Здравей Гост

Луната и аспектите в натала

• 174 Отговора
  • 20150 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Луната и аспектите в натала
« Отговор #80 -: Март 26, 2012, 06:34:17 pm »
Моята също е в Дева,но съм за промените.С две ръце.Всяка промяна действа като все едно си започнал живота отначало.Луната е в 10-ти дом и има само + аспекти. Имам обаче чувството,че хич не се проявява.Все едно я няма.

Ха...защо с такава карта? :rolleyes:
:unsure: Ъмм..така?
equal style...интересно,малко хора го харесват.... :blink:
Защо? Какво очакваш от нея? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #81 -: Март 26, 2012, 06:40:54 pm »
И по прогресия всички се чувстват отлично в рамките на 2,5г. :blink: ,когато Луната попадне в Стрелец.

Има нещо такова. На мен ми е там от около година, междувременно обаче имах и Юпитеров възврат, който този път реши да се прояви с яко напомпан позитивизъм, и двамата в комплект ми помогнаха много да мина през един доста изпитателен период. Беше много навременна помощ!

*

Марая

• 28287
« Отговор #82 -: Март 26, 2012, 06:46:36 pm »
И по прогресия всички се чувстват отлично в рамките на 2,5г. :blink: ,когато Луната попадне в Стрелец.

Има нещо такова. На мен ми е там от около година, междувременно обаче имах и Юпитеров възврат, който този път реши да се прояви с яко напомпан позитивизъм, и двамата в комплект ми помогнаха много да мина през един доста изпитателен период. Беше много навременна помощ!

Как е поставен Юпитер в наталната карта? Къде беше транзита му?-знак и дом....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #83 -: Март 26, 2012, 06:56:29 pm »
Моята също е в Дева,но съм за промените.С две ръце.Всяка промяна действа като все едно си започнал живота отначало.Луната е в 10-ти дом и има само + аспекти. Имам обаче чувството,че хич не се проявява.Все едно я няма.

Ха...защо с такава карта? :rolleyes:
:unsure: Ъмм..така?
equal style...интересно,малко хора го харесват.... :blink:
Защо? Какво очакваш от нея? ;D

Ми знам ли? И аз да обичам да ми е подредено  ;D Пък на мене ми е все тая..Да приличам малко на Дева...пък то хич! Даже ме изнервят като почнат да гледат в детайлите тия(Девите) и да се нищят в главите на хората..Заааааащо това,заааащо онова.. :41: Пък най-накрая: Зааааащо съм сама?/Заааащо мъжът ми си има любовница?/Защо оная грозната има приятел,пък аз нямам? ... и прочие....Ужас,бе!Ужас! Айде ходи им обяснявай на Девите,че са прецакани от съдбата и има най-голяма вероятност да останат сами като кукувици  ;D ;D ;D ;D Съжалявам за лирическото отстъпление,нищо лично към никого,просто лични наблюдения.

А за равнодомното разделение...има и хубави страни,примерно 5,6,11 и 12 дом не са по една плюнка ;D ;D Нали все пак човек трябва да работи,пък с 6-ти дом като бълха,сигурно е по-ощетен ;D ,знам ли...?
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

*

Papy

• 4343
« Отговор #84 -: Март 26, 2012, 07:02:08 pm »
Ми тя луната ти си е чудничка, ама явно си още по слънцето...
Деца имаш ли?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #85 -: Март 26, 2012, 07:06:47 pm »

В натала (и във възврата) е в 3ти в Овен, У11.  ;D Иначе е добре поставен, тригон има с Нептун и знаков със Сатурн. Правят знаков голям тригон в огнени знаци.

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #86 -: Март 26, 2012, 07:10:24 pm »
Ми тя луната ти си е чудничка, ама явно си още по слънцето...
Деца имаш ли?
Не,нямам,не обичам и не искам.Предпочитам домашните любимци.Обожавам животни(само не паяци ;D ,че ме е страх от тях).
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

*

Марая

• 28287
« Отговор #87 -: Март 26, 2012, 07:16:22 pm »

В натала (и във възврата) е в 3ти в Овен, У11.  ;D Иначе е добре поставен, тригон има с Нептун и знаков със Сатурн. Правят знаков голям тригон в огнени знаци.

ПР.Луна е активирала огнените знаци.... :blink:

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #88 -: Март 26, 2012, 07:17:05 pm »
Чакам я с огромно нетърпение,останаха ми 12 градуса Скорпион! ;D
Наистина съчуствам на скорпи наталните Луни.
Моята прогресивна успешно я отработвам с корейски драми ;D ;DИде ли в Стрелец,започвам отново с пътешествията..

*

Марая

• 28287
« Отговор #89 -: Март 26, 2012, 07:21:25 pm »
Моята прогресивна успешно я отработвам с корейски драми ;D ;DИде ли в Стрелец,започвам отново с пътешествията..

А какво за скорпионската? :blink: От личните ти впечатления...разбира се.

*

Divna

• 2478
« Отговор #90 -: Март 26, 2012, 07:25:03 pm »

Какво и е на скорпионската натална Луна? Защо съчувстваш на притежателите й?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #91 -: Март 26, 2012, 07:41:18 pm »

А сега прогресивното новолуние активира целия тригон, кацнало е баш на главата на Нептун в 11ти в Стрелец. Дано е за добро! 2 градуса до точния съвпад, а вече се чувствам като ракета носител.  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Март 26, 2012, 07:44:35 pm »

А сега прогресивното новолуние активира целия тригон, кацнало е баш на главата на Нептун в 11ти в Стрелец. Дано е за добро! 2 градуса до точния съвпад, а вече се чувствам като ракета носител.  :-[

2* за Луната ли? :rolleyes:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #93 -: Март 26, 2012, 07:45:50 pm »
На 2 градуса е пр Луна от пр Слънце.  :-[ И от Меркурий, те тримцата са в играта на главата на Нептуна там. До момента мога само да кажа, че обичайната ми мечтателност и фантазьорство започнаха да се материализират в съвсем осезателни видения и сънища. Имам чувството, че съм в Страната на чудесата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #94 -: Март 26, 2012, 07:47:45 pm »
На 2 градуса е пр Луна от пр Слънце.  :-[

Уау...в стрелец след 2 месеца... ;D Ми супер...свобода...

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #95 -: Март 26, 2012, 07:48:48 pm »
Ти пък, брак ми обещаха вече.  ;D Ма то и по други прогресии и транзити, де.

П.П. Луна, Слънце и Меркурий са тримата управители на натален 7ми и тримцата са в съвпад в това новолуние. Затова мисля другите гледат партньорствата най-вече. А солара ми е с Асц везни и също с новолуние в 9ти (за мен това би бил втори брак).

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Март 26, 2012, 07:53:43 pm »
Ти пък, брак ми обещаха вече.  ;D Ма то и по други прогресии и транзити, де.

Да ти кажа...би могло,защо не...все пак Юпитер е управител на новолунието...

http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,1138.0.html

Тук можеш да намериш синтезирана информация....

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #97 -: Март 26, 2012, 07:54:17 pm »
Много благодаря, отивам да чета!

Добре, пише, че аспекти с Нептун и Сатурн не са добри, а аз имам съвпад с първия и тригон с втория (в 11 и 7 натални). От друга страна с Юпитер знаков тригон (в 3ти). Сега кое надделява, отрицателното или положителното? А защо нептун така отрицателно?
« Последна редакция: Март 26, 2012, 07:59:19 pm от Ronia »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #98 -: Март 26, 2012, 08:00:55 pm »
Много благодаря, отивам да чета!

Ползвай направо оригинала, може и други работи да видиш там ;D.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #99 -: Март 26, 2012, 08:05:14 pm »
Мерси.  :blink: Мисля, че това всичко е преводно, аз на английски чета и ми се струва, че има доста съвпадения или бъркам?

Честно казано, най-много се опасявам от това, което аз ще видя.  :-\