За чужди, доста ми хващат окото гранд тригончетата. Напоследък около мен има много хора с Плутон съвпад на Асцендента, принципно знам, че не е особено предразполагащо за готин живот, но първо, че придава един особен магнетизъм на хората, и освен това не съм срещала човек, който да не е задълбочен, замислен, или пък да не се занимава с нещо готино като има такъв аспект. И затова много си ги харесвам.

От моите си харесвам много тригона между Меркурий и Плутон. Доста бързо разбирам накъде бият хората като ми обясняват нещо и доста и лесно разбирам какви са и що са от един поглед и две приказки. Освен това, като говоря, в повечето време настъпва тишина и всички слушат. :lol: То може да не е само от този аспект, де, но обичам това, защото обичам да съм уважавана и да не си хабя приказките напразно.
Друго готино е съвпада на Нептун и Луната. Въображението ми няма граници като се развихри.

Освен това добавя доста добра порция интуиция, мисля и ми помага да усещам лесно енергиите около себе си. Понеже са си в Козичка нямам много проблеми с прекалената чувствителност и илюзиите, които този аспект може да донесе попринцип, тъй като знака е твърд, земен и прагматичен, така че нещата са в едни хубави, разумни граници.