Здравей Гост

Асцендент/медиум цели

• 42 Отговора
  • 7949 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re: Асцендент/медиум цели
« Отговор #40 -: Април 01, 2012, 03:37:51 pm »

А най-фрапантното е, че именно синът ми е с такава карта, а съм гледала часа, когато съм го раждала.  ;D И все си мисля, че часовникът , на стената в родилното не е бил верен.  ;D
И аз съм с подобна карта, и майка ми е гледала часовника. Лили за малко да ме убеди, че не е точно този часа, именно защото е подозрителна  ;D

Нормално, и аз съм супер подозрителна и все пращам хората при майките си /да ги питат за часа/.  ;D

И понеже Лили, спомена за Мия, се сещам как всеки път и нея я изстрелвах при майка й.  ;D Същото беше и преди години с мен. Майка ми получаваше уртикария от този ми въпрос.  ;D А най-страшното е, че накрая започна така да се обърква, че и тя самата не беше сигурна в първоначалната си сигурност за това в колко часа ме е родила.  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #41 -: Април 01, 2012, 03:39:02 pm »

Но в интерес на истината още ми е трудно да определя влиянието на кой от дата знака е преобадаващо при теб.
Лекотата, с която общуваш в група, е по-скоро по Везни, професията е по Дева.  :blink:
Зарежи професията, нали се разбрахме, че ще я сменям  ;D
А съм везни да-конфликти в колектива не обичам, личните не ми пречат

Но...хора...какво става квадрат у1към куспидата все пак?
Така и не видях конкретен отговор?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Април 01, 2012, 03:42:05 pm »
Лили за малко да ме убеди, че не е точно този часа, именно защото е подозрителна  ;D

Не убеждавам, а предполагам.  ;D

Но в интерес на истината още ми е трудно да определя влиянието на кой от дата знака е преобадаващо при теб.
Лекотата, с която общуваш в група, е по-скоро по Везни, професията е по Дева.  :blink:

Неее...,много силна Венера по редица други причини... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците