Звучи ми като някакъв период, в който няма да се чувства толкова мъжествен. И може да е по-раздразнителен и агресивен.
Просто не е истина...Освен , че имам семеен празник на този ден...,а светилата са в каре към Марс-упр. на 5-ти и съуправител 12-ти...СЛВ е в съвпад с Мерка ми-чиито управител е последния... А...нееее :33: :41:Уран е в тригонална връзка с Мерк и възли....Писва ми...няма ли да ме подминат...
От какво или от кого очаквате да се оттървете този месец?
чакай бе нали досега си говорихме, че твърдите са движещи, тригоните- мързеливи )
...е, нали наближава края на пробния период.
Цитат на: Papy в Март 30, 2012, 06:14:30 pmчакай бе нали досега си говорихме, че твърдите са движещи, тригоните- мързеливи )Празниците са за мързелуване, не за действие.
Цитат на: Марая в Март 30, 2012, 06:12:45 pmПросто не е истина...Освен , че имам семеен празник на този ден...,а светилата са в каре към Марс-упр. на 5-ти и съуправител 12-ти...СЛВ е в съвпад с Мерка ми-чиито управител е последния... А...нееее :33: :41:Уран е в тригонална връзка с Мерк и възли....Писва ми...няма ли да ме подминат...чакай бе нали досега си говорихме, че твърдите са движещи, тригоните- мързеливи )
Цитат на: ThunderGoddess в Март 30, 2012, 06:23:31 pmЦитат на: Papy в Март 30, 2012, 06:14:30 pmчакай бе нали досега си говорихме, че твърдите са движещи, тригоните- мързеливи )Празниците са за мързелуване, не за действие. Да-и понеже говорим при марайка за у5-каре-предлагам да навика децата и да седне спокойно да си празнува