По самата тема - аз съм вегетарианка, диагностицирана съм с анемия от 2006, когато заради заминаването ми за САЩ ми пуснаха пълни изследвания - желязото в кръвта ми е на половина на консумиращите месо (нали знаете има си някакви средни индикатори, изведени на базата на какво е добре за "мнозинството").
Никога не съм боледувала, тренирала съм усилено какво ми не (винаги когато имам време тренирам). И мога съвсем отговорно да заявя, че съм по-здрава от 90% от познатите ми. Не пуша, пия умерено, пълнея лесно - воден асцендент, затова постоянно съм на диети, но много обичам хляб, депресирам се ако не ям хляб. Основните ми храни са хляб, мед, ядки, цитрусови плодове, ябълки, паста, картофи, ориз и кисело мляко. Нямам време и желание да готвя и не обичам "манджи" и като цяло обработена храна.
До сега съм имала щастието да попадам на мъже, които обичат да готвят и може би поради Земните луни, от малки са някакъв вид аскети, научени са да работят и сами да се грижат за себе си, не сме имали проблеми с "готварските" ми навици.