Здравей Гост

Защо приемаме толкова лично?

• 278 Отговора
  • 49794 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Защо приемаме толкова лично?
« Отговор #40 -: Март 30, 2012, 12:25:23 am »
Според мен е пристрастен-например хазарт

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Март 30, 2012, 12:28:35 am »
До тук студено, много студено.

Мъжете риби са магнетични и красиви/последното е субективно/...Мистериозен е съвпада Марс/Нептун...тук има индикации за  хомосексуалност. Съвпада на Луна/Уран е повече от сложен в мъжка карта...понякога означава супер безразборни връзки...друг път...никакви връзки.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #42 -: Март 30, 2012, 12:32:53 am »
Защо приемаме толкова лично определени аспекти за които мнозина автори са дали тълкувания , които не ни харесват? :blink:
В астрологията която има своите различни форми и течения се работи с аспекти...и именно те са в основата на тълкуванията ....
КОЙ Е АСПЕКТА В КАРТАТА ВИ , КОЙТО ПРИЕМАТЕ ЛИЧНО?Към кой сте по-снизходителни и защо? :rolleyes:

Нищо не приемам лично, защото каквото е казано и съм чела за натала си, си е самата истина и ... е по-добре хората да не я отричат и пред себе си. Всеки аспект според мен си има и полижителни, и отрицателни характеристики, така че трудно мога да приема лично и да се ядосвам на нещо, което реално ми е дар.  :blink:

« Отговор #43 -: Март 30, 2012, 12:36:12 am »
Papy, за пристрастеността си точна. В миналото е било хазарт и алкохол, сега е само алкохол.
Марая, този човек не само, че не е красив и магнетичен - той е грозен, отблъскващ и гнусен и това е мнение на още 5-6 души. Не е само мое. Живее в крайна мизерия, никога не е имал материални възможности, не е имал дори приемлив стандарт на живот.
Ще предполагате ли още или да казвам основното?
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Papy

• 4343
« Отговор #44 -: Март 30, 2012, 12:40:05 am »
Що бързаш, ей начи.. Още имах да казвам  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Март 30, 2012, 12:40:44 am »
Papy, за пристрастеността с точна. В миналото е било хазарт и алкохол, сега е само алкохол.
Марая, този човек не само, че не е красив и магнетичен - той е грозен, отблъскващ и гнусен и това е мнение на още 5-6 души. Не е само мое. Живее в крайна мизерия, никога не е имал материални възможности, не е имал дори приемлив стандарт на живот.
Ще предполагате ли още или да казвам основното?

Чакай още малко.... :rolleyes:
Мамка му и прасе...сега виждам нещо очеИзбождащо...Венера съвпад Сатурн в овен.... ;D ;D Ех...,колко е важен този съвпад...Дава наистина грозни хора...

П.П.Утре ще видиш заради този ми пост какъв ластик ще се играе тук... ;D ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #46 -: Март 30, 2012, 12:45:01 am »
Давайте, давайте. Има още много. Най-интересното, това което му е обърнало живота, не съм го казала. Айде, че едва се сдържам.
После ми е интересно да обсъдим кои аспекти предполагат такива неща.

*

Papy

• 4343
« Отговор #47 -: Март 30, 2012, 12:46:25 am »
Меркурий-марс-нептун-някакъв вид измамник е тоз, може крадец, ма не съм сигурна
И не ми е чаровник-необуздан, екстравагантен-прекалено, склонен е на всякакви крайности-

*

Papy

• 4343
« Отговор #48 -: Март 30, 2012, 12:51:55 am »
Аз повече няма да казвам, че и без това трудно я гледам картата...да не си легнеш без да си ни казала, ей

« Отговор #49 -: Март 30, 2012, 12:52:45 am »
Чакам и Марая дали ще добави нещо и казвам. После може ли да си лягам?  :P

*

Papy

• 4343
« Отговор #50 -: Март 30, 2012, 12:54:56 am »
Чакам и Марая дали ще добави нещо и казвам. После може ли да си лягам?  :P

Може  ;D
Ама после

ПП марая май си легна вече  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Март 30, 2012, 01:00:40 am »
 ;D
Казвай..не ми се мисли вече...

Тук съм Папи...писах ХАЙКУ ;D ;D ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #52 -: Март 30, 2012, 01:02:19 am »
;D

;D ;D ;D
Ще събудя детето тука като се хиля

« Отговор #53 -: Март 30, 2012, 01:04:05 am »
Е, да не е само Марая, и някой друг можеше да предположи. Но добре, ще кажа, че вече ми се доспа.
За външния вид - мъжът е дребен, сух, Сатурново-овенски - с ниски, гъсти и черни вежди. С дълги мигли и големи бадемови очи, които издават рибешкото. Има странно недодялани маниери, жестове и движения. На моменти е някак некоординиран.

Склонен е към депресивни състояния, дори пие медикаменти заради тях. Преди години в автомобилна катастрофа е убил няколко души, защото е карал пиян. Лежал е в затвора доста време, като преди това се е крил. Крайно маргинализиран, заседнал е някъде в средата на 80-те години. Избухлив, докачлив - за абсолютни дреболии отвръща със заплахи. Изключително примитивна злоба. Няколко мои познати, които го видяха на снимка казаха едно и също  - "примитивен". Живее с майка си, няма баща. Няма семейство и вероятно не е имал. Едва ли има каквито и да било интимни връзки.

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Март 30, 2012, 01:07:00 am »
Е, да не е само Марая, и някой друг можеше да предположи. Но добре, ще кажа, че вече ми се доспа.
За външния вид - мъжът е дребен, сух, Сатурново-овенски - с ниски, гъсти и черни вежди. С дълги мигли и големи бадемови очи, които издават рибешкото. Има странно недодялани маниери, жестове и движения. На моменти е някак некоординиран.

Склонен е към депресивни състояния, дори пие медикаменти заради тях. Преди години в автомобилна катастрофа е убил няколко души, защото е карал пиян. Лежал е в затвора доста време, като преди това се е крил. Крайно маргинализиран, заседнал е някъде в средата на 80-те години. Избухлив, докачлив - за абсолютни дреболии отвръща със заплахи. Изключително примитивна злоба. Няколко мои познати, които го видяха на снимка казаха едно и също  - "примитивен". Живее с майка си, няма баща. Няма семейство и вероятно не е имал. Едва ли има каквито и да било интимни връзки.

Ееее.,ако има как да намерим часа..ще бъда мнооого задължена...

Имам подобна карта...на доста преуспял гей... :o

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Март 30, 2012, 01:09:00 am »
;D

;D ;D ;D
Ще събудя детето тука като се хиля

Прочете ли ми хайкутууу... ;D ;D

« Отговор #56 -: Март 30, 2012, 01:11:21 am »
Няма начин да намеря часа, макар че и на мен ми е любопитно.
Забравих да допълня нещо - измамник е, но историите му са кокошкарски. Допускам и че краде. Марая, този може да са го напънали в килията, но не ми се струва, че е осъзнат гей. Той и да си пада по мъже, заради едните предразсъдъци, ще се въздържа. Въпреки че като се напие рязко му пада пердето и става напълно неконтролируем.
Какво в картата му говори за убийство при нещастен случай и затвор?

*

Papy

• 4343
« Отговор #57 -: Март 30, 2012, 01:14:55 am »
Забравих да допълня нещо - измамник е, но историите му са кокошкарски. Допускам и че краде. Марая, този може да са го напънали в килията, но не ми се струва, че е осъзнат гей. Той и да си пада по мъже, заради едните предразсъдъци, ще се въздържа. Въпреки че като се напие рязко му пада пердето и става напълно неконтролируем.
Виж че познавам, пък не ме спомена... :-\
Не виждам убийството-по нещо видях изолация като чужбина/затвор, но не помня..много ми се спи вече...

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Март 30, 2012, 01:16:19 am »

Марс- катастрофа , автомобил...Нептун-алкохол,опиати. Меркурий/Уран сескикаре- въздушни знаци...

« Отговор #59 -: Март 30, 2012, 01:23:03 am »
Споменах те де - вярно, че всичко, което предположи е точно. Да ти се не надява човек  :P
Но защо толкова значимо нещо като убийството и затвора по нищо не личат в картата? Според мен такива неща се виждат и без домовата схема.
Забелязахте ли, че при него има само един квадрат и той е Мерк-Нептун. Двата аспекта от квадрат и половина не ги броя - това е само умствено напрежение.

Марая, а аспекти за затвора?