Анабел, във Варна със сигурност ще намерите. :blink:
трябват ми за София, не можем да им осигурим квартира със сигурност. Ще видим какво ще правим... :blink:
ІV-ти курс от университета, или граждански договори за работа, а не за време 
това не го разбрах - имаш човек ли? Ако е сериозно ми пиши на личните, защото ми трябват двама човека. Но ще си минат интервю.
Не, нямам човек. Споделям как сме се справяли с подобна ситуация на свит бюджет, кратки срокове и много работа. Но и "каузата" беше "еко", така че успяхме да съберем достатъчно доброволци. Разбира се, накрая пак ключовите експерти довършваха работата на студентите, но проектът се получи добре и в рамките на бюджета. А за "ставките" и друг път съм казвала - местните експерти се "купуват" за по 50 евро на ден, а се "продават" на водещия партньор за от 250 евро нагоре.

в случая няма да можем да се измъкнем така

, но благодаря за включването.
Иначе нашите експерти ще си взимат по 50 евро на ден, докато нацията не се научи, че за ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ труд се плаща и, че човешкият ресурс е най-важното в една държава.

И че тази държава ще е добре, тогава когато може да си произведе елит. :blink: НЕма да стане с форуми раздумки.
И навсякъде по света в началото - първите 10 години се работи не за пари, а за знания, квалификация и опит.

Нека сега да съм глупава, но на 40 ще съм от умните

.