Здравей Гост

Алчните

• 224 Отговора
  • 37851 Прегледи
*

priya

• **
  • 1263
Re: Алчните
« Отговор #60 -: Април 01, 2012, 08:41:57 pm »
От де тръгна - де стигна => тук пак за субкултурите и вкусът към чалгата ;D

За радиксни конфигурации реч започна, а скокна на транзитчета ;D ;D

Ако не е известно - ефектът на транзитите зависи от натала, ако той е затапен с гигантска тапа -> вероятността един транзитен дъждец да просветли картината е минимална ;D

От там и обратното -> нали за МЦта бе речта :P
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Papy

• 4343
« Отговор #61 -: Април 01, 2012, 08:45:04 pm »
Щом е на МЦ...значи си е свършил работата в къщи...Като премине и аспектира цялата карта е почистил всичко..

Ако следваме тази логика, Плутон на МС се предполага, че трябва да е почистил всички кардинални "дворове" преди да стигне до точката на най-висока кулминация в хороскопа.

Плутон на АС пречиства Аза чрез илюзията за въздействие, докато не осъзнаем, че ключът е в нашето взаимодействие с другите/средата.
Плутон на ІС разчиства душевния ни двор от многопластови, натрупвани не от едно поколение шлаки.
Плутон на ДС е загрижен за почистването на чуждите градинки, които могат да ни изглеждат като кофа за смет в сравнение с нашата, но нагазвайки в тях осъзнаваме, че и ние имаме нещо за чистене (в случай, ако все пак го осъзнаваме  :blink:).

еее- че то тия с плутон на асц много мръсни бе  :o

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Април 01, 2012, 08:45:48 pm »
От де тръгна - де стигна => тук пак за субкултурите и вкусът към чалгата ;D

За радиксни конфигурации реч започна, а скокна на транзитчета ;D ;D

Ако не е известно - ефектът на транзитите зависи от натала, ако той е затапен с гигантска тапа -> вероятността един транзитен дъждец да просветли картината е минимална ;D

От там и обратното -> нали за МЦта бе речта :P

Нямам какво да добавя с изключение на едно... ;D , астрологията не е за всеки. Малко я разбират...много я прилагат.
Но в скоро време за титлата астролог ще има други изисквания... :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #63 -: Април 01, 2012, 08:46:28 pm »
Аз пак ще цитирам един преуспял мъж зодия Риби, за когото парите са вторичен продук от страстта му към иновациите: "За мене не е важно да бъда най-богатия мъж на гробищата. Да направим нещо значимо - ето това има значение" - Стив Джобс.
....и ай па ди-те понеже са скъпи са направени така, че батериите им да издържат по 1 година и да са.....Какво? Ами неподменяеми. ;D Това предполагам от щедрост.

Сама знаеш, че това е политика на всички компании да водят конкуренция помежду си. Това не обезмисля приноса на този човек. Много е лесно да подценяваш преуспелите хора. Това говори за много неща. ;)
Oбсъждаме в частност алчността и ти даде този пример като оборващ. Това, което направих е, че ти показах, че нещата никога не са еднозначни.
Не си създавй кумири!
това не означава, че не оценям приноса на Стив Джобс, а че съм обективна и го  приемам като личност с всички + и -. :blink:

Кумири не си създавам. Много добре знам и съм наясно какво НЕ харесвам в Стив Джобс, но пък има други качества, на които се възхищавам. Едното от тях е способността му да вдъхновява хората си. Той е пример за лидер, който чиито ентусиазъм не е задвижван от парите.

Попитали Стив Джобс "Как да стана предприемач?" Той отвърнал : "Каква ти е идеята и към какво изпитваш страст?" Ако не знаеш, по-добре стани шофьор на автобус или нещо друго, докато не откриеш към какво изпитваш страст!"

А, каква е твоята страст, Уран?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Април 01, 2012, 08:48:14 pm »

С нищо не са по-различни от "чистите"  ;D, зависи от кой ъгъл го погледнеш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #65 -: Април 01, 2012, 08:49:14 pm »
Стела, не искам да съм груба, но няма да се получи. :blink:
Това със Стив Джобс все не ти се получава. Възможен е бил единствено в САЩ. Запиши си го!

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #66 -: Април 01, 2012, 08:49:22 pm »
Други са по титлите ;D Като титла астролог, титуловани гробни места и други подчертавани отличия ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #67 -: Април 01, 2012, 08:50:28 pm »

С нищо не са по-различни от "чистите"  ;D, зависи от кой ъгъл го погледнеш.

ей направо ми иде да направя тема за плутона...много хора ми се струва, че се заблуждават за него, главно щото го гледат само като шеф на скорпиона, пък той даже не е планета като планета...

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #68 -: Април 01, 2012, 08:52:01 pm »

2) Марс в Рак опозиция Юпитер в Козирог-трудно тук ще "бръкнеш" в кошничката

Един от най-щедрите хора, които познавам - Луна в Рак с опозиция Марс в Козирог,  ;) но това само подчертава довода ти - не става с анализ на парче.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Април 01, 2012, 08:52:11 pm »
Е, ако трябва да се хвалим и с престижни гробни места, вече се урЕдих.  ;D :97:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #70 -: Април 01, 2012, 08:53:44 pm »
Е, ако трябва да се хвалим и с престижни гробни места, вече се урЕдих.  ;D :97:

Ти си с връзки при главния горд собственик на вип гробните места ;D

Наслаждавай се :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #71 -: Април 01, 2012, 08:55:28 pm »

Не бе, няма да мра в София  ;D... хммм, макар че не се знае...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #72 -: Април 01, 2012, 08:56:26 pm »
Това със Стив Джобс все не ти се получава. Възможен е бил единствено в САЩ. Запиши си го!

Айде да не се поучаваме. Ми, не вземай отношение по Стив.
 А ти не казваш теб какво те движи като предприемач в България. Ти си ми по-интересна в момента. Но това всъщност не ми се получи, щото въпросът ми е риторичен, затова и не очаквам отговор.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #73 -: Април 01, 2012, 08:58:04 pm »

Именно защото не се знае къде, как и кога, не се ангажирай с такива конкретности. ;D

Аман от хора жадни за ексклузивност някаква. То и кризата дойде от подобно поведение на масите.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #74 -: Април 01, 2012, 08:58:33 pm »

по принцип в европейската цивилизация ИНДИВИДЪТ е на почит, 90% бачкат като луди, за да поддържат системата, за да може 10% - да мислят.

Но има и нещо друго, което наблюдавам в живота си, ако си наистина смел да следваш мечтите си, навсякъде по света ще ти се случва "добро".

Колко хора познавате в БГ, които си продадоха земята, апартаментите и т.н. и инвестираха в бизнес. Аз познавам САМО един.  ;)

Ако имаш и вродените качества де (трЕбе си интелект - момчето е Близнаци с Луна в Овен и асц Везни - като Стиви Джобс и той и Бил Гейтс са с Луни в Овен - предприемчиви!!!!)
« Последна редакция: Април 02, 2012, 09:05:59 am от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #75 -: Април 01, 2012, 08:59:09 pm »

Друго си е да подсигурен, при това с гроб със звание на първа линия  ;D

Пък в София и повече хора ще му се любуват ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #76 -: Април 01, 2012, 08:59:25 pm »
То и кризата дойде от подобно поведение на масите.

Бич за консуматорското общество.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #77 -: Април 01, 2012, 09:00:32 pm »

по принцип в европейската цивилизация ИНДИВИДЪТ е на почит, 90% бачкат като луди, за да поддържат системата, за да може 10% - да мислят.

Но има и нещо друго, което наблюдавам в живота си, ако си наистина смел да следваш мечтите си, навсякъде по света ще ти се случва "добро".

Колко хора познавате в БГ, които си продадоха земята, апартаментите и т.н. и инвестираха в бизнес. Аз познавам САМО един и той сега е милионер, на 17 години покрай dir.bg, където започна работа, се осъзна, напусна университета и си направи бизнес за сайтове и аутсорсинг. Сега работи с англичани, за които проектира software. Така, че ако си платиш цената и мислиш всичко е възможно.  ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #78 -: Април 01, 2012, 09:15:36 pm »
...инвестираха в бизнес. Аз познавам САМО един и той сега е милионер, на 17 години покрай dir.bg, където започна работа, се осъзна, напусна университета и си направи бизнес за сайтове и аутсорсинг. Сега работи с англичани, за които проектира software. Така, че ако си платиш цената и мислиш всичко е възможно.  ;)

Ако имаш и вродените качества де (трЕбе си интелект - момчето е Близнаци с Луна в Овен и асц Везни - като Стиви Джобс и той и Бил Гейтс са с Луни в Овен - предприемчиви!!!!)

аз познавам много такива, но и този бум мина- сега каквото ти трябва- има го- и кракнато и хакнато и както го искаш...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #79 -: Април 01, 2012, 09:16:49 pm »

Айде да не се поучаваме. Ми, не вземай отношение.
На мен ми се е получило. А ти не казваш теб какво те движи като предприемач в България. Ти си ми по-интересна в момента. Ей, това вече не ми се получи, щотовъпросът ми е риторичен, затова и не очаквам отговор.
Хвщала съм те в откровени лъжи и по тази причина няма да влизам в спор. :blink:

п.п.Не ме цитирай. Ще се изтрия по-късно.
п.п.п.В момента НИЩО не ме движи като "предприемач", защото не искам да хрантутя такива като теб, но това могат да разберат само тези, които са в частния бизнес.

И аз МНОГО ПЪТИ КАТО ТЕБ СЪМ Я ХВАЩАЛА В ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ...ПРИСЪЩО И Е И С/У ТОВА СТРЕЛЕЦА НЕ МЪЛЧИ..,ЗА ВОДОЛЕЙ КАТО ТЕБ ...НЕ ЗНАМ!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците