Здравей Гост

Медитация върху Сфинкса

• 139 Отговора
  • 14486 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Медитация върху Сфинкса
« Отговор #80 -: Март 23, 2012, 10:28:59 pm »
хахах gogetit, ето това беше изказването на вечерта.  ;) Влизам в детайли, защото Хело ме попита, и за разлика от теб, с нея си говорим по една тема за Плутон от години вече  :P. А и знам, че ТЯ наистина си прави някакви астро изследвания, търси си информация, не се опитва да се заяжда с хората безпричинно.

А може би и ти ще се окажеш мъж, но някак мъжете не правят такива заключения, звучи ми като чиста женска злоба ;).
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #81 -: Март 23, 2012, 10:31:44 pm »
Папи, ти скоро беше пуснала тема, Защо нямам приятелки?, мисля, че би трябвало вече да можеш да си отговориш на този въпрос. В която и тема да пиша, ти търчиш да се заяждаш с мен. Е как да имаш приятелки. И скоро не съм прочела и един коментар от теб, който да е по астрологична тема.  :P  :rolleyes:

« Отговор #82 -: Март 23, 2012, 10:31:49 pm »
хахах gogetit, ето това беше изказването на вечерта.  ;) Влизам в детайли, защото Хело ме попита, и за разлика от теб, с нея си говорим по една тема за Плутон от години вече  :P. А и знам, че ТЯ наистина си прави някакви астро изследвания, търси си информация, не се опитва да се заяжда с хората безпричинно.

А може би и ти ще се окажеш мъж, но някак мъжете не правят такива заключения, звучи ми като чиста женска злоба ;).

Направо се оказвам  ;D, ама без злоба  :blink: наистина

*

Papy

• 4343
« Отговор #83 -: Март 23, 2012, 10:34:08 pm »
Ами анабел, дразнеща си, какво да ти кажа...ама чак пък да търча...

*

Anabell

• 2022
« Отговор #84 -: Март 23, 2012, 10:37:09 pm »
хххаха леле, какво се случва тази вечер, че толкова мъже се появиха, при нас във форума. Това е странно Луната е в Овен, и понеже явно, нещо съм Ви засегнала (за което не се извинявам) - Ви провокирах да се "защитавате". Луната ми квадратира Слънцето (мъжка планета, обикновено, когато е върху Марс ми се появяват мъже в живота)... но мисля, че Море е наистина символизирам от Слънцето, като мъжки принцип - по-зрял и осъзнат е.  ;) 

gogetit,  ;D аз със сигурност имам проблеми с мъжете, но не такива каквито ти си мислиш.  ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #85 -: Март 23, 2012, 10:38:47 pm »
Ами анабел, дразнеща си, какво да ти кажа...ама чак пък да търча...

не ме чети бе душа, кой те кара, свободен форум, живей си живота, хиляди теми има... ти не ме дразниш, за какво, действай си там и това е.  ;)

« Отговор #86 -: Март 23, 2012, 10:46:54 pm »
хххаха леле, какво се случва тази вечер, че толкова мъже се появиха, при нас във форума. Това е странно Луната е в Овен, и понеже явно, нещо съм Ви засегнала (за което не се извинявам) - Ви провокирах да се "защитавате". Луната ми квадратира Слънцето (мъжка планета, обикновено, когато е върху Марс ми се появяват мъже в живота)... но мисля, че Море е наистина символизирам от Слънцето, като мъжки принцип - по-зрял и осъзнат е.  ;) 

gogetit,  ;D аз със сигурност имам проблеми с мъжете, но не такива каквито ти си мислиш.  ;)

смееш ли да кажеш какви са проб? с мъжете - може във всякаква форма

*

Anabell

• 2022
« Отговор #87 -: Март 23, 2012, 10:49:53 pm »

това не го разбирам  :-[ ?

« Отговор #88 -: Март 23, 2012, 10:53:28 pm »

това не го разбирам  :-[ ?
ОК,

*

Lillie

• 30532
« Отговор #89 -: Март 23, 2012, 10:55:05 pm »

Единият море "толкова мъже" ли е?  :blink:

Не видях да има много отбранителни позиции в темата... Кого мислиш, че си засегнала? Дотук дискусията си е окей. :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #90 -: Март 23, 2012, 10:57:02 pm »
О, Лили, как излезе днес?  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Март 23, 2012, 10:59:13 pm »
О, Лили, как излезе днес?  :blink:

Няма да навлизам в подробности, за да не ставам за смях.  ;D
Голям съм паникьор, а и напоследък емоциите ми идват в повече.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #92 -: Март 23, 2012, 11:00:25 pm »
хаха нали се оказа, че и море и gogetit са мъже, за първи път, откакто съм в този форум, вече повече от година комуникирам с другия пол. Затова наистина се учудих, какви транзити се случват, до сега НИКОГА не съм говорила с мъже/момчета, а сега двама за една вечер.  :rolleyes:

И права си Лили, не е "нападателна" дискусия, но все пак сме в "контра" - квадрат (чак до опозиция не сме стигнали, ще чакам Луната да мине в Рак и пускам тема - МЪЖЕТЕ и астрологията  :rolf: :rolf: :confuse3:).

« Отговор #93 -: Март 23, 2012, 11:06:36 pm »
хаха нали се оказа, че и море и gogetit са мъже, за първи път, откакто съм в този форум, вече повече от година комуникирам с другия пол. Затова наистина се учудих, какви транзити се случват, до сега НИКОГА не съм говорила с мъже/момчета, а сега двама за една вечер.  :rolleyes:

И права си Лили, не е "нападателна" дискусия, но все пак сме в "контра" - квадрат (чак до опозиция не сме стигнали, ще чакам Луната да мине в Рак и пускам тема - МЪЖЕТЕ и астрологията  :rolf: :rolf: :confuse3:).
Ааааааааа, Рак неща да фащам  :blink:, така де има  неколко френда с подобна диагноза (пардон зодиА... :blink:)
ами ... не са лоши Ора де...

ама ти пускай де  ;D
страхотна дума  - ПУСКАЙ  :P

*

Anabell

• 2022
« Отговор #94 -: Март 23, 2012, 11:09:24 pm »
ххахаха е сега вече стана страшно, за първи път някой нарича дадена ЗОДИЯ - диагноза,  :P :P. Сега всички Раци, ще се обидят.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Март 23, 2012, 11:10:23 pm »

Ааааааааа, Рак неща да фащам  :blink:, така де има  неколко френда с подобна диагноза (пардон зодиА... :blink:)

ама ти пускай де  ;D

Хаха, да взема да пусна поредната "ширпотребска" тема за АС Рак  ;D... нЕма друга такава диагноза просто!  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #96 -: Март 23, 2012, 11:15:15 pm »
ххахаха е сега вече стана страшно, за първи път някой нарича дадена ЗОДИЯ - диагноза,  :P :P. Сега всички Раци, ще се обидят.  ;)

Ооо, всички Сме диагноза - коя лечима, коя не  ;D

« Отговор #97 -: Март 23, 2012, 11:17:19 pm »

ама ти пускай де  ;D

Хаха, да взема да пусна поредната "ширпотребска" тема за АС Рак  ;D... нЕма друга такава диагноза просто!  :rolf:
аз съм със слънчев заак стрелец, Но повечето ми приятели са били във водни знаци

*

Anabell

• 2022
« Отговор #98 -: Март 23, 2012, 11:19:26 pm »
сега ще заместя Хело и ще попитам къде ти е Плутон и в кой знак е  ;D?

« Отговор #99 -: Март 23, 2012, 11:25:21 pm »
сега ще заместя Хело и ще попитам къде ти е Плутон и в кой знак е  ;D?

У везни е,
по последни данни - на 2 градуса от AC от към 12 дом  ;D
Абе нема и два (2-а  ;D)