Здравей Гост

Луната и аспектите в натала

• 174 Отговора
  • 20113 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Луната и аспектите в натала
« Отговор #160 -: Март 29, 2012, 10:51:28 pm »
Не знам. Разсъждавам си, защото ми е малко поочукана, леко й е килната короната от тези гамени Слънце и Уран.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #161 -: Март 29, 2012, 10:56:57 pm »
Не знам. Разсъждавам си, защото ми е малко поочукана, леко й е килната короната от тези гамени Слънце и Уран.  ;D

И къде мислиш се изразява очукването от Уран и Слънце?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #162 -: Март 29, 2012, 10:59:37 pm »
В борбата за независимост, за която писах, но трябваше да порастна, за да я осъзная. Нещо като златна клетка е тази Луна.

*

Марая

• 28287
« Отговор #163 -: Март 29, 2012, 11:03:06 pm »
В борбата за независимост, за която писах, но трябваше да порастна, за да я осъзная. Нещо като златна клетка е тази Луна.

Съвпада на Слънце с Уран сам по себе си говори за " свобода и независимост"...Сетих се , ако има аспект и със Сатурн  ;D- добавяме и правдата...

Един въпрос малко по-личен...може ли?

Какви са отношенията с майка ти...? А с баща ти? Отношенията със жените в дома ти и мъжете от социума...или групите?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #164 -: Март 29, 2012, 11:09:05 pm »
Никакви не са ми отношенията. Баща ми почина, когато бях дете, за съжаление с втори родител не случих, но не страдам от факта. Това благодарение на двамата гамени, де.  :blink: В дома ми сме аз, детето ми и приятелите ми. Винаги съм била късметлийка по отношение на приятели и връзки, все ми се явяват подходящите хора в подходящите моменти. Групите... Ми не знам, аз съм индивидуалист, много не съм по групите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #165 -: Март 29, 2012, 11:14:46 pm »
Никакви не са ми отношенията. Баща ми почина, когато бях дете, за съжаление с втори родител не случих, но не страдам от факта. Това благодарение на двамата гамени, де.  :blink: В дома ми сме аз, детето ми и приятелите ми. Винаги съм била късметлийка по отношение на приятели и връзки, все ми се явяват подходящите хора в подходящите моменти. Групите... Ми не знам, аз съм индивидуалист, много не съм по групите.

Кръга от хора ти е ограничен...така ли да разбирам? :rolleyes: Нямаш сестри или брат... :rolleyes:

Как стои въпроса с мъжете в живота ти? :rolleyes:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #166 -: Март 29, 2012, 11:25:09 pm »
Нямам братя и сестри, но имам много приятели.  :blink: За мъжете - късмет. Което не значи, че ще векувам с някого, но мен бързо ме стяга шапката. Явно още не сме се срещнали с последния, тъй да се каже.  :blink: Иначе всичките ми партньори са били наистина много свестни хора. И са се появявали винаги, когато трябва и съм имала нужда от тях такива, каквито са били, за което съм много благодарна.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #167 -: Март 29, 2012, 11:29:34 pm »
Нямам братя и сестри, но имам много приятели.  :blink: За мъжете - късмет. Което не значи, че ще векувам с някого, но мен бързо ме стяга шапката. Явно още не сме се срещнали с последния, тъй да се каже.  :blink: Иначе всичките ми партньори са били наистина много свестни хора. И са се появявали винаги, когато трябва и съм имала нужда от тях такива, каквито са били, за което съм много благодарна.  :blink:

Изобщо нямаш право да се оплакваш... ;D Силно слънце в съвпад с Уран е предпоставка за един интересен живот..,прекалено еманципиран и нестандартен...различен.В него има повече живот...отколкото живуркане.
Смислена Луна на трон по знак е луната...която умее да трупа, складира и притежава...
Понякога се иска да изчистиш килера от лоши енергии, вибрации и застоял въздух... :blink: Напрегнатия аспект е в помощ...

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #168 -: Март 29, 2012, 11:39:07 pm »
Не, наистина нямам право да се оплаквам.  :blink: Така е, права си за чистенето, периодично минавам през такива периоди. И за живота и живуркането си права, много ме е страх от живуркането.   :-[ Обаче с притежаването не съм много на "ти". Винаги съм имала парите на другите (това по скорпионски и с осмодомна Венера), но моите притежания изфирясват. Случват се невероятни катаклизми, но в крайна сметка изфирясват. И пак нагоре, после пак катаклизъм и така. Но и там не се оплаквам.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #169 -: Март 29, 2012, 11:56:39 pm »
Не, наистина нямам право да се оплаквам.  :blink: Така е, права си за чистенето, периодично минавам през такива периоди. И за живота и живуркането си права, много ме е страх от живуркането.   :-[ Обаче с притежаването не съм много на "ти". Винаги съм имала парите на другите (това по скорпионски и с осмодомна Венера), но моите притежания изфирясват. Случват се невероятни катаклизми, но в крайна сметка изфирясват. И пак нагоре, после пак катаклизъм и така. Но и там не се оплаквам.  ;D

Кой дом управлява Уран? :-\ :rolleyes:
Аз имам Уран на МЦ и съм като асансьор...понякога.. ;D ;)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #170 -: Март 30, 2012, 08:58:18 am »
Никой. Водолей е интерсептиран в 1ви дом, който започва с Козирог и завършва с Риби.  :-\ Но Уран е в 2ри натален отдавна и май докато не се махне, което няма да е скоро, нещата ще са много асансьорни, наистина. Въпреки, че смени знака, отиде в Овен, но ... засега няма промяна.

*

Марая

• 28287
« Отговор #171 -: Март 30, 2012, 04:40:26 pm »
От споделеното до тук...за мен е ясно , че субдиспозитора и диспозитора на Луната играят основна роля в проявата на всички Лунни принципи.
От особено значение е градуса в който попада Луната....Моята Луна в телец попада в градус на Юпитер...а това е предпоставка за постоянство и доброжелателност...Дава възможност за търговски талант.../талантите са по Луната./
От друга страна диспозитор на Луната ми е Венера - основните характеристики на Венера са свързани с изкуство, ценност, любов...Венера е тази която провокира към близки и романтични връзки..към свързване/мунданен 7-ми дом/...Венера също така управлява естетическите ни чувства и вкус./Телец-2-ри дом/.... Луната като ИН енергия с качествата на приемане...е приела Венерините изяви. Субдиспозитор на 2-та декада е Меркурий в знака на Стрелец. Луната ми харесва Юпитерянския стил на изразяване..,тя приема словото и умее да го съхрани и асимилира.
Всички аспекти помагат за изявата и...,а домовете са сцената чрез която тя получава енергията от космическите задачи. Луната има невероятното свойство да помни...

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #172 -: Март 30, 2012, 06:02:58 pm »
Ще разгледам градусите, благодаря.  :blink:

« Отговор #173 -: Април 10, 2012, 07:58:35 pm »

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #174 -: Април 11, 2012, 08:18:28 am »
Луна в телец
Луна   Quincunx   Меркурий   4.34
Луна   Trine   Сатурн   2.47
Луна   Opposition   Плутон   6.29
Луна   Sextile   Хирон   2.09
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca: