Здравей Гост

Алчните

• 224 Отговора
  • 37934 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Алчните
« -: Април 01, 2012, 04:20:26 pm »
Кои са планетите, които свързваме с алчността? И не само планетите, а и аспектите..

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
Re: Алчните
« Отговор #1 -: Април 01, 2012, 04:32:31 pm »
За мое голямо щастие познавам само един алчен човек, но не му знам данните; знам само, че е скорпион

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Април 01, 2012, 04:38:36 pm »
За мое голямо щастие познавам само един алчен човек, но не му знам данните; знам само, че е скорпион

Коя година е роден...поне знаеш ли? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #3 -: Април 01, 2012, 04:45:24 pm »

Коя година е роден...поне знаеш ли? :rolleyes:

Не точно-преди 28-ма

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Април 01, 2012, 04:47:10 pm »
При мъжете стелиумните везни са най-алчните...По мои наблюдения водят класацията...следвани  от рибите.

*

Grace

• 2257
« Отговор #5 -: Април 01, 2012, 05:09:11 pm »
Марая, ти ме разби...Рибите - водещи по алчност? хм, този астрологичен феномен съм го пропуснала. дайте повече инфо по въпроса  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #6 -: Април 01, 2012, 05:14:36 pm »
не- тука марайка се е натоварила на рибите, щото и ходят по слънцето и меркурий... :)

всъщност рибите са жадни- за различни неща - различните риби

но чак алчни...

« Отговор #7 -: Април 01, 2012, 05:15:11 pm »
дайте някоя карта,нагледно  ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Април 01, 2012, 05:18:36 pm »
не- тука марайка се е натоварила на рибите, щото и ходят по слънцето и меркурий... :)

всъщност рибите са жадни- за различни неща - различните риби

но чак алчни...

при мъжете
От въздушните- стелиуми във везни слънца в скорпион -11 бр.карти
От водните-  риби с лични планети в овен -4 бр.карти
От земните- телци с лични планети в овен -6 бр.карти
следват мъжете козирози....

Това са наблюдения в/у карти с лични впечатления...Някои са предразположени към алчността до степен ПЛЮШКИН!

*

Papy

• 4343
« Отговор #9 -: Април 01, 2012, 05:20:17 pm »
тука гледам...овен овен...
но както казах- не познавам алчни хора, така че...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Април 01, 2012, 05:21:02 pm »
Чак пък алчни не зная дали познавам, алчността има различни степени и проявления, затруднявам се да я определя.
Но стиснати, свидливи и пресметливи хора съм срещала.

Болестно стиснати и пресметливи хора познавам, открояващо се алчни като че ли не.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #11 -: Април 01, 2012, 05:21:07 pm »
Поставям карта на един алчен мъж. Той трябва да лапне всико, що лети. Освен това е дребнав, отмъстителен и не умее логично да защитава позицията си с аргументи по време на спор, а се опитва да се наложи с викане и тръшкане.

Картата е премахната от потребителя.
« Последна редакция: Април 01, 2012, 07:39:20 pm от Mirabella »

*

Grace

• 2257
« Отговор #12 -: Април 01, 2012, 05:30:34 pm »
за едно съм съгласна - силно застъпени Везни - алчност. и аз имам такива наблюдения. явно низшото проявление на Венера работи.
Скорпиона има афинитет към парите. Земните знаци са твърде материални, от там до алчността крачката е малка.
Обаче опре ли до стиснатост и скъперничество - Раците нямат равни.

ПП Мирабела, аз в тази карта, освен един Асц Рак / ако е верен / и един Марс в Рак - друго не виждам.
Дори, напротив, за мен, Лъвовете са назад в класацията по алчност, но...щом казваш. Явно има нещо, което недовиждам. Казвайте вие...

*

Papy

• 4343
« Отговор #13 -: Април 01, 2012, 05:34:22 pm »
Поставям карта на един алчен мъж. Той трябва да лапне всико, що лети. Освен това е дребнав, отмъстителен и не умее логично да защитава позицията си с аргументи по време на спор, а се опитва да се наложи с викане и тръшкане.

еее- сори ама- тригони тригони, секстили секстили, едничка квадратура, едничка опозиция
не се сдържах...

« Отговор #14 -: Април 01, 2012, 05:35:52 pm »
Поставям карта на един алчен мъж. Той трябва да лапне всико, що лети. Освен това е дребнав, отмъстителен и не умее логично да защитава позицията си с аргументи по време на спор, а се опитва да се наложи с викане и тръшкане. Извинете ме, но часът на раждане не е известен. От трети човек знам, че АС-то му най-вероятно е Рак.

P.S. После ще махна картата. Не искам евентуални (дори и само теоритични) неприятности с него в момента.
с една квадратура троново Слънце/Нептун
и една опозиция Сатурн/Луна,
и с хвърчило  , просто си хвърчи с отворена уста,па кво ще лапне,все е кяр
и нито една лична планета в земя,без Уран/Плутон

« Отговор #15 -: Април 01, 2012, 05:37:56 pm »
Абсолютно си права, Стреличка. ;D

Грейси, възможно е АС да е в друг знак. Не мога да го разпитам по този въпрос. ;D Не му личи по картата, че е зъл, нали? Затова по картата не съдя хората. Но е такъв.

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Април 01, 2012, 05:38:19 pm »
за едно съм съгласна - силно застъпени Везни - алчност. и аз имам такива наблюдения. явно низшото проявление на Венера работи.
Скорпиона има афинитет към парите. Земните знаци са твърде материални, от там до алчността крачката е малка.

ПП Мирабела, аз в тази карта, освен един Асц Рак / ако е верен / и един Марс в Рак - друго не виждам.
Дори, напротив, за мен, Лъвовете са назад в класацията по алчност, но...щом казваш. Явно има нещо, което недовиждам. Казвайте вие...

Оооо...ДА! Категорично подкрепям мнението ти...

« Отговор #17 -: Април 01, 2012, 05:43:02 pm »

но не към себе си,а към другите,стига да нямат асп.на широките пръсти

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Април 01, 2012, 05:45:33 pm »
При жените: :rolf: сега ,ако някои от Вас го приеме лично...ще падна...и ще направя категорично заключение...

Жената Козирог води класацията ...следвана от жената Лъв и Близнаци...Говоря за слънцата.
СЛВ във втори дом видя ли...ми е ясно, че става дума за алчна жена..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Април 01, 2012, 05:45:43 pm »
Не му личи по картата, че е зъл, нали? Затова по картата не съдя хората. Но е такъв.

На пръв поглед като че ли не личи.
Не изключвам обаче Луната да е в последните градуси на Дева, така участва в конфигурация с Плутон/Уран и Сатурн.

и една опозиция Сатурн/Луна,
и с хвърчило  , просто си хвърчи с отворена уста,па кво ще лапне,все е кяр

;D Вече съм ти казвала, че много харесвам чувството ти за хумор, но нищо не пречи да го кажа пак!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.