Здравей Гост

за продължителноста на Лунарите

• 1 Отговора
  • 1566 Прегледи
*

Блудница

« -: Февруари 02, 2006, 02:34:20 pm »
:) не ми се смейте, зная каква им е продължителноста.
Но при последното новолуние почти в същят час се вкл. и лунара ми. На горкия ми Дсц и в/у нат. Луна стана едно такова струпване на планети, се питам действието на по-специалните лунари също ли е 28 дни до следващото новолуние. Провериих, че такова вкл на Лунар + нОволуние съм имала в една година, която е била много насите със събития част от тях по Дсц. Та в тази година през лятото завърших образованието си и се дипломирах, есента се ожених , зимата забременах. Изобщо наситена година на събития, вярно събития подчертани и от транзитите, и не толкова от Солара и другите техники.
Благодаря ви.

*

АН

« Отговор #1 -: Февруари 03, 2006, 05:20:13 pm »
Ще кажеш тоя път как е.
То не случайно доста астролози са склонни при някои хора да обръщат по-голямо внимание на Луната, отколкото на Слънцето. Ясно е, че тя, управлявайки подсъзнанието, управлява по-голяма част от живота ни. Лунните типизации са ценни колкото Слънчевите, макар че сигурно всеки си знае зодията, докато Луната остава на заден план :) Да се сетим и за прогресиите и дирекциите, където ролята на Луната е най-съществена.

Забелязала съм следното - не винаги, когато се повтори някаква звездна ситуация, се случват сходни събития. Звездната конфигурация може да е същата, но ние сме се променили, което ме кара да приемам, че все пак имаме и свободна воля :D

Но пък ако искаш пак бебе, какво ни пречи да го прогнозираме :)