Не я знам, ама можеш да ме просветиш - замъглена от собствената си светлина, понякога не успявам да доловя разни дреболии
ето една мъдрост, издялана върху камък преди новата ера, която е много подходяща за Сатурн:"да не правиш нищо е огромен духовен труд. Мъдрият човек няма амбиции. Който няма амбиции, няма неуспехи. Който няма неуспехи, винаги успява"Смирението му отива на Сатурн където и да се намира, но особено много в съвпад с асцендента:)
Цитат на: The_One в Април 01, 2012, 07:40:04 pmНе я знам, ама можеш да ме просветиш - замъглена от собствената си светлина, понякога не успявам да доловя разни дреболии Имаше едно време,преди да настъпи Ледниковата епохаи да измрат динозаврите,в скромния ни форумосвен кокошки имаше и петли.Сега останахме само кокошките, баш петелът отиде да кукурига на друго място.
Цитат на: The_One в Април 01, 2012, 07:31:09 pmЦелия форум да се изреди на кого?На баш Петела (стара история, сигурно не я знаеш )
Целия форум да се изреди на кого?
че то баш Петела,га забегна от нашият кокошарник , станехме свободни и щастливи
Марсът е доволен и щастлив. Не е ли очевидно от това колко съм блага днес и как сияйно огрявам форума с добротата си?П.П. Повече от ден-два няма да продължи. След това кой се нарадвал - нарадвал до следващото Марс-уване
Цитат на: The_One в Април 01, 2012, 07:46:07 pmМарсът е доволен и щастлив. Не е ли очевидно от това колко съм блага днес и как сияйно огрявам форума с добротата си?П.П. Повече от ден-два няма да продължи. След това кой се нарадвал - нарадвал до следващото Марс-уване Това поведение говори за чувство за малоценност.Вече писах, че имаш проблем с Марс.Питах дали сънуваш, че си облечена с тежко палто или има нещо друго тежко върху теб.
Никога не съм имала такъв сън, нито подобен на него. Да питам ли майка какво сънува?
Приемаме лично нещата..,когато не ни харесва..и когато ни засяга по един или друг начин...Всяка ранена Луна реагира трудно и емоционално.
Цитат на: Марая в Април 01, 2012, 08:41:51 pmПриемаме лично нещата..,когато не ни харесва..и когато ни засяга по един или друг начин...Всяка ранена Луна реагира трудно и емоционално.цинизмът на кое е присъщ, на Луната или Слънцето, или на двете в комбинация на Сатурн, може би
Цитат на: abroad в Април 01, 2012, 11:03:02 pmЦитат на: Марая в Април 01, 2012, 08:41:51 pmПриемаме лично нещата..,когато не ни харесва..и когато ни засяга по един или друг начин...Всяка ранена Луна реагира трудно и емоционално.цинизмът на кое е присъщ, на Луната или Слънцето, или на двете в комбинация на Сатурн, може биняма да разбереш- не се мъчи
Цинизмът е събирателно понятие , тъй че няма да е само по Слънцето или само по Луната.