Здравей Гост

Насрочване на ден за операция

• 32 Отговора
  • 8353 Прегледи
Насрочване на ден за операция
« -: Март 26, 2012, 02:31:39 pm »
Здравейте! Нужна ми е вашата помощ. Бихте ли ме посъветвали кога да си насроча ден за опериране на едни досадни бенки по кожата ми. Зная, че това е важно. Роден съм на 9.9.1958 в 4:30. Ще съм ви много благодарен!

*

Stella

• 7765
Re: Насрочване на ден за операция
« Отговор #1 -: Март 26, 2012, 05:00:50 pm »
Здравейте! Нужна ми е вашата помощ. Бихте ли ме посъветвали кога да си насроча ден за опериране на едни досадни бенки по кожата ми. Зная, че това е важно. Роден съм на 9.9.1958 в 4:30. Ще съм ви много благодарен!

Луната не трябва да бъде в знака Козирог, който управлява кожата и не трябва да е ден преди, след и по време на пълнолуние.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2 -: Март 26, 2012, 05:12:14 pm »
Сега марс и меркурий са ретроградни, после венера се обръща. Ако операцията не е спешна, по -добре изчакай след юни.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Март 26, 2012, 05:15:12 pm »

Добро време е на намаляваща луна..Бенките са по Плутон. Луната трябва да бъде в Рак...

Къде са бенките? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4 -: Март 28, 2012, 10:57:49 am »
Намират се на слабините ми и малко изпотяване предизвиква страшен сърбеж-ж-ж-ж.
Избрал съм си 30 март, понеже в събота няма как да стане.
Смятате ли, че това добра дата? Гледах Луната да е в Рак.

« Отговор #5 -: Март 28, 2012, 01:26:29 pm »
Намират се на слабините ми и малко изпотяване предизвиква страшен сърбеж-ж-ж-ж.
Избрал съм си 30 март, понеже в събота няма как да стане.
Смятате ли, че това добра дата? Гледах Луната да е в Рак.

Даа, вместо да облекчава сърбеж, то се появява  :blink:
Чел съм, Хипократ казвал, че луната не трябва да бъде в знака който управлява мястото което ще бъде подложено на интервенция (обработка с желязо, т.е. скалпел или друго ... длето  :blink:). В твоя случай май не трябва да е в скорпион. Също така марс не трябва да е ретро,а той сега е  :thinking:, както и меркурий (грешки), а той също е ретро.

« Отговор #6 -: Март 28, 2012, 01:28:17 pm »
Хм сега се сетих - с лазер ли ще е интервенцията?

« Отговор #7 -: Март 28, 2012, 01:40:28 pm »
Няма да е с лазер. Скалпелът ще свърши работата, доколкото разбирам.
От мненията ви разбирам, че датата е добра.

« Отговор #8 -: Март 28, 2012, 01:47:12 pm »
Няма да е с лазер. Скалпелът ще свърши работата, доколкото разбирам.
От мненията ви разбирам, че датата е добра.
Трудно някой може да каже с точност. Ти се довери на лекаря

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #9 -: Март 28, 2012, 01:50:06 pm »
Сега марс и меркурий са ретроградни, после венера се обръща. Ако операцията не е спешна, по -добре изчакай след юни.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #10 -: Март 28, 2012, 02:15:51 pm »
Ако не е спешна операцията, по добре я отложи, в момента са ретро:меркурий и марс,не се препоръчват планови операции, защото  съществува риск да се наложи  повторението й...

Как ретроградният Марс може да ни повлияе:

- да се чувстваме отпаднали и апатични, жизненият тонус е понижен, да бъдем малко по-раздразнителни и сприхави към околните, това може да повлияе на концентрацията и вниманието ни и да ни направи склонни към контузии и наранявания.Възможни са проблеми с понижен хемоглобин, както и леки анемии. Възможно е да усещаме, че към нас подхождат по-агресивно от обикновено, което да ни афектира. В този период сме по-сензитивни към целия диапазон от емоции и афекти.

Какво е неблагоприятно през този период:
-   За нови начинания;
-   За рискови начинания;
-   За активни и изискващи бързина дейности;
-   За стартиране на бизнес;
-   За нова работа;
-   За начало на нови интимни връзки;
-   За спортни и състезателни изяви;
-   За екстремни спортове и занимания;
-   За купуване на механизирани машини и инструменти;
-   За купуване или ремонт на отоплителна техника;
-   За работа с остри и метални предмети;
-   За хирургически интервенции ( освен животоспасяващите)

Винаги при ретроградното движение на Меркурий :

Периодът е неблагоприятен:

за подписване на договори и споразумения;
за преговори;
за подаване на документи;
за подписване на бракове;
за краткосрочни пътувания;
за изпити;
за закупуване или ремонт на техника;
изобщо за общуване и създаване на нови контакти;
за пускане на писма и мейли;
да сменяте работата си;
за домашни ремонти
не можете да се КОНЦЕНТРИРАТЕ

Периодът е благоприятен:

за творческа работа;
за любимото ни хоби;
за преоценка на способностите и талантите ни;
за психоанализа;
да прецените талантите и ресурсите си и след като Меркурий стане директен, да потърсите нови професионални хоризонти
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #11 -: Март 28, 2012, 05:17:09 pm »
Благодаря ти, Стреличке! Отложих си операцията. Какво трябва да направя, за да определя деня си за такава намеса?
  • изготвям си наталната карта
  • определям знака, отговорник на органът за опериране
  • намирам противоположния нему знак, и търся момента когато луната ще е в средата на този период
Това не е ли достатъчно?

« Отговор #12 -: Март 28, 2012, 10:59:19 pm »
Благодаря ти, Стреличке! Отложих си операцията. Какво трябва да направя, за да определя деня си за такава намеса?
  • изготвям си наталната карта
  • определям знака, отговорник на органът за опериране
  • намирам противоположния нему знак, и търся момента когато луната ще е в средата на този период
Това не е ли достатъчно?

Да
Да
луната не трябва да бъде в знака който управлява мястото което ще бъде подложено на интервенция (а не противоположен; луната също не трябва да е луна без курс -ако ти говори нещо!)
марс и меркурий да не са ретроградни (за венера не съм сигурен)

има и други, но мисля, че ще се объркаш повече - никога няма да има перфектна карта!
това са най-важните неща

« Отговор #13 -: Март 29, 2012, 08:03:50 am »
Избор на подходящ ден за операция
1.   Луната не трябва да бъде в знака, който управлява органа, който ще се оперира.В този случай органа, който се управлява от Луната е активиран и могат да му се нанесат непоправими вреди. Самата операция протича тежко и оздравителния процес е бавен.
2. Луната може да бъде в противоположния знак. Това благоприятства интервенцията. При опозиция на Луната със знака, които управлява органа се активира неговата съпротива. Намалява се опасноста от инфекция и вторични усложнения.
Луна в ОВЕН – не се прави хирургическа интервенция на и в главата, козметика, зъби – горна челюст, синуси, уши, нос, не се прави операция от перде на очите, мозък, коса, кожа.
Луна в ТЕЛЕЦ – не се правят хирургическа интервенция на гърло, шия, сливици, щитовидна жлеза, метаболизъм, диабет, отслабване, корекции на зъби – долна челюст, не се пробиват уши за слагане на обици. Добре е за гинекологично изследване.
Луна в БЛИЗНАЦИ – не се прави хирургическа интерванция на бели дробове, ключици, китки / фиксиране на крайник, може да зарастне неправилно /.
Луна в РАК – не се прави хирургическа интервенция на гърдите, млечните жлези, кърмене, мастопатии, операции от мастит, стомах, язва, хранопровод, не се прави аборт, матка. При Луна в Рак не се изследват и не се махат туморни образувания.
Луна в ЛЪВ – не се оперира сърце, гръбначен стълб, не се прелива кръв и не се дава кръв. При Луна в Лъв е добре да се подстригва косата.
Луна в ДЕВА - не се пипа апендикс, коремни органи, слънчев сплит, изсмукване на тлъстини в областа на корема, херния. Опасност от перитонит. Болести свързани с паразити, холера, тиф са свързани с Дева и изискват спазване на голяма хигиена и качествена храна.
Луна във ВЕЗНИ - не се оперират яйчници, кръст, лумбаго, ишиас, бъбреци, вени, уретери. Добре е за мануална терапия, за разкрасяване, подстригване.
Луна в СКОРПИОН - неблагоприятен знак за операции. Това е знак на хирургията, нарушава целоста на тялото. Не се оперират гениталии, пикочен мехур, правото черво, хемероиди, камъни в пикочния мехур, простатна жлеза, стерилитет, вазектомия, херния на тестисите.
Луна в СТРЕЛЕЦ - не се оперират бедра, кръст, артерии, кръвоносна система, черен дроб.
Луна в КОЗИРОГ - не се оперира костната система, зъби, хрущяли, минискус, колена. Не е добре да се прави диета за отслабване.

Луна във ВОДОЛЕЙ – не се оперират варикозно разширени вени, не се прави електрошокова, лазерна терапия, не се оперира ахилесовото сухожилие, не се пипа церебрална парализа, неврологични заболявания.
Луна в РИБИ е свързана с гъбични заболявания, не се прави педикюр, не се лекува подагра, психически заболявания, не се прави начална терапия с лекарства – може да се прояви алергия.

ДРУГИ УСЛОВИЯ

1. Луна в Скорпион се избягва.
2. Избягват се образуващите се квадрати на Луна с Марс и Плутон, а и другите планети. Може да се получат кръвоизливи, тежки операции.
3. Луна в квадрат със Сатурн – тежък следоперативен период, организма се обезсилва.
4. Луна в квадратура с Нептун – да се следи за упойката
5. Луна в квадратура със Слънце – не се преви при операция на зрение, слух, сетивата.
6. Опозициите на Луната не се така страшни, както са квадратите.
7. Взема се под влияние фазата на Луната. Не се правят операции при пълнолуние. Общо три дни са проблемни – един ден преди пълнолуние, един ден след пълнолуние и самото пълнолуние. При пълнолуние кръвта се съсирва по-бавно. В деня на пълнолунието има голямо напрежение, давление върху сърцето. Пълнолунието благоприятства развитието на бактерии и инфекции. В раните при пълнолуние бактерийте бързо се разможават и има опасност от инфекции.
8. Новолунието има предимство, че кръвта е по-гъста, съсирва се по-бързо, няма бактериална инфекция, средата е по-стерилна..
9. При новолуние има спад на имунната система, следоперативния период може да е труден. При възрастни хора се избягват операции.
10. Новолунието е добро за операции на разширени вени, септично обработване на рани, ликвидира се инфекцията.
2.   Може да се вадят зъби, да се правят аборти, да се вадят сливици.
11. Меркурий при операции не трябва да бъде ретрограден – ВОДИ ДО ГРЕШНА ДИАГНОЗА.
12. При РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА НЕ СЕ ПРАВЯТ КОЗМЕТИЧНИ ОПЕРАЦИИ.
13. Когато МАРС Е РЕТРОГРАДЕН СЪЩО НЕ СЕ ПРАВЯТ ТЕЖКИ ОПЕРАЦИИ
14. БЛАГОПРИЯТНИ СА ХАРМОНИЧНИТЕ АСПЕКТИ НА ЛУНА СЪС СЛЪНЦЕ И УПРАВИТЕЛЯ НА 8 ДОМ.
15. Самият ХИРУРГ СЕ ОПИСВА ОТ 7 ДОМ И УПРАВИТЕЛЯ НА 7 ДОМ при хорарни и елективни карти.
Когато операцията не е по спешност и може да се избира ден, правим избора, което е един вид гаранция за успех . Изследванията да са добри и добре да се развие следоперативния период. Понякога стават усложнения и от безобидна интервенция. Съобразяваме се с наталната карта. Трябва да си кореспондират натална и елективна карта.
"В момента на небосклона действа ретрограден Марс, който прави дори най-добрите специалисти несигурни и доста неадекватни. На всичкото отгоре Червената планета се намира и в знака Дева, а той отговаря именно за здравето, за стомаха, за тънките черва и жлезите с вътрешна секреция в стомашната област - панкреас и слезка. С други думи, трябва да си самоубиец, за да предприемеш неспешна хирургична интервенция точно сега",
Луна да не е съвпад с виолетни звезди
Виолентните (насилствените) звезди, които Лили използва са: Алгол (сега на 26 гр.Телец), Алдебаран (сега 10гр.Близнаци), Полукс (23гр.Рак), Бетелгайзе (29гр.Близнаци), Антарес (10гр.Стрелец) и Шаула (24гр.Стрелец). Към тези класически виолентни звезди Кен Гилман добавя още и звездата Хамал (7 гр. Телец).
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #14 -: Март 29, 2012, 09:28:25 am »
Ей, хора, много съм ви благодарен за отделеното за мен време! Бъдете сигурни, че сте направили едно изключително добро нещо. Защото всеки един от нас е една вселена.

« Отговор #15 -: Юни 21, 2012, 08:51:56 pm »
Моля за малко помощ относно планиране на една операция. Става въпрос за кученцето ми, което при раждане е било със счупена лапичка която заздравява накриво и докато проходи и не се деформира, не успяхме да забележим, че е имало травма. Сега се налага операция, при която трябва да се изреже едната кост, и за да расте другата правилно, ще слагат и разни шини и метални неща за да я изправят. Преди две седмици ходихме на лекар и той каза, да изчакаме месец,за да видим как е, но след две седмици видях, че миличката вече куца, и така стигнахме до операция, която по-добре да е скоро, защото малката расте много бързо и все повече се изкривява. За съжаление, до вторник, не може да се оперира заради действието на ваксината, в сряда 27.06.2012 докторът е свободен, а след това няма да го има чак до другата седмица. Аз гледах транзитите и много ми хареса 29-ти, но за съжаление докторът го няма, и така по транзити стигна до 5-ти юли най-рано. Обаче много се притеснявам, че тогава е късно, кученцето разсте много бързо а лапичката много, адски много се криви. За това моля да ми помогнете с въпроса "Кога е най-подходящ ден за операция на лапичка, и по точно на горната част от две кости, която се свързва с долната и има криво срастване и на връзката между двете? Аз избягвах луна в козирог, риби и стрелец и съответно опозиции и квадратури на техните управители спрямо наталната карта, а тя е родена на 06.04.2012 г., в гр. Варна в 01.30 вечерта. Наистина искрено моля който има време да направи елективна карта, защото се разкъсвам между това с риск при растяща луна да я заведа на операция или да изчакам с риск въпреки намаляща луна във водолей да стане по-зле.

*

Papy

• 4343
« Отговор #16 -: Юни 21, 2012, 09:49:18 pm »
Не съм спец, дано още някой се включи
29 става-сутринта, луната ще е в скорпион, но ще има секстил към плутон, тригон със слънце
Картата на кученцето не съм гледала-уточнявам
Не може ли да се обърнеш към друг лекар-сега има доста частни клиники

*

Papy

• 4343
« Отговор #17 -: Юни 21, 2012, 10:02:31 pm »
Сега видях и картата на кученцето
Ако луната е в началото на скорпион ще има и секстил към нат марс в 8-ми

Тригон с нат слънце е по-добре, но ще се забавите , пък и тр плутон е в апликиращ квадрат нат луна

Успех

« Отговор #18 -: Юни 21, 2012, 10:36:24 pm »
Мерси Папи за вниманието :blink: Лекарят е най-добрия във България доколкото проучих заедно с един лекар от Стара Загора. Имаме си само двама специалисти ортопеди ветеринари, другите се учат от тях. но дори и този лекар каза, че не е правил такава операция на подрастващо куче, иначе на големи е правил, даже ми показва снимки.

« Отговор #19 -: Юни 22, 2012, 09:43:09 am »
Папи, много те миля да погледнеш 26-ти, има само квадратура на транзитна луна към Асц. на малката, и бъдеща, но не точна в същия ден квадратура транз. марс към юпитер.