Здравей Гост

Юпитер в Близнаци

• 53 Отговора
  • 6885 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Юпитер в Близнаци
« Отговор #20 -: Март 24, 2012, 09:50:00 am »

Та какво очаквате от Юпитер в Близнаци? :blink:

Много вода има да изтече дотогава. На 15ти юни ми го дава Астрото да влезе в Близнаци. Това е К5 при мен, 6ти дом също ми е в Близнаци. Тъй като от години пиша, все се надявам някой ден да стана писателка, да успея с това, което обичам. Но чак да го очаквам от един Юпитер, не. Той ми е У11 и като влезе в Близнаци в 5ти дом ще направи секстил с натални Луна и Сатурн в 7ми. Та... някое партньорство, може би. Или нещо звъсрзано с мен като майка и със сина ми, надявам се да е хубаво.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #21 -: Март 24, 2012, 09:53:29 am »

Та какво очаквате от Юпитер в Близнаци? :blink:

Много вода има да изтече дотогава. На 15ти юни ми го дава Астрото да влезе в Близнаци. Това е К5 при мен, 6ти дом също ми е в Близнаци. Тъй като от години пиша, все се надявам някой ден да стана писателка, да успея с това, което обичам. Но чак да го очаквам от един Юпитер, не. Той ми е У11 и като влезе в Близнаци в 5ти дом ще направи секстил с натални Луна и Сатурн в 7ми. Та... някое партньорство, може би. Или нещо звъсрзано с мен като майка и със сина ми, надявам се да е хубаво.

За осъществяване - силен Сатурн ти трябва. Юпитер наистина дава идеите, осъзнаването, но за релно осъществяване в материята - търпението и упоритостта на Сатурн. Късмет все пак!  ;) Късметът като непредвидима случайност идва от Юпитер, но ако не проявиш воля и осъзнато използване на ситуацията няма как да се прояви и късмета.  ;D
When One Door Closes Another Door Opens

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #22 -: Март 24, 2012, 10:01:29 am »
Уф, глупости съм написала, на К5 ще е Венера в този момент, не Юпитер. Извинявам се. В добавка, Марс върху натална Венера, Ерос върху натални Парс Фортунае и Плутон, Юнона върху СЛВ. На партньорство ми прилича, пък да видим.

Упорствам аз, колко години вече. Но може пък просто да нямам достатъчно талант, то само с искане не става. :) Благодаря за пожеланията, аз пак си пиша, за удоволствие... Сатурн не ми е от най-силните, да не кажа хич. В Лъв, квадрат със Слънце и Уран... Но пък има тригон от Нептун, което му дава малко повечко въображение. Но дотам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Март 24, 2012, 10:49:49 am »
Уф, глупости съм написала, на К5 ще е Венера в този момент, не Юпитер. Извинявам се. В добавка, Марс върху натална Венера, Ерос върху натални Парс Фортунае и Плутон, Юнона върху СЛВ. На партньорство ми прилича, пък да видим.

Упорствам аз, колко години вече. Но може пък просто да нямам достатъчно талант, то само с искане не става. :) Благодаря за пожеланията, аз пак си пиша, за удоволствие... Сатурн не ми е от най-силните, да не кажа хич. В Лъв, квадрат със Слънце и Уран... Но пък има тригон от Нептун, което му дава малко повечко въображение. Но дотам.

Особено , ако се случва във водните знаци... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Anabell

• 2022
« Отговор #24 -: Март 24, 2012, 10:54:33 am »

O, споко в БГ нещата стават МНОГО бавно, особено ако не си от писателска фамилия ;). Хубаво е, че имаш аспект към Слънцето, няма значение, че е квадрат. Дава щелание за осъществяване. При мен е секстил и дава успехи, но също след голяма борба. НИКОЙ няма да те пусне току така, да се осъществяваш. Аз първият си значим проект осъществих след 9 години работа в моята сфера и пак е МН малък проект на фона на други неща.  ;) Случи се, когато Сатурн във Везни ми квадратира Слънцето  - имаше напрежение, но резултатът бе отчетен от инвеститорите и изпълнителите като добър.  ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #25 -: Март 24, 2012, 11:03:38 am »
Познавам хора, които за малко повече от година постигнаха доста добри резултати като стартираха почти от нула. Не са от ничия "фамилия". Цялата работа не е толкова до упорит труд и борба, а по-скоро до труд съчетан с късмет.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Март 24, 2012, 11:08:05 am »
Цялата работа не е толкова до упорит труд и борба, а по-скоро до труд съчетан с късмет.

Всекиму според хороскопа  ;) - за някои цял живот труд и борба, за други с повече късмет и благоприятно стечение на обстоятелства, т.е. да се окажеш на точното място в точното време.

Всички правим избори в живота, но за всеки от нас "цената", която е готов да плати за успеха, е различна.

Но и аз имам мажорен аспект между Слънцето и Сатурн, нищо че е тригон - "нищо не се дава даром".  :rakeattack:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #27 -: Март 24, 2012, 11:14:41 am »
Познавам хора, които за малко повече от година постигнаха доста добри резултати като стартираха почти от нула. Не са от ничия "фамилия". Цялата работа не е толкова до упорит труд и борба, а по-скоро до труд съчетан с късмет.

Не знам, аз имам няколко приятеля пишещи (те са преподаватели в СУ), всички до един са от важните фамилии.  ;) И дори те, вече години си чакат времето. Но зависи какъв резултат искаш.  ;) Ако искаш да станеш национален експерт в нещо това е пътят и времето (Сатурн).

Иначе в по-свободен бранш, не знам как стоят нещата, но не знам и колко ще е дълготраен резултата.  ;) Мен ме е страх да залагам на нещо, в което не виждам поне 30 години бъдеще (признавам си го).
« Последна редакция: Март 24, 2012, 11:21:05 am от Anabell »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #28 -: Март 24, 2012, 11:16:15 am »
Марая, не е Нептуна воден, въздухар е.  ;D В Стрелец. Но водното ми Слънце и без това ми е развинтило въобрачението, а с водната Луна направо се потапям.  :P

Съгласна съм, че в писането има и доза "история", но аз не прекарвам много време в БГ, живея и навън и фактите са си факти - ако нащата не се публикуват, човек трябва да е обективен и да си даде сметка, че може просто да не е достатъчно добър, за да вложи пари някой в него. В чужбина да се пробие в писателстването не е по-лесно. От няколко милиона ръкописа годишно, се печатат няколко хиляди. Тъй че, макар да е хубаво да не се отказваме, ако това ни носи удоволствие и да пробваме, пък може да изскочи заека отнякъде, все пак е добре и да сме самокритични, така си мисля аз.  :blink:

Сега като гледам аспектите, може пък другата ми любов - спорта (5ти дом) да ми донесе нещо. Аз много бих се радвала да си има  свое малко спортно студио... Може пък 5+6ти дом да дадат такъв тип желана работа.  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #29 -: Март 24, 2012, 11:23:46 am »
Анабел, човек никога не може да бъде напълно сигурен в изхода на начинанията си независимо от сегашна перспектива как ти се струват нещата. А иначе говорех по принцип като резултатност, не съм имала предвид коментираната тук област.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #30 -: Март 24, 2012, 11:25:51 am »
Ronia, качвам картата и на Стефани Майер, не се знае точния час, но аз МНОГО се впечатлих от книгите и (а съм образована, нали  ;) :P, минала съм я световната Класика и тази жена ме потресе с прозренията си и мъдростта си). Ето и при нея Слънце - точна опозиция Сатурн.

Така, че ще станат нещата, замесен ли е Сатурн и ще бъдат качествени.

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Март 24, 2012, 11:26:22 am »
За писателските умения се иска аспектирани Меркурий , Юпитер и Сатурн.
Издателството се търси по 9-ти дом/мунданен Юпитер/ , писането по 3-ти /мунданен Меркурий/ , реализацията по 10-ти/мунданен Сатурн/. И така...това показва мутабелна ос с кардинална осанка.
В този смисъл по прогресии можем да кажем има ли предпоставка за това и как би се случило. Транзитите само осветяват и отключват събитията...,които няма как да се случат , ако липсват дирекции и прогресии...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Anabell

• 2022
« Отговор #32 -: Март 24, 2012, 11:27:33 am »
За писането и РАКЪТ трябва да е замесен по някакъв начин - силната менталност (Луната).  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Март 24, 2012, 11:30:42 am »
За писането и РАКЪТ трябва да е замесен по някакъв начин - силната менталност (Луната).  ;)

Често съм срещала и акцентиран 4 дом, при индийците той се свързва и с влияние върху масите.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #34 -: Март 24, 2012, 11:31:56 am »
Anabell , много интересна карта, веднага ще я разгледам, мерси!

Ами, какво да кажа... Аз аспектите ги имам, но оттам до успеха... Много хора имат аспектите, много малко от тях са успешни и публикувани писатели. Иначе всите аспекти са налице. То Меркурий, то Близнаци, то Луна в Рак, то и Юпитер там удря едно рамо, че и от 3ти дом, и Слънце с Уран в 9ти, в 10ти СЛВ, не е като да няма аспекти. Но си мисля, че понякога човек трябва наистина да уцели и момента. Затова не бива да се отказваме. Ако нещо не е било харесано преди две години, може да се хареса сега или след две.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Март 24, 2012, 11:32:18 am »

Даааа....,така е!

*

Anabell

• 2022
« Отговор #36 -: Март 24, 2012, 11:33:14 am »
Но си мисля, че понякога човек трябва наистина да уцели и момента. Затова не бива да се отказваме. Ако нещо не е било харесано преди две години, може да се хареса сега или след две.  :blink:

От опита ми - да! Моментът има значение.  ;) Но с Луна в Рак, ще го усетиш.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #37 -: Март 24, 2012, 11:39:55 am »
Дано.  ;D

На Майер картата с какви домове е? Интересно, сатурна й е в опозиция и с Меркурий, Слънце, Луната в Козирог...ама не в Рак.  :P Упорита определено, интересна карта.

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Март 24, 2012, 11:40:20 am »
Anabell , много интересна карта, веднага ще я разгледам, мерси!

Ами, какво да кажа... Аз аспектите ги имам, но оттам до успеха... Много хора имат аспектите, много малко от тях са успешни и публикувани писатели. Иначе всите аспекти са налице. То Меркурий, то Близнаци, то Луна в Рак, то и Юпитер там удря едно рамо, че и от 3ти дом, и Слънце с Уран в 9ти, в 10ти СЛВ, не е като да няма аспекти. Но си мисля, че понякога човек трябва наистина да уцели и момента. Затова не бива да се отказваме. Ако нещо не е било харесано преди две години, може да се хареса сега или след две.  :blink:

Предпоставката я имаш...съдя по описанието.
Кои са диспозиторите на нодалната ос?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #39 -: Март 24, 2012, 11:48:44 am »
Плутон (или Марс) и Венера. Но криминалета само обичам да чета. Не ми се пише такова нещо. Затова пък всичките ми написани неща са едни такива... хем има някаква романтика, хем е пагубна, плутонова такава една, страст, ама не от лесните и някак не ми идват хепи ендите отвътре, което не се харесва на издателите, щото всичко трябва да е цветя и рози накрая. Странни работи, но няма вампири и подобни модерни същества.  ;D