Здравей Гост

мразя да готвя!!!

• 24 Отговора
  • 3694 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
мразя да готвя!!!
« -: Април 04, 2012, 11:38:25 am »
Много мислих по въпроса с готвенето  ;D :P - никога не ми се готви, когато ми се яде и обратното, ако нуждата от храна е по Луна, а активностите, по Марс, споделете вие как се чувствате в тази ситуация.

При мен очевадно са в "труден аспект" - няма такъв според класическата астрология или клонящ към квинкокс, според разбиранията на съвременната астрология.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
Re: мразя да готвя!!!
« Отговор #1 -: Април 04, 2012, 12:47:22 pm »
какво става? Никой ли няма Луна и Марс по натал и отношение към готвенето... или всички са толкова стресирани от някакви глупости относно собствеността на този форум, които всяъщност нямат нищо общо с качествата на никой от съфорумниците като астролог.

Какво значение има кой е собственик, или пак българския комплекс - искам да съм шеф. По Сатурн - шеф е този, който знае как да управлява материята.  :P ;D Комплекси в живота, комплекси в нета... ;)

Един виц - защо държавата преследва мафията, защото и е конкуренция.  ;D
Защо Хело, преследва Марая, защото са си конкуренция по пускане на нови теми  ;):P

Ако трябва все пак да направя избор - избирам Марая, защото е доста по-мъдра от Хело, има деца, знае какво е да си майка, и дава МНОГО повече свобода. Да не говорим, че и темите и са доста по-зрели.  :-[ И знае как да отреагира, държи на майтап.  ;)

Айде сега някой да сподели нещо за Луната и Марса.  ;D

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #2 -: Април 04, 2012, 01:16:15 pm »
Мила ми Anabell гледам няма желаещи поне до този момент с отговор.Да си кажа аз.На мен винаги ми се готви.ВИНАГИ.Стига само някой да заяви желание за нещо което му се иска за хапване.Желания изпълнявам всякакви. :blink:Моля наслади се на последните нещтица които сътворих.Моята луна е във Водолей-мога да не консумирам храна в това число и вода за денонощие и повече време но винаги има едно Но.Без кафе и цигари немога повече от 2-3 часа.Марса какво да кажа най-силен-в Козирог.Той и затова ме ръчка непрекъснато. За Нептун просто не ми се говори.

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #3 -: Април 04, 2012, 01:19:09 pm »
Сори снимките май са големички по размер.ще пробвам пак.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4 -: Април 04, 2012, 01:26:10 pm »
Мила ми Anabell гледам няма желаещи поне до този момент с отговор.Да си кажа аз.На мен винаги ми се готви.ВИНАГИ.Стига само някой да заяви желание за нещо което му се иска за хапване.Желания изпълнявам всякакви. :blink:Моля наслади се на последните нещтица които сътворих.Моята луна е във Водолей-мога да не консумирам храна в това число и вода за денонощие и повече време но винаги има едно Но.Без кафе и цигари немога повече от 2-3 часа.Марса какво да кажа най-силен-в Козирог.Той и затова ме ръчка непрекъснато. За Нептун просто не ми се говори.

Мерси много за включването, значи нещо моята теория отпада. Или ще го броим като Луна и Марс с един класически управител - Сатурн  :blink:.

Снимките трябва да са много малки, за да се видят. ;)

« Отговор #5 -: Април 04, 2012, 01:26:19 pm »
И аз не обичам да готвя...намирам го за пилеене на време...Луна в Близнаци :)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #6 -: Април 04, 2012, 01:27:06 pm »

А Марс? Тук гледаме Марс и Луна  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #7 -: Април 04, 2012, 01:33:07 pm »
Ами аз нямам аспект между Луна и Марс. Марс е в знака на Луната, все пак. Обичам да готвя много рядко вече. НО това не беше така преди. Тоест, доскуча ми готвенето след като се превърна в ежедневно задължение. Преди обичах да готвя и да експериментирам. Сега съм сигурна, че ако имах готвачка за всеки ден, пак щях с кеф да готвя поне две вечери в седмицата. Обичам атмосферата в една кухня, подправките на прозореца, пазарите с кошове зеленчуци - намирам удоволствие в приготовленията и самото готвене, но не и по задължение три пъти дневно.  :-\

Mарс и Луна в Рак, 6ти и 7ми дом.
« Последна редакция: Април 04, 2012, 02:05:01 pm от Ronia »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #8 -: Април 04, 2012, 01:37:26 pm »
Да се присъединя и аз към този вопъл...
и аз мразя да готвя... имаше време през което ми беше интересно да се уча,  после дойде друго време и бях щастлива да прилагам наученото в кулинарията. Сега просто готвя насила, не искам и това е просто не ме кефи вече  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

me4o_puh

• 26
  • Ни риба ,ни рак
« Отговор #9 -: Април 04, 2012, 01:41:36 pm »
Здравейте
нова съм ,но ми стана интересно и ако нямате против ще се включа :rolleyes:
обожавам да готвя.Не ми пречи да се въртя в кухнята - успокоява ме много .Луна в Стрелец
Мога цял ден да не ям обаче,и обикновенно процеса на готвене ми стига...сготвя ли  не го ям,или ям по малко-каква  антиреклама си направих :P.Без кафе обаче или млечни продукти не мога да съществувам просто.Марс в Близнци
....Събуждали ли сте се някога,с порива да съживите една отдавна погребана мечта.Аз да-всяка сутрин........

« Отговор #10 -: Април 04, 2012, 01:43:34 pm »

Марса е във Везни :) Се въздух, макар че Везните хич не са зле в кухнята :)

А Марс? Тук гледаме Марс и Луна  :blink:

« Отговор #11 -: Април 04, 2012, 01:44:20 pm »
Като се заговори за успокоение, мен много ме успокоява миенето на чинии...

*

Anabell

• 2022
« Отговор #12 -: Април 04, 2012, 02:17:14 pm »
Като се заговори за успокоение, мен много ме успокоява миенето на чинии...

мен също... водата ме успокоява, като цяло.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #13 -: Април 04, 2012, 02:44:34 pm »

Мерси много за включването, значи нещо моята теория отпада. Или ще го броим като Луна и Марс с един класически управител - Сатурн  :blink:.

Снимките трябва да са много малки, за да се видят. ;)

Готвенето е по Марс , а храната по Луна...
Храната и храненето са по 2-ри дом...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #14 -: Април 04, 2012, 03:45:19 pm »
Обичам да ям  :rolleyes: ~ Слънце, Венера и Юпитер в Телец

Не обичам да готвя  8) ~ Луна в Стрелец /ІІ-ри дом/

Марс - Рак /защо намесихте Марса не разбрах... :-[ /
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Април 04, 2012, 03:50:34 pm »
Обичам да ям  :rolleyes: ~ Слънце, Венера и Юпитер в Телец

Не обичам да готвя  8) ~ Луна в Стрелец /ІІ-ри дом/

Марс - Рак /защо намесихте Марса не разбрах... :-[ /

Защото готвенето е по Марс... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #16 -: Април 04, 2012, 04:06:04 pm »
обичам да готвя-това ми е най-любимото занимание вкъщи освен подреждането ;D
луна в стрелец в точен секстил с марс във водолей. обичам да редя маса (знам всичко и по протокол) и да правя по много видове яденета - салати, предястия, основни, десерти.

това ако обаче някой друг ми осигури достатъчно свободно време и спокойствие, плюс да върши "черната" работа - мъкненето на торбите от магазина ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Април 04, 2012, 04:09:10 pm »
обичам да готвя-това ми е най-любимото занимание вкъщи освен подреждането ;D
луна в стрелец в точен секстил с марс във водолей. обичам да редя маса (знам всичко и по протокол) и да правя по много видове яденета - салати, предястия, основни, десерти.

това ако обаче някой друг ми осигури достатъчно свободно време и спокойствие, плюс да върши "черната" работа - мъкненето на торбите от магазина ;D

Това не ми е проблем...,но миенето е голям.... ;D

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #18 -: Април 04, 2012, 04:48:56 pm »
Обичам да готвя и се справям прилично. Когато е нужно повече време за приготвянето и аз не ям.  Основно ми липсва време и за това съм спец на бързите астия.
Не си падам по излишното слугинстване и за тази цел си имам техника.
Марс и Луна/Везни/7
За яденето съм много капризна и придирчива, но готвя и неща, които не ям. :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Papy

• 4343
« Отговор #19 -: Април 04, 2012, 05:31:48 pm »
обичам да готвя, особено ако имам време, но не обичам дългите манджи - макс 40 мин
готвя всичко - теста, месо, сладки, соленки - без риби и морски, защото после не мога да ги ям, а пък ги обичам :)

луна в стрелец, марс в близнаци (нямат опозиция)