Здравей Гост

Форумът

• 39 Отговора
  • 8210 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Форумът
« -: Април 03, 2012, 08:05:47 pm »
В момнета транзитният Сатурн е в съвпад с асцендента и в опозиция на Слънцето на форума.

Транзитният Плутон е в съвпад с Хирон на форума.

Транзитният Меркурий е в съвпад с Лилит на форума. А транзитната Лилит на форума е в съвпад с Меркурий на форума.

Понеже сега Юпитер и Лилит са в съвпад, затова и двамата са в съвпад с Меркурий на форума.

Транзитната Венера е в съвпад с Марс и Вертекс на форума в 8-ми дом.

Транзитният Нептун тъкмо минава съвпад с Уран в 4-ти дом на форума.

Транзитният Уран е в точна квадратура с Луната на форума.

Може да коментирате транзитите и случващото се във форума.
« Последна редакция: Април 03, 2012, 08:15:25 pm от Hm »

Re: Форумът
« Отговор #1 -: Април 03, 2012, 08:12:02 pm »
Не я помня картата на форума. Значи затова сайтът зарежда толкова бавно - заради Сатурна. ;D Доста активни транзити има.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Април 03, 2012, 08:14:46 pm »
Необходима е карта, за да има коментар!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Април 03, 2012, 08:22:36 pm »
Е, нали астрологичният момент при създаване на форума така е бил избран, че да е устойчив към всякакви трусове и катаклизми? И сега какво имаме? Поредната буря в чаша вода.  :blink:

И тъй като в периодичните изригвания се наблюдава известна цикличност, според мен би трябвало първо да си зададем въпроса какво ги провокира в картите на най-активните панаирджии (двустранно), а не да чоплим картата на форума.  ;D

От чисто изследователска гледна точка всеки, който се чувства по-силно засегнат от случващото се, би могъл да си погледне синастрията с картата на форума и какво засягат текущите транзити, може и там да се крие отговорът.

Спомням си, че в картата на създаване на форума имаше квадрат между Меркурий и Нептун - аспект, който не допринася за ясна и точна комуникация, все някой може да се почувства недоразбран, а смисълът на думите му да бъде изопачен до неузнаваемост така, че накрая да се чуди на себе си това ли е искал да каже и наистина ли така изглеждат думите му...

« Последна редакция: Април 03, 2012, 08:27:28 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #4 -: Април 03, 2012, 08:32:25 pm »
Да, в картата на форума има квадратура между Нептун и Меркурий.

А Уран е в квадратура с Марс и Венера. Сигурно затова има изблици на агресия, както и липсва хармония.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #5 -: Април 03, 2012, 08:40:23 pm »
Форумът има съвпад на Марс и Сатурн в 8-ми дом в Близнаци.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Април 03, 2012, 08:47:07 pm »
Няма ли карта? :rolleyes:

Някъде имаше.... :rolleyes:

Но квадратурата м/у Меркурий и Нептун говори за непрактични и нереалистични идеи. Мисълта често пъти е доста смутена и разпиляна...Непостоянство и много химери...А това предполага и други тълкувания наред с казаното...или липса на отговорност за думите...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Април 03, 2012, 08:51:16 pm »
Планетата , която се свързва с агресивното поведение е Марс. Когато неговата фаза е ретроградна, то енергията е насочена в неправилна посока или навътре. Съвпада в близнаци със Сатурн дава издръжливост и упоритост.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #8 -: Април 03, 2012, 08:54:55 pm »
Няма ли карта? :rolleyes:

Някъде имаше.... :rolleyes:

Но квадратурата м/у Меркурий и Нептун говори за непрактични и нереалистични идеи. Мисълта често пъти е доста смутена и разпиляна...Непостоянство и много химери...А това предполага и други тълкувания наред с казаното...или липса на отговорност за думите...

А също дава лъжи и скриване на истината!!!!!!!!!!!!!!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Април 03, 2012, 09:01:07 pm »
Но квадратурата м/у Меркурий и Нептун говори за непрактични и нереалистични идеи.

Меркурий на форума е в Телец, доколкото си спомням. Тъй че съвсем непрактичен и нереалистичен надали ще е. По-скоро има задълбаване в плитчините, както наскоро някой се изказа. Във всяка реплика се търси смисъл, който първоначално не е бил вложен в нея от автора (с други думи под вола теле ;D). Тенденция към по-тромав анализ на логическите и фактологични връзки, а оттам и двояка интерпретация в процеса на комуникация, основана върху личните пристрастия, липса на гъвкавост.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #10 -: Април 03, 2012, 09:03:16 pm »
Но квадратурата м/у Меркурий и Нептун говори за непрактични и нереалистични идеи.

Меркурий на форума е в Телец, доколкото си спомням. Тъй че съвсем непрактичен и нереалистичен надали ще е. По-скоро има задълбаване в плитчините, както наскоро някой се изказа. Във всяка реплика се търси смисъл, който първоначално не е бил вложен в нея от автора (с други думи под вола теле ;D). Тенденция към по-тромав анализ на логическите и фактологични връзки, а оттам и двояка интерпретация в процеса на комуникация, основана върху личните пристрастия, липса на гъвкавост.

Според теб аз такава ли съм? Аз имам Меркурий в Телец в тригон с Непутн. Нептун ми е в 3-ти дом.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Април 03, 2012, 09:09:44 pm »
Коментирах мунданния аспект в картата на форума, но между другото мислех специално за теб да оставя послепис, ти обаче успя да ме изпревариш.  ;D

Конкретно говорех за Меркурий във фиксиран знак в квадрат с Нептун, имам наблюдения за действието му в някои натални карти (Водолей/Скорпион).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #12 -: Април 03, 2012, 09:11:04 pm »
Коментирах мунданния аспект в картата на форума, но между другото мислех специално за теб да оставя послепис, ти обаче успя да ме изпревариш.  ;D

Конкретно говорех за Меркурий във фиксиран знак в квадрат с Нептун, имам наблюдения за действието му в някои натални карти (Водолей/Скорпион).

Кажи честно, мислиш ли, че аз отговарям на описанието? Аз няма да се сърдя.

*

Papy

• 4343
« Отговор #13 -: Април 03, 2012, 09:13:01 pm »
Нептун в трети е много хубаво нещо, а и вие с лили по нептуниански от раз се разбрахте  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Април 03, 2012, 09:16:13 pm »

И ти обичаш да търсиш под вола теле  :P, но че ти липсва аналитичност и фактологичен усет не бих казала, все пак имаш Меркурий в мажорен аспект с Плутон.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #15 -: Април 03, 2012, 09:18:01 pm »

И ти обичаш да търсиш под вола теле  :P, но че ти липсва аналитичност и фактологичен усет не бих казала, все пак имаш Меркурий в мажорен аспект с Плутон.

Може би търсенето на теле под вола е също заради аспекта на Меркурий с Плутон. Това дава вечно съмнение в мотивите на другите хора.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #16 -: Април 03, 2012, 09:26:19 pm »
Според вас каква ще е съдбата на този форум, като се имат предвид транзитите и другите неща?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Април 03, 2012, 09:28:55 pm »
Според вас каква ще е съдбата на този форум, като се имат предвид транзитите и другите неща?

Каква да му е съдбата, като на всички останали.
Едни хора си отиват, други идват... Нали Вселената не търпи празни пространства, липсващите елементи се заместват с други, за да се възстанови равновесието.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Април 03, 2012, 09:30:51 pm »
Прогресивното Слънце на форума се намира в телец. Прогресивната Луна на форума е в критичния 29* на скорпиона . Прогресивния Меркурий е на 27* в телец...
Венера- управител на 8-ми и 12-ти от наталната карта по прогресия е в съвпад с наталния Марс..,който в момента апликира с каре от знака на Девата...
« Последна редакция: Април 03, 2012, 09:34:59 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Април 03, 2012, 09:38:23 pm »
Според мен предстоящия ингрес на Пр. Луна в знака на Стрелеца ще довее още и много нови потребители...Предстоящото затъмнение на 21.май 2012-та ще аспектира ингреса на луната в стрелец...и всичкото това по оста 2-8ми дом. Енергията на форума ще придобие нов смисъл и почерк.

Мисля, че е твърде възможно да бъде установена някаква промяна по отношение на функционирането му...Транзита на Плутон през 3-ти дом...-отговарящ за комуникацията ще предложи съвършено различен начин на комуникиране от досегашния.