Здравей Гост

Юпитер в Близнаци

• 53 Отговора
  • 6835 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Юпитер в Близнаци
« Отговор #40 -: Март 24, 2012, 12:10:09 pm »
Рони,
Коя е последната планета с която Луната е имала контакт преди раждането ти?
И коя е първата към която апликира по прогресии? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #41 -: Март 24, 2012, 12:24:03 pm »
Ой, сложни задачи ми поставяш.  ;D Последен е бил Хирон, ако го броим, 2 градуса квадратура в разпад, Хирон е в 3ти дом. Ако не броим астероиди, тогава пак е бил Юпитер в 3ти дом, пак квадрат. А първият аспект, който е направила след раждането са всъщност два аспекта с по 5 градуса - квадрат с Уран в 9ти дом и съвпад със Сатурн в 7ми дом. Луната е в 7ми. Не са леки аспекти, тъй че аз не ги виждам като много обещаващи, но... Пиша си, за лично удоволствие.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Март 24, 2012, 12:28:14 pm »
Ой, сложни задачи ми поставяш.  ;D Последен е бил Хирон, ако го броим, 2 градуса квадратура в разпад, Хирон е в 3ти дом. Ако не броим астероиди, тогава пак е бил Юпитер в 3ти дом, пак квадрат. А първият аспект, който е направила след раждането са всъщност два аспекта с по 5 градуса - квадрат с Уран в 9ти дом и съвпад със Сатурн в 7ми дом. Луната е в 7ми. Не са леки аспекти, тъй че аз не ги виждам като много обещаващи, но... Пиша си, за лично удоволствие.  :blink:

Съвпадите ме интересуват...
Преди раждането ти , кой е бил последния съвпад...с коя планета?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #43 -: Март 24, 2012, 12:30:08 pm »
Няма отбелязан такъв, ще да е бил докато съм била още проект.  ;D Как да гледам назад във времето за натална карта?

Ох, тъп въпросд зададох, извинявай. С Марс е бил съвпада, в Рак пак, Марс в натален 6ти.

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Март 24, 2012, 12:31:06 pm »
Няма отбелязан такъв, ще да е бил докато съм била още проект.  ;D Как да гледам назад във времето за натална карта?

Дай ми картата си...ще ти кажа. :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #45 -: Март 24, 2012, 12:32:22 pm »
Поправих се горе, спя, не мисля.  :-[ Иначе, ето я картата, пак.

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Март 24, 2012, 12:41:09 pm »
Поправих се горе, спя, не мисля.  :-[ Иначе, ето я картата, пак.

Последния аспект е с Марс...,първия е Сатурн. Извода е , че Марс оказва силно влияние в/у поведението ти и начина ти на действие...От друга страна , чрез неговата енергия имаш възможност да се справяш с кризисните ситуации и предизвикателства в живота.
Сатурнянци са хората , които са ти необходими както и опитностите и същността на уроците, които имаш да научиш в този живот. :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #47 -: Март 24, 2012, 01:34:31 pm »
Да, вярно е за Марс. Енергична съм, спортист, напориста и малко биткаджийка бях на млади години.  ;D Сатурнианци... Ми и аз искам един определен, ама на, отиваме към темата за несподелената любов.  :-[ Иначе, къде да чета за уроците на Сатурн и какво имам да науча? Благодаря ти за информацията!  :blink:

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #48 -: Март 24, 2012, 09:12:36 pm »
Юпитер влизайки в Близнаци ще направи съвпад със Сатурн в първи дом,  да видим до какво ще доведе това  :-\

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #49 -: Март 25, 2012, 06:45:49 am »
Yupiter 6te napravi savpad sas SLV v 11 dom.

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Март 25, 2012, 02:53:08 pm »
Yupiter 6te napravi savpad sas SLV v 11 dom.

Bi mogyl da донесе ново и ползотворно сътрудничество с групи по общи интереси. Връзка с ангажиран мъж, но не е задължително да е любовна.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #51 -: Март 25, 2012, 02:56:30 pm »
Съвпадение или не, защото аз не вярвам в тях, ей сега си получих една синастрия, която бях помолила да ми направят с този Сатурнианец, който споменах по-горе. И в нея има толкова много неща, които аз наистина бих искала да науча. Тоест, това, което си ми написала за уроците и за нуждата ми от Сатурнианци, някак косвено се потвърди като прочетох тази синастрия днес и си обясних защо така ме тегли към този човек.  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Март 25, 2012, 03:10:38 pm »
Съвпадение или не, защото аз не вярвам в тях, ей сега си получих една синастрия, която бях помолила да ми направят с този Сатурнианец, който споменах по-горе. И в нея има толкова много неща, които аз наистина бих искала да науча. Тоест, това, което си ми написала за уроците и за нуждата ми от Сатурнианци, някак косвено се потвърди като прочетох тази синастрия днес и си обясних защо така ме тегли към този човек.  :-[

Радвам се...когато изводите ми се потвърждават. :blink:
Имам материал за анализ.
Ми успех с този сатурнянец...ще научиш доста неща! Реализирай връзката! :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #53 -: Март 25, 2012, 03:39:57 pm »
Опитвам се.  ;D Ще докладвам.