И сега нещо от мен... :blink: ...Личността на всеки човек, подобно на музиката, има индивидуален тон и собствен ритъм...понякога вибрираме с определени хора на еднакви тоналности...друг път нарушаваме синхрона. А този, който се опитва да превърне грешките /собствени или чужди/в добродетели, върви в тъмнина, пипнешком, по-нататък и по-нататък....и винаги с тежестта...на КАРМАТА...за която в последно време ГОВОРЕЙКИ ТРУПАШ! :blink:
аз пък се чудя на тия дето се плашат от клетвите, особено твоите, със силен манипулативен отенък, напомнят ми за една социална прислойка; което само по себе си нали си знаеш за какъв съдбовен резултат иде реч, или не знаеш
сещаш ли се за ефекта на бумеранга с двойна сила, но не си струва - не си припомняй
вярно е, много не знам - интересува ме чистотата на изписаното и невидимото за очите, (до)тук и (за)сега :blink:

Ниско падна...Много ниско!
Дай една моя клетва..хайде извади я.... :blink:
Самосъжалението е причина за всички нещастия в живота..Аброд!..Сдържаността придава благородство на личността....,особено в случай когато трудно разграничаваме чистота...на мислите. Има думи...които изглеждат мръсни...,защото съзнанието ни е мръсно...,а са в пъти по-чисти от най-изпраните килоти на двора на бабите...с леки окраски на чернозем.
Духовността е нагласа на сърцето! Тя не се придобива нито с обучение, нито с молитви...хай-малко с четене... :blink:Когато се употребява думата КАРМА...човек е редно да знае , че това не е хляб и зрелища....,а нещо което преди всичко се свързва с МОРАЛ. А за...морала на написаните думи...човек съди по собственото си отношение.... :blink:

когато нещо не ми харесва...не чета. Но това...,че думите са многозначни е добрата страна на нещата... :blink: Така разбираме как и какво иска другия...и дали умее да чете...до колко е достигнал до мястото на което си мисли..,че е стигнал...
Чистотата е абстракция...всичко е чисто..,когато погледнеш отгоре! :blink: