Съвпадът на The_One е в хармонична конфигурация - бисекстил със Слънце и Юпитер (които при това са в смесена рецепция). Бисекстилът не е тау-квадрат, който да дава силни резултати, но не и без огромно напрежение и влагане на енергия. Не е и голям трин, за да предразполага към лежерно отношение, желание за получаване на резултати без много усилия. Бисекстилът е конфигурация, която се "включва" по желание на индивида. Ясно, че е по-слаба от големия трин, но мисля, че е по-лесна за управляване откъм разход на енергия. Така че в нейната карта не бих тълкувала съвпада Марс/Уран/Сатурн в клишираните изразни средства. При нея, мисля, че дава изключително много енергия, хъс, желаение за успех, порбивност, които Юпитер умножава. С тригон на Юпитер към Сатурн и Уран наистина би могла да постигне със собствен труд и малко късмет славата и успеха, за които пише тук. В нейната карта Марс и Сатурн не се спъват взаимно - Марс е в огнен знак, Сатурн е на трон. При съвпад Марс/Сатурн във Везни (какъвто имам аз, напр.) Сатурн взима връх и действията са твърде предпазливи, внимателни, премерени, неуверени дори, бих казала. При нея и двете планети са силни - Марс отдава енергията си, а Сатурн зарежда аспекта с постоянство и упоритост. Уран по средата би могъл да създава проблеми с насочването на енергията в правилна посока, временни избухвания и т.н. Но Сатурн е по-силен в Козирог, затова мисля, че Сатурн взима връх над Уран, т.е. тя е бегач на дълги разстояния повече отколкото спринтьор, не хаби енергия в празни занимания, насочва я към градивни и дългосрочни цели.
The_One, извинявай, че в 3 лице писах за теб. Успех!