Здравей Гост

Юпитер в Близнаци

• 53 Отговора
  • 6856 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Юпитер в Близнаци
« -: Март 22, 2012, 05:01:29 pm »
Голямото добро  ;D на астрологията се готви за пореден преход...
В знака на Меркурий астрологичните сведения са категорични по отношение на неговите слаби есенциални качества.

Според френската школа...чийто последовател е Люмиер : "Юпитер в БЛИЗНАЦИ дава литературен талант и успех. Пътуванията ще носят полза и удоволствия. Лицето има почтен характер и изискани маниери. Но ако Юпитер е наранен, лицето ще бъде изложено на големи загуби; при пътуване ще минава на косъм от опасности, ще има неприятности по повод на религията и законите, а също затруднения с братя и сестри."

Според други източници " Юпитер в Близнаци

Ключова дума - променлив
Заточение
Вие сте самообразован, дипломатичен и либерален, вашата голяма оригиналност и новаторство могат да ви направят идейната личност във всяка организация. Въпреки това сте привично ведър, весел, имате темпераментна жилка, която може да се прояви неочаквано. Изразявате дарбите си по много начини; може да притежавате бутик, да пишете или преподавате философия или да се занимавате с пощенски бизнес. Отделянето от вашите най-близки роднини и многократните женитби са характерни възможности за Юпитер в Близнаци. С отрицателни аспекти, трябва да избягвате да сте интелектуален сноб и да се научите да управлявате вашето неспокойство.
Широк спектър на интересите и контактите в социалната и хуманитарната сфера. Умение да се определят общите тенденции на обществено-политическото развитие. Ориентация повече към теорията, отколкото към опита. Жажда за пътешествия."

При Юпитер в близнаци...всичко е по много. ;D Транзита ще спомогне за общуването , много приказки в това число и духовни...Доста интересно и леко ще се завързват контакти...

На мен ми предстои Юпитеров възврат...

Транзит през -ми дом в натала ми.

Та какво очаквате от Юпитер в Близнаци? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
Re: Юпитер в Близнаци
« Отговор #1 -: Март 22, 2012, 05:43:54 pm »
Да направи съвпад с натален марс в 9-ти и да ме срещне с моя гуру  :blink:, понеже ученикът отдавна е готов ( това и заради големия тригон с малко разтегливи граници 1-5-9)

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Март 22, 2012, 05:44:50 pm »
Да направи съвпад с натален марс в 9-ти и да ме срещне с моя гуру  :blink:, понеже ученикът отдавна е готов ( това и заради големия тригон с малко разтегливи граници 1-5-9)

В кой градус? :-\ :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #3 -: Март 22, 2012, 05:48:45 pm »
Марс е на 15, ама на 7-я ще направи тригон към натално слънце

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Март 22, 2012, 05:49:58 pm »
Марс е на 15, ама на 7-я ще направи тригон към натално слънце

А аспекта на Мерка какъв беше..към Юпитер. Трудно ми е да ти отворя картата в момента... :rolleyes:

*

Papy

• 4343
« Отговор #5 -: Март 22, 2012, 05:54:46 pm »
Натално квадратура, маи тя малко разтеглива-и преди тригон слънце, ще ми направи тригон меркурий-не очаквам нещо интересно...

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Март 22, 2012, 06:13:05 pm »
Натално квадратура, маи тя малко разтеглива-и преди тригон слънце, ще ми направи тригон меркурий-не очаквам нещо интересно...

Има ли добра дирекция /това от наблюдения/...винаги дава отражение транзита на Юпитер. Ако не е ангажиран с дирекция...транзита може да мине и замине...Замисли ме..сега ще наблюдавам много внимателно, защото при мен са силно акцентирани знаците козирог, дева, телец...

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #7 -: Март 22, 2012, 06:16:57 pm »
Очаквам съвпад с Венера,но чак към края на престоя си в Близнаци.

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Март 22, 2012, 06:24:29 pm »
Очаквам съвпад с Венера,но чак към края на престоя си в Близнаци.

Сякаш събития следват само в стационарната му фаза.... :rolleyes:..Знам ли? :-\

*

iv

• 5
« Отговор #9 -: Март 22, 2012, 06:25:38 pm »
Ще съвпадне със нат.Хирон и СЛВ в 7 дом Близнаци,но и от там ще мине и Венера! Очаквам нещо хубаво да ми се случи! Вие как мислите? :rolleyes:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #10 -: Март 22, 2012, 06:26:32 pm »
Моята венера е в 27-мия градус на близнаци, така че доста ще почакам до съвпада, но пък преди да се случи Юпитер ще мине през 8-ми дом. Какво ли да очаквам?

*

Papy

• 4343
« Отговор #11 -: Март 22, 2012, 06:29:01 pm »
Ще съвпадне със нат.Хирон и СЛВ в 7 дом Близнаци,но и от там ще мине и Венера! Очаквам нещо хубаво да ми се случи! Вие как мислите? :rolleyes:
Би трябвало-дано!

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Март 22, 2012, 06:29:43 pm »

Ха...,ако не си омъжена...това е период за брак... :-\ Възможно е да получиш предложение за брак...

*

iv

• 5
« Отговор #13 -: Март 22, 2012, 06:35:00 pm »
Ха  :blink: не,не съм омъжена.А дано,но на дали!

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Март 22, 2012, 06:39:12 pm »
Ха  :blink: не,не съм омъжена.А дано,но на дали!

Доста късмет дава съвпада на тр.Юпитер с Хирон.
Аз също очаквам Юпитер да стъпи на СЛВ в близнаци... :blink:

*

iv

• 5
« Отговор #15 -: Март 22, 2012, 06:44:17 pm »
Дай Боже късмет на всички,Марая!
А според вас как се проявява тр.Венера в/у СЛВ?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #16 -: Март 22, 2012, 06:52:01 pm »
ами на мен ми мина през натален хирон, но нищо съществено не се случи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Март 22, 2012, 07:23:38 pm »
Дай Боже късмет на всички,Марая!
А според вас как се проявява тр.Венера в/у СЛВ?

Бърз транзит е...Но като нищо...може да се запознаеш с някой...може да имаш късмет .... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Март 22, 2012, 07:24:25 pm »
ами на мен ми мина през натален хирон, но нищо съществено не се случи.

В кой дом беше и знак...,че нямам възможност да обръщам карти... :rolleyes:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #19 -: Март 22, 2012, 07:28:15 pm »
В 7-ми дом Телец - всъщност през първото му преминаване през Хирон срещнах мъжа на живота си, но поради независещи от нас причини пътищата ни засега са разделени. Няколко месеца летях в облаците, бях много щастлива, но после като се случиха тези неща се сгромолясах, и започнах да се питам "защо все на мен?".