Здравей Гост

Защо приемаме толкова лично?

• 278 Отговора
  • 49666 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Защо приемаме толкова лично?
« Отговор #20 -: Март 29, 2012, 10:44:16 pm »
Всеки аспект свързан с изявата на различната планетарна енергия работи в полза на цялата карта.
Множеството изследвания ми позволиха да достигна до едни по-различни тълкувания от тълкуванията на масовата астро-психология.
До степен в която разбрах, че не всичко в натала може да бъде реализирано без намесата на прогресии и дирекции. Или...има планети , които просто не докосват по никакъв начин наталните позиции...от там остава и нереализиран потенциала им....или казваме"ами...ами не работят-нищо не се случва".
Наричам тези планети...мързеливи. :blink: И това не е задължително планетарната верига след Сатурн...,понякога могат да бъдат и лични...Да в натала остава "тяхната задача",но тя съществува без захранване...без енергийна верига.
За мен най-трудни си остават тригоните... ;D динени кори...пускаш се, сякаш си в аквапарк, защитен...нооо..понякога се намираш във въздуха и , ако не можеш да планираш...като делтапланерист...катапултираш като начинаещ парашутист. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #21 -: Март 29, 2012, 11:25:59 pm »

За мен най-трудни си остават тригоните... ;D динени кори...пускаш се, сякаш си в аквапарк, защитен...нооо..понякога се намираш във въздуха и , ако не можеш да планираш...като делтапланерист...катапултираш като начинаещ парашутист. ;)
Ама като ти казах, че тригоните трябва да се овладяват, викаш-не

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Март 29, 2012, 11:31:01 pm »

Ама като ти казах, че тригоните трябва да се овладяват, викаш-не

Тц...не викам Не...,а просто е нужен едно тао ...за да има овладяване... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #23 -: Март 29, 2012, 11:35:29 pm »

Тука съм съгласна-последната такава карта, която гледах-пълно с готини тригони, секстили...
Пък човека маже блоковете и живее при майка си и баща си на 40...

« Отговор #24 -: Март 29, 2012, 11:36:50 pm »

Тука съм съгласна-последната такава карта, която гледах-пълно с готини тригони, секстили...

Ето това според мен е адът.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Papy

• 4343
« Отговор #25 -: Март 29, 2012, 11:40:35 pm »

Ето това според мен е адът.
Мда-познавам го много преди да му видя картата, преди да живее при родителите си, беше женен, с деца
Сега не им дава пукнат лев, защото (уж) няма, но има кола и харчи парите си по ремонти

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Март 29, 2012, 11:48:33 pm »

Гледала съм карта на министър и овчар.. Добри приятели са...,но единия реализиран, а другия нереализиран...Картата на овчаря само една квадратура...в картата на министъра ЦЕЛО ТАО... ;D Да..."комерсиалната духовност" ще се изтрие с травиалните и клиширани думи..."ВЪПРОС НА ИЗБОР!" ;D...Дааа..,ама не, щото овчаря реве на приятеля си за цената на млякото...,оня реве заради евро фондовете ...Кой е в по-изгодна позиция? :rolleyes:
Просто без квадратура няма успех...

« Отговор #27 -: Март 29, 2012, 11:49:20 pm »
Имах предвид, че нямането и думата "няма" за мен е синоним на "ад". Да нямаш децата си с теб, да нямаш кариера, която ти носи не само престиж и авторитет, но и удовлетворение и щастие, че си свършил качествено нещо, да нямаш пари, да нямаш независимост и да живееш с родителите си. Това е адът умножен по четири. Много ме потискат такива хора. Защото при тях нямането на каквото и да било е в резултат на немърливост и нехайство.
Защо изобщо допускаш в обкръжението си такива търтеи? Те с енергията си скофтват.
Я му пусни картата на този, за да видим защо е чак такъв неудачник.

*

Papy

• 4343
« Отговор #28 -: Март 30, 2012, 12:02:59 am »

Не мога-не ми е близък и не ми е позволил (да го оплюем тука :) )
Не винаги е въпрос на избор-както казва марая-няма ли напрежение в човека-няма реализация
Аз така го разбирам-човек си е толкова хармоничен с това, което е, което има и което му се случва, че според него няма нужда нищо да се прави
А защо допускам...те хората не могат да ме изядат :), нито да ми вземат нещо си

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Март 30, 2012, 12:06:23 am »

Не мога-не ми е близък и не ми е позволил (да го оплюем тука :) )
Не винаги е въпрос на избор-както казва марая-няма ли напрежение в човека-няма реализация
Аз така го разбирам-човек си е толкова хармоничен с това, което е, което има и което му се случва, че според него няма нужда нищо да се прави
А защо допускам...те хората не могат да ме изядат :), нито да ми вземат нещо си

Насила могат да ти вземат..,но не могат да ни дадат...Ето тук се крие един от ключовете на голям брой вселенски закони. :blink: И не винаги може да бъде разбран оня смисъл ,който наистина влага аспекта на Меркурий-Сатурн... :rolleyes:

*

Papy

• 4343
« Отговор #30 -: Март 30, 2012, 12:09:51 am »

Насила могат да ти вземат..,но не могат да ни дадат...Ето тук се крие един от ключовете на голям брой вселенски закони. :blink: И не винаги може да бъде разбран оня смисъл ,който наистина влага аспекта на Меркурий-Сатурн... :rolleyes:

Кой какво нематериално може да ми вземе насила, което аз да не искам да дам?
Да си говорим като меркурий-сатурн на меркурий- сатурн  ;D

« Отговор #31 -: Март 30, 2012, 12:12:15 am »
Добре, аз ще кача карта на един познат. Не знам часът на раждане, но е по-голям неудачник дори от твоя пример. Аз не оплювам никого, нито обиждам. Но наричам нещата с техните имена. При положение, че човек не е сполучил нито откъм семейство, нито откъм лична реализация, как трябва да го наричам - може би факир?

Ето картата. Предполагайте, после с 2-3 изречения ще кажа какъв е случаят. Интересен е.

*

Papy

• 4343
« Отговор #32 -: Март 30, 2012, 12:14:52 am »
Не знаеш часа, или нарочно няма асц/мц?

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Март 30, 2012, 12:15:57 am »

Кой какво нематериално може да ми вземе насила, което аз да не искам да дам?
Да си говорим като меркурий-сатурн на меркурий- сатурн  ;D

Може...за съжаление може! Да вземе вярата...в периоди на криза , когато отчаяно търсим отговори...като стой та гледай се взима вярата...,взимат се приятели...,близки...деца.
Просто да не дърпаме дявола за опашката... :wub: и да казваме...,че ни е подминал.

« Отговор #34 -: Март 30, 2012, 12:16:12 am »
Написала съм - не знам часа. Ако ще ти е по-лесно мога да сложа за час 00.00, но осите няма да са верни и няма да ти свършат работа при гледането на картата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Март 30, 2012, 12:18:40 am »
Добре, аз ще кача карта на един познат. Не знам часът на раждане, но е по-голям неудачник дори от твоя пример. Аз не оплювам никого, нито обиждам. Но наричам нещата с техните имена. При положение, че човек не е сполучил нито откъм семейство, нито откъм лична реализация, как трябва да го наричам - може би факир?

Ето картата. Предполагайте, после с 2-3 изречения ще кажа какъв е случаят. Интересен е.

Възможно ли е да има обратни наклонности? :rolleyes:

*

Papy

• 4343
« Отговор #36 -: Март 30, 2012, 12:20:32 am »
The_one- сори, не видях-не я променяй

Марайка-права си, животът ни учи най-добре, не искам да съм категорична
Пък и ми мина времето за категоричности  :blink:

« Отговор #37 -: Март 30, 2012, 12:20:46 am »
Не мога да потвърдя със сигурност, но заради някои факти допускам, че не са изключени такива преживявания. А и на излъчване го докарва...

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Март 30, 2012, 12:23:49 am »
Не мога да потвърдя със сигурност, но заради някои факти допускам, че не са изключени такива преживявания. А и на излъчване го докарва...

Красив е...,магнетичен и мистичен...Така мисля. Струва ми се , че от мъжете на които съдбата им е предложила материални благинки...Разведени ли са родителите му? :rolleyes:

« Отговор #39 -: Март 30, 2012, 12:24:32 am »
До тук студено, много студено.