не е на кеф автоматично и на мене ми се скапва настроението. С другите мога да  съм обективна,но със себе си не го умея и то заради това,че съм доста емоционална  ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #57 -: Март 21, 2012, 07:23:10 am »
Аз си падам по хард аспекти Марс - Сатурн. Ако му насочиш добре енергията на такова чудо, що работа може да отметне... Хеле ко има и умен Меркурий и незлоблива Луна, незаменими са в екипа такива хора. Атомни централки.

Отговарям на описанието - съвпад Марс/Сатурн до МС в натала, Меркурий в Близнаци и Луна в Стрелец /съвпад Нептун.../

Мнооого търпя ...в редки случаи се проявява твърдостта на асц. Скорпион  :mellow:

Харесвам си съвпада на Венера с Юпитер и Слънцето ...еми, късметлийско си е  :blink:

По принцип бих заменила квадрата си Марс / Уран с тригон между същите ...наблюдавам такъв аспект при близки хора и по-добре действа... При квадрата има една спазматичност, която изтощавата - днес си на върха, утре не можеш да си събереш енергията да станеш...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #58 -: Март 21, 2012, 07:43:50 am »
Не харесвам хора със съвпад Слънце-Марс, а по стечение на обстоятелствата такива се роят около мен. Ако за капак и Марс е силен в картата - като управител на АЦ, на Слънцето и въобще - ситуацията нерядко излиза от контрол. 

Слънце-Сатурн и Слънце-Венера ме кефят.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #59 -: Март 21, 2012, 07:46:34 am »
Не харесвам хора със съвпад Слънце-Марс, а по стечение на обстоятелствата такива се роят около мен. Ако за капак и Марс е силен в картата - като управител на АЦ, на Слънцето и въобще - ситуацията нерядко излиза от контрол. 

Слънце-Сатурн и Слънце-Венера ме кефят.
защо  :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...