Здравей Гост

Нелюбим аспект

• 61 Отговора
  • 7995 Прегледи
Re: Нелюбим аспект
« Отговор #20 -: Март 21, 2012, 09:29:34 am »
венера/плутон проблеми с доверието и мнителност
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #21 -: Март 21, 2012, 09:32:41 am »
Прекалено ми е силен Нептуна за такива работи :rakeattack:

« Отговор #22 -: Март 21, 2012, 11:37:19 am »
венера/плутон проблеми с доверието и мнителност

Да и аз съм такава  ;D
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #23 -: Март 21, 2012, 01:17:01 pm »
Трън в живота ми е Венерата,квадрат Плутон,опозе Сатурн..Другото се ядва :P

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #24 -: Март 21, 2012, 01:34:19 pm »
Квадратурата на Плутон с Венера. Предвид спецификата на домовете - Плутон в 3, Венера в 11 започвам да си мисля, че има доста голям пръст в прекрасните години, които прекарах в основното си образование с още по-прекрасните си съученици. Чака прекалено много като интензитет на връзките, не ща им интензитета. С Венера във фиксиран знак трудно се отказвам и излизам от такива отношения. В резултат съм си губила много времето с глупости, които са били безполезни.  ;D

Подкрепям с две ръце! Само че Венера ми е в 9-ти,а Плутон на АЦ.
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

*

Stella

• 7765
« Отговор #25 -: Март 21, 2012, 01:39:23 pm »
Бих се отказала от съвпада на светилата. При нас новолунните хубавото е много хубаво, а лошото е много лошо. Веднага се обосновавам. Един съвпад на юпитер засяга едновременно и двете светила, което ни издига над облаците. Но един съвпад със Сатурн е "Саде сати" и "Сатурнова криза" едновременно. Трудно е, когато се засягат от негативни аспекти на малефици двете светила по едно и също време, защото те представлява сърцевината на индивида - неговите жизнени сили. Всички останали аспекти са второстепенни, така да се каже.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #26 -: Март 21, 2012, 01:57:52 pm »
Като цяло, идеята за стелиуми в някой следващ живот не ми се нрави.  ;D Харесвам стелиумите, защото дават много концентрирана енергия, ако се впрегнат правилно, но като мине една транзитираща планета отгоре им, е направо попиляващо. Недай си Боже да е рядкото щастие на Плутон.  ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #27 -: Март 21, 2012, 02:18:31 pm »
Като цяло, идеята за стелиуми в някой следващ живот не ми се нрави.  ;D Харесвам стелиумите, защото дават много концентрирана енергия, ако се впрегнат правилно, но като мине една транзитираща планета отгоре им, е направо попиляващо. Недай си Боже да е рядкото щастие на Плутон.  ;D

Не се притеснявай! Преживява се.  :blink: Докато тежките транзити докосват стелиума (при мен Сатурн докато газеше стелиума ми в 11 дом, в същото време Плутон го квадратираше) не знаеш на коя планета си, но после живота ти става песен. Чувстващ се лек и безгрижен.  :blink:

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #28 -: Март 21, 2012, 02:48:30 pm »
нямам такъв, дори прословутият квадрат Луна - Сатурн, си действа на място.  ;)
« Последна редакция: Март 21, 2012, 04:39:53 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #29 -: Март 21, 2012, 03:56:07 pm »

Не се притеснявай! Преживява се.  :blink: Докато тежките транзити докосват стелиума (при мен Сатурн докато газеше стелиума ми в 11 дом, в същото време Плутон го квадратираше) не знаеш на коя планета си, но после живота ти става песен. Чувстващ се лек и безгрижен.  :blink:

Песен, песен, вече не вярвам, че някога имат край мъките.  ;D ;D След време пак ти зашлевяват шамар от някоя друга страна, така че ... ;D При мен сега забавното започва - със специалното участие на Сатурн и Плутон. Плутон за Козите, Сатурн за Лъвовете като влезе в Скорпион. Красота и веселие, веселие и красота.  ;D ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #30 -: Март 21, 2012, 03:56:39 pm »
Бих се отказала от съвпада на светилата. При нас новолунните хубавото е много хубаво, а лошото е много лошо. Веднага се обосновавам. Един съвпад на юпитер засяга едновременно и двете светила, което ни издига над облаците. Но един съвпад със Сатурн е "Саде сати" и "Сатурнова криза" едновременно. Трудно е, когато се засягат от негативни аспекти на малефици двете светила по едно и също време, защото те представлява сърцевината на индивида - неговите жизнени сили. Всички останали аспекти са второстепенни, така да се каже.

разбирам те, но има и по-зле - квадрат на светилата. представяш ли си - докато Сатурн например ти е съвпад Луна да квадратира Слънце или един Плутон - опозиция Слънчице, квадрат Луна..  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Март 21, 2012, 04:05:25 pm »
разбирам те, но има и по-зле - квадрат на светилата. представяш ли си - докато Сатурн например ти е съвпад Луна да квадратира Слънце или един Плутон - опозиция Слънчице, квадрат Луна..  :rolleyes:

Аз по натал си го имам - Плутон в тау-квадрат със светилата и още мърдам като че ли.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #32 -: Март 21, 2012, 04:15:00 pm »
  Подарявам си опозицията между Сатурн и Марс, сентагона между Плутона и Слънце, нонагоните между Хирон и Сатурн, между МС и Хирон....

*

911

• *
  • 137
« Отговор #33 -: Март 21, 2012, 04:21:08 pm »
Марс квадрат Юпитер и Юпитер квадрат и половина Луна  :-X  :lol:

*

Grace

• 2257
« Отговор #34 -: Март 21, 2012, 04:33:37 pm »

Аз по натал си го имам - Плутон в тау-квадрат със светилата и още мърдам като че ли.  ;D

каквото и да си говорим, не ти е леко  :blink:
сигурна съм, че за :следващия живот" няма да си го "поръчаш"  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Март 21, 2012, 04:34:38 pm »

За следващия живот ще си поръчам лек живот.  ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #36 -: Март 21, 2012, 05:13:59 pm »

За следващия живот ще си поръчам лек живот.  ;D ;D

Сигурно сме имали лек и охолен минал живот   :P
( като съдя, че при мен Регул е във 2-дом съвпад с Кету )
Сега си плащаме сметката - аз имам и Сатурн и Уран в Тао-квадрат със Свтилата  :-[
( с натален квадрат Слънце/Луна - няма кой да ни помогне)
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #37 -: Март 21, 2012, 05:23:15 pm »

Ми, то винаги Плутоновия квадрат се съчетава със съвпад на Уран или опозиция на сатурн. Или нещо подобно.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #38 -: Март 21, 2012, 05:26:01 pm »
Е той и Уран ме е запаткал от другата страна с квадратите, така че май партито взе да ми става прекалено много хард.  ;D ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #39 -: Март 21, 2012, 07:59:28 pm »
Венера квадрат Сатурн и Слънце квадрат Луна.
Луна съвпад Хирон.