Здравей Гост

?чета

• 41 Отговора
  • 7463 Прегледи
*

РИО

?чета
« -: Февруари 01, 2006, 04:52:53 pm »
:P  :P  :D Здравейте.някой ако има желание да ми отговори на няколко ?чета 6те сам му мноого благодарна.като например-
-Какво трябва д агледам в наталната карта ,за да разбера в кои дейности ще имам успех и с какво трябва да се занимавам и т.н.
-доколко данните в астро.ком мога д асчитам за верни,показва ми някакви аспекти дето изобщо не можело д аима такива   ;)
-какво ще означава ако асц.и луната са ми в 1 и същ знак т.е.лъв
-4 планети в 4дом-че е мн важен за мене ли?
имам още толкова ?си ама само най-тъпите ми хрумват

*

АН

?чета
« Отговор #1 -: Февруари 01, 2006, 05:19:03 pm »
Астро. ком си е съвсем добър :)

Ти до сега нищо ли не си си харесала да се занимаваш с него? :)  

*

рио

?чета
« Отговор #2 -: Февруари 01, 2006, 06:06:09 pm »
изчела съм го ,ама нещо не ме кефи мн.100 % ли е достоверна инфото

*

рио

?чета
« Отговор #3 -: Февруари 01, 2006, 06:08:35 pm »
уча ,но не ме влекат науките нито това ,което уча и въобще незнам.Затова питам,интересно ми е как да разбера в какво ще имам евентуален успех.

*

АН

?чета
« Отговор #4 -: Февруари 01, 2006, 06:30:28 pm »
Сложно поколение сте вие с това ваше нежелание да четете учебниците :)

Важното е, че все пак четеш :)
В кой клас си?

Дай да видим какво ти харесва да правиш - да стоиш пред огледалото, да говориш с приятели, да спортуваш, да стоиш пред компютъра, да се занимаваш с някакво хоби или изкуство? Все нещо трябва да ти харесва :)
И да не ти харесва много, кажи поне за какво занимание заделяш голяма част от времето си....
После ще мислим дали интересите ти имат астрологични съответствия :)  

*

Р

?чета
« Отговор #5 -: Февруари 01, 2006, 07:27:59 pm »
ами не съм в клас :D  в университет съм 3ти курс

*

Lillie

• 30532
?чета
« Отговор #6 -: Февруари 01, 2006, 07:29:44 pm »
Цитат

Дай да видим какво ти харесва да правиш - да стоиш пред огледалото, да говориш с приятели, да спортуваш, да стоиш пред компютъра, да се занимаваш с някакво хоби или изкуство? Все нещо трябва да ти харесва :)

Ами ако на човек всичко това му харесва, индикации за разностранни интереси или разпиляност ли трябва да търсим? Е, все нещо ще трябва да е с по-специално значение, нали?  :rolleyes:  ;)  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

р

?чета
« Отговор #7 -: Февруари 01, 2006, 07:31:09 pm »
от известно време астрологията много ме влече,чета книги,статии.Само че не защото искам да се занимавам с нея,а като начин да опозная себе си например.Иначе всичко свързано със забавленията -това ме влече :(  

*

р

?чета
« Отговор #8 -: Февруари 01, 2006, 07:34:55 pm »
?сът е че незнам какво искам да правя.Като малка ходех на какво ли не-танци,хорове,в трупа на театър ,рисуване и след това пълно зацикляне.Никакви науки не ме влекат :unsure: Затова ми е мн интересно да си тълкувам картата-как я тълкувам нямам думи :D  

*

Lillie

• 30532
?чета
« Отговор #9 -: Февруари 01, 2006, 07:35:04 pm »
Цитат
Иначе всичко свързано със забавленията -това ме влече
Това трябва да е от възрастта може би... макар че независимо от възрастовия фактор стига да поискаме винаги можем да запазим духа си млад  :rolleyes:
Някакъв акцент върху 5 дом? Казваш, че Асц и Луната са в Лъв?  :o  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
?чета
« Отговор #10 -: Февруари 01, 2006, 07:37:00 pm »
Цитат
- 4 планети в 4дом - че е мн важен за мене ли?

И кои са те? Слънцето къде е - знак, дом, аспекти...?  ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

р

?чета
« Отговор #11 -: Февруари 01, 2006, 07:40:50 pm »
слънцето ми е в стрелец,юпитер и нептун са ми в пети дом-стрелец.Абе мисля си ,че не е от възрастта :lol:  

*

р

?чета
« Отговор #12 -: Февруари 01, 2006, 07:42:21 pm »
а в 4 дом ми е слънцето,уран ,меркурий  и сатурн-в скорпион е 4ти дом

*

Lillie

• 30532
?чета
« Отговор #13 -: Февруари 01, 2006, 07:48:36 pm »
Цитат
?сът е че незнам какво искам да правя. Като малка ходех на какво ли не-танци, хорове, в трупа на театър, рисуване и след това пълно зацикляне...
Аналогичен случай бях и най-вече това с многото и разностранни интереси и зациклянто накрая... Сатурн как е поставен в картата, аспектира ли лична планета, има ли ъглово положение?  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

р

?чета
« Отговор #14 -: Февруари 01, 2006, 07:55:46 pm »
какво ще рече дали има аспект с лична планета,имам сатурн квадрат.асцендент и марс и луна квадрат.сатурн.сори ама не разбирам :rolleyes:  

*

р

?чета
« Отговор #15 -: Февруари 01, 2006, 07:56:47 pm »
а за ъгловото положение :unsure:  :blink: ако ми кажеш какво е

*

Lillie

• 30532
?чета
« Отговор #16 -: Февруари 01, 2006, 07:57:23 pm »
Юпитер и Нептун в точен съвпад ли са? Както и да е, при всички положения позицията им в този дом е благоприятна за творчески изяви разни...  :rolleyes:
Акцентът върху 4 дом ни връща обаче към нашите корени и дори понякога ни прави зависими от или прекалено привързани към дома, семейството, традициите, макар че за Слънце в Стрелец спазването на традиции и обичаи не е една от най-силните му страни  :o  ;)  :lol:  Но да не забравяме, че Слънцето е управител на Асц в Лъв, затова домът и аспектите му са много важни и сочат един от основните житейски приоритети наред с останалите фактори - Луната, личните планети, Лунните възли и т.н.  Планетата-диспозитор на Слънцето /в твоя случай е Юпитер/ - по знак, дом, аспекти - пък е своего рода "лост", подпомагащ или възпрепятстващ изявата на личността и реализацията на нейния потенциал...  :o  :)  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

р

?чета
« Отговор #17 -: Февруари 01, 2006, 08:00:08 pm »
а ще ми кажеш ли кои са личните планети?че вече тотално се обарках :ph34r:  

*

Lillie

• 30532
?чета
« Отговор #18 -: Февруари 01, 2006, 08:00:32 pm »
Цитат
а за ъгловото положение :unsure:  :blink: ако ми кажеш какво е
"Ъглови" са планети, разположени близо до ъглите, т.е. двете основни оси в хороскопа - Асц/Дсц и МЦ/ИЦ  :) Приемат се за изгряващи /близо до съвпад с асц откъм 1ви или 12ти дом/, залязващи /на дсц/, кулминиращи /близо до мц/, на иц планетата също е ъглова и се намира в символичното "дъно" на картата...  :rolleyes:  ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
?чета
« Отговор #19 -: Февруари 01, 2006, 08:02:03 pm »
Цитат
а ще ми кажеш ли кои са личните планети?че вече тотално се обарках :ph34r:
Слънце, Луна, Меркурий, Венера... от Марс нататък планетите вече се считат за по-"социализирани"  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.