Жените сме много смешни като се опитваме да се ужилим. Я се скарайте едно хубаво по мъжки.
За мъжко скарване ни липсва стимул.
коментара на абоуд- то е трудно да си мълчи човек...
Какъв стимул ти трябва?
Цитат на: Papy в Април 01, 2012, 11:22:44 pmкоментара на абоуд- то е трудно да си мълчи човек...гледам, че и без мен не ти е лесно , но в бъдеще ще се постарая да ти е с мен
Цитат на: abroad в Април 01, 2012, 11:26:01 pmЦитат на: Papy в Април 01, 2012, 11:22:44 pmкоментара на абоуд- то е трудно да си мълчи човек...гледам, че и без мен не ти е лесно , но в бъдеще ще се постарая да ти е с менсега в твой стил- гледаш, но то трябва и да виждаш
Цитат на: abroad в Април 01, 2012, 11:26:01 pmЦитат на: Papy в Април 01, 2012, 11:22:44 pmкоментара на абоуд- то е трудно да си мълчи човек...гледам, че и без мен не ти е лесно , но в бъдеще ще се постарая да ти е с менсега в твой стил- гледаш, но то трябва и да виждашсамо като ме хване гастрита мога да съм ти на нивото- права си, че не ми е лесно
Цитат на: The_One в Април 01, 2012, 11:19:45 pmЖените сме много смешни като се опитваме да се ужилим. Я се скарайте едно хубаво по мъжки.Който не може по женски, се опитва да го прави по мъжки. Отново показваш проблема си с женското. Но ти имаш проблем и с мъжкото.
Малко извън темата - замисляли ли сте се, че само на български има толкова абсурдни двойни отрицания?
сега в твой стил- гледаш, но то трябва и да виждашсамо като ме хване гастрита мога да съм ти на нивото- права си, че не ми е лесно[/i]
Цитат на: Papy в Април 01, 2012, 11:31:29 pmЦитат на: abroad в Април 01, 2012, 11:26:01 pmЦитат на: Papy в Април 01, 2012, 11:22:44 pmкоментара на абоуд- то е трудно да си мълчи човек...гледам, че и без мен не ти е лесно , но в бъдеще ще се постарая да ти е с менсега в твой стил- гледаш, но то трябва и да виждашсамо като ме хване гастрита мога да съм ти на нивото- права си, че не ми е лесноИха!!! Поредно зашеметяване с ум, астрология и ниво! Якооо!
Значи, ако ще има речеви замеряния, само ще ви замоля да влагате повечко изобретателност, щото ще ме приспите скоро.
и ти ли си в кюпа- чудничко
Цитат на: Papy в Април 01, 2012, 11:37:24 pm и ти ли си в кюпа- чудничкоИ ти в моя :mellow: