Здравей Гост

Прозорливост и далновидност

• 34 Отговора
  • 4295 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Прозорливост и далновидност
« -: Март 22, 2012, 10:30:29 pm »
Това е много важно...важно за израстването на душата...и на духа!
Е...,кои са аспектите..кои са планетите... :rolleyes:...конфигурациите...
Според мен интересна тема...очаквам коментарите Ви с любов...любов във всичките и измерения... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re: Прозорливост и далновидност
« Отговор #1 -: Март 22, 2012, 11:44:28 pm »
АлЮЮЮЮ.... ;D...Спите ли бре? ;D
Уран е прозорлив...според мен...,но кой е далновиден? :-\ :rolleyes:
Ммммм? :rolleyes:
Как мислите?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Март 23, 2012, 07:19:27 am »
Който предусеща развитието на нещо в бъдещето. Далновиден човек. 2. Който е съобразен с предвиждане на по-нататъшни събития
Синоними:
предвидлив, прозорлив, проницателен, съобразителен, досетлив, разумен, благоразумен
мъдър, умен, учен
пресметлив

връзка Меркурий/Юпитер + Уран, 3-9-11
цитирам Лили : Меркурий, Юпитер – практика и далновидност, “здрав разум” - според преобладаващата ориентация – научна (теоретична) или практическа (емпирична);

Сините сливи са червени, когато са зелени  :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Март 23, 2012, 07:53:33 am »
Който предусеща развитието на нещо в бъдещето. Далновиден човек. 2. Който е съобразен с предвиждане на по-нататъшни събития
Синоними:
предвидлив, прозорлив, проницателен, съобразителен, досетлив, разумен, благоразумен
мъдър, умен, учен
пресметлив

връзка Меркурий/Юпитер + Уран, 3-9-11
цитирам Лили : Меркурий, Юпитер – практика и далновидност, “здрав разум” - според преобладаващата ориентация – научна (теоретична) или практическа (емпирична);

Сините сливи са червени, когато са зелени  :mellow:

При Юпитер в съчетание с Уран не търси здрав разум. Това, което си описала и закоето говори Лилли е по-скоро аспекта на интелектуалните прозрения. За аспекта между Юпитер и Сатурн съм чела, че дава далновидност и здрав разум, т.е. това, което човек проглежда в бъдещето /а Юпитер обича да гледа на далеч/, може да бъде поставено върху здрава и реалистична основа от Сатурн. Нарича се още аспекта на "благосклонната съдба", защото пази индивида от безплодно разпиляване на силите , но и от излишния консерватизъм, който би попречил да се придвижи напред и винаги го отвежда там, където трябва. Описва се още като аспекта на добрия стратег. Имам тригон между Сатурн и Юпитер в картата си мога да кажа, че съм далновидна и добър стратег, но всичко е намечтано предварително и начертано в главата ми. големият тригон се затваря от Нептун. И понеже всеки иска да има това, което си няма. заменям този тригон за тригон между Юпитер и Слънцето. Защото на Слънцето не му се налага да работи толкова, по сатурновски, достатъчно е само да блести.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #4 -: Март 23, 2012, 08:01:31 am »
зависи от мащабите- прозорливост ,касаеща само личността или човечеството като бъдеще
ако е прозорливост ,касаеща лични дела сатурн,но ако прекрачим неговите структирни граници на тук и сега - скачаме при уран
а ти си новолунен Водолей+ асц.стрелец ,уран +юпитер са замесени винаги ,когато си три крачки преди останалите

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #5 -: Март 23, 2012, 08:02:30 am »
Аз съм далновидна, прозорлива, със здрав разум и ясновидяща.
Може да ми почепкате картата.  :rolleyes: :P

« Отговор #6 -: Март 23, 2012, 08:04:15 am »
ей ся,да си взема дарака :mellow:

« Отговор #7 -: Март 23, 2012, 08:09:53 am »
кой са най-добрите анализатори - меркурий/сатурн
а за да си добър трябва да отчиташ всички променливи,
а юпитер и уран са носителите на промяната
анализ+синтез= мерка/юпи
логика + интуиция

*

Stella

• 7765
« Отговор #8 -: Март 23, 2012, 08:17:41 am »
зависи от мащабити
ако е прозорливост ,касаеща лични дела сатурн,но ако прекрачим неговите структирни граници на тук и сега - скачаме при уран
а ти си новолунен Водолей+ асц.стрелец ,уран +юпитер са замесени винаги ,когато си три крачки преди останалите

Уран чете направо от Акашовите записи, но трябва някой да превежда написаното на достъпен език - Меркурий/Юпитер. Трябва положителен аспект, иначе пророчествата си остават неразбрани. Но аз не разбрах така въпроса. Пророците сме ги разглеждали. Става дума за обикновената човешка далновидност. Самата дума означава да гледаш напред, да виждаш напред в бъдещето. Юпитер е този който гледа напред, а бъдещето е на Уран. Но за да има практичност на перспективата, трябва някой да ги приземява тези двамата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #9 -: Март 23, 2012, 08:41:19 am »

Уран чете направо от Акашовите записи, но трябва някой да превежда написаното на достъпен език - Меркурий/Юпитер. .

пресякохме се ;D

уран е този ,който казва кое да се промени и разруши от съграденото /сатурн/ за да стане неочакваното-очаквано

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #10 -: Март 23, 2012, 09:20:21 am »
зависи от мащабити

Уран чете направо от Акашовите записи, но трябва някой да превежда написаното на достъпен език - Меркурий/Юпитер. Трябва положителен аспект, иначе пророчествата си остават неразбрани. Но аз не разбрах така въпроса. Пророците сме ги разглеждали. Става дума за обикновената човешка далновидност. Самата дума означава да гледаш напред, да виждаш напред в бъдещето. Юпитер е този който гледа напред, а бъдещето е на Уран. Но за да има практичност на перспективата, трябва някой да ги приземява тези двамата.
Така поставени нещата, как да си разглеждам моята плетеница ? Уран съвпад с Мерк/ на АС първи дом-везни/ и двете планети правят квадратури с Юпи/4 дом-водолей/ и Сатурн/9дом рак/ да не остане по-назад прави тригон с Мерка и квинокс с Юпи  :unsure:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

« Отговор #11 -: Март 23, 2012, 09:35:12 am »
В този форум всички ще се окажат прозорливи и далновидни, със здрав разум и нататък. И най-вече онзи, който е пуснал темата - ще излезе, че носи най-голямото парче салам -:))))

Пиша го, за да се тествам дали притежавам прозорливост и далновидност -:))))

За Меркурий и Юпитер тригон - познавам такива хора и това не е аспект, който носи умение да гледаш надалеко.

За качествата, засегнати в темата  трябват очи на първо място, зрение /Слънцето и Луната/ и умение да възприемаш светлина, дори и онази, която е почти неуловима.
Към зрението се включва още слух /Марс/  - да чуваш онова, което е почти недоловимо, като кучетата.

Уран, Юпитер, Сатурн - те са "слугите" на Слънцето, Луната и Марс.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #12 -: Март 23, 2012, 09:41:57 am »

слух /Марс/

Слухът не е ли по Меркурий?

*

Papy

• 4343
« Отговор #13 -: Март 23, 2012, 09:44:32 am »

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Март 23, 2012, 09:47:11 am »
Слуха е на Сатурн! :blink:

*

911

• *
  • 137
« Отговор #15 -: Март 23, 2012, 10:13:28 am »
Ако става на въпрос за виждане  на детайлите ( на който малко хора обръщат внимание) Юпитер в Дева квадрат Меркурий в Стрелец съм забелязала,че оказва внимание .Няколко мой приятелки ,включително и аз го имаме в картите си ..

« Отговор #16 -: Март 23, 2012, 10:22:57 am »

слух /Марс/

Слухът не е ли по Меркурий?

Очите възприемат светлина /Слънце и Луна/ - така се оформят образи.
Ухото възприема звук /Марс/ - така става чуването.

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Март 23, 2012, 10:23:52 am »
Ако става на въпрос за виждане  на детайлите ( на който малко хора обръщат внимание) Юпитер в Дева квадрат Меркурий в Стрелец съм забелязала,че оказва внимание .Няколко мой приятелки ,включително и аз го имаме в картите си ..

Дааа...,забелязала съм същото! Взаимната рецепция си действа като съвпад...И не само детайлите се виждат...,а и доста далеч може да стигне.

« Отговор #18 -: Март 23, 2012, 10:24:33 am »

+1  :clap:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #19 -: Март 23, 2012, 10:24:54 am »
Не става въпрос за виждане с очи, а за усет.
Аз имам ясновидски способности, демек да виждам очевидното, изобщо не става въпрос за детайли и материални неща.
Улавям тенденции, улавям течението на реката и е много лесно, като го "видиш", да кажеш накъде ще продължи то.
На моменти особено на млади години са искали и да ме бият, щото като кажа, че нещо ще стане и то после стане, и другите решават, че аз съм го направила.
Пък то има неща, които не могат да се направят.
За жалост не мога да си изкарвам с това хляба, щото ми се дава да виждам само тенденции и насоки, които и ментално познавам. Иначе нанай.

А, да, с очи почти не гледам, може цял ден да съм в компанията на някого и после да не мога да кажа с какво е бил облечен или дали е бил с очила.
Това сме го говорили тук.
Улавям вибрации, така виждам.
Има хора, които голяма част от информацията получават с очи, има с уши и има такива, които я получават с усет, как се казваше думата...

КОГНИТИВНОСТ!
сетих се  ;D
« Последна редакция: Март 23, 2012, 10:40:41 am от kaily »